@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.09.2013

Ekim 2013 aylık burç yorumları

Astroloji Uzmanı Asude Argun, Pudra.com okurları için Ekim 2013 aylık burç yorumlarını açıklıyor. Bu ay öne çıkan olayları ve tarihleri okuyarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı tavsiye ederiz.

Ekim 2013 aylık burç yorumları

Koç ve yükselen Koç için Ekim 2013 aylık burç yorumu


(21 Mart - 19 Nisan)
Ayın ilk kısmında ikili ilişkilere daha özen göstermenizi öneririm. Ortaklaşa işlere alıcı gözüyle bakmanız yerinde olur. Evlilik ya da birliktelik sizin için önem taşımaya başlayacak. Partnerinizle daha yakından ilgilenmeniz de gerekebilir. Tutulma ikili ilişkiler alanında olacağı için temkinli olmanız yaralı olur. Son hafta ise aktif konular değişecek ve maddi alana yönelecek. Borç, alacak, kredi dengenizi iyi kurmaya çalışın. Ters giden sorunlar olursa; yeni adım atmak yerine miras, prim, hisse, nafaka, vergi gibi sorunları çözmeye çalışmalısınız.

Boğa ve yükselen Boğa için Ekim 2013 aylık burç yorumu


(20 Nisan - 20 Mayıs)
Gündelik işlerin ağır bastığı, çalışmaya özen göstermeniz gereken bir aya girdik. Pratik davranmak ve verimli olmak sizin için özel önem taşıyacak. Pek çok işi bir arada yapmanız gerekebilir. Astlarınız veya size yardım edenlerle ilgili sorunları çözmek durumunda kalmanız mümkün. Ay tutulması kontrol edemeyeceğiniz olaylar üzerinde gerçekleşecek. O yüzden geri planda kalmanız yerinde olur. Özellikle geçmiş konuları ve korkuları bir yana bırakmalısınız. Ayın son haftası enerjiniz yükselecek. Bu kez eşinizle birlikte ilişkinize odaklanmalısınız. Yanlış anlamalara sebep olmamak için partnerinizi iyi dinlediğinizden emin olun.

İkizler ve yükselen İkizler için Ekim 2013 aylık burç yorumu


(21 Mayıs - 20 Haziran)
Kendinize güveninizin artacağı ve hayattan keyif alacağınız bir aydan geçiyorsunuz. Zamanınızı değerlendirmek için hobi, spor ya da sanatla ilgilenmeniz iyi gelebilir. Çocuklarla ilgili konularda da gelişmeler olacak. Ayın önemli bir bölümü daha eğlenceli ve hareketli geçeceğe benziyor. Tutulma, arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri sorgulamanızı gerektirebilir. İçinde bulunduğunuz ekiple ilgili gelişmeler olabilir. Ayın son haftasında işteki yoğunluğunuzun artması da mümkün. Pek çok sorunu çözmek için yanınızda çalışanları iyi organize etmelisiniz. Gecikmeler ve arızalar için de önlem almanız yerinde olur.

Yengeç ve yükselen Yengeç için Ekim 2013 aylık burç yorumu


(21 Haziran - 22 Temmuz)
Ay boyunca ev, aile ya da ebeveynlerle ilgili konulara daha dikkat etmelisiniz. Büyüklerinizin hatırını sormak, onlarla zaman geçirmek sizi de rahatlatacak. Eve zaman ayırmak ve güvenliğinizi kontrol etmek, manevi olarak güçlenmenizi sağlayabilir. Tutulma işinizle ilgili konuları da gündeme getirebilir. Çok da hoşunuza gitmeyen kadersel değişiklikler gerekebilir. Yanı sıra ev ve aile gibi konulara daha çok özen göstermeye devam etmelisiniz. Ayın son haftasından itibaren çocuklarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Geçmiş günlerde ortaya çıkan sorunları çözmeniz olası.

Aslan ve yükselen Aslan için Ekim 2013 aylık burç yorumu


(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Oldukça hareketli bir aya giriyorsunuz. Bu dönemde kardeşler, yakınlar ve komşularla ilişkileriniz etkili olacak. Yeni şeyler öğrenmek, ticari faaliyetlerde bulunmak için adım atabilirsiniz. Toplantılar, görüşmeler, yolculuklar da artacak gibi gözüküyor. Tutulma yurt dışıyla ilgili bağlantılarınız üzerinde olacak. Yabancılarla ilgili sorunları çözebilirsiniz. Yanı sıra hukuksal, akademik, ithalat, ihracatla ilgili konuların gündemde olması mümkün. Ayın son haftası kendinize zaman ayırmanızı tavsiye ederim. Evde ya da doğada geçireceğiniz zamanlar yaratıp sorunlar üstünde düşünerek çözmeye çalışmak iyi gelecek. Aile birliğinizi güçlendirmeye çalışmalısınız.

Başak ve yükselen Başak için Ekim 2013 aylık burç yorumu


(23 Ağustos - 22 Eylül)
Ayın en önemli konusu kazançlar ve masraflar üzerinde olacağa benziyor. Kaynaklarınızı etkin kullanmak, paranızdan tasarruf etmek için yeni yollar bulabilirsiniz. Yatırım yapmak için tüm kazançlarınızı detaylıca gözden geçirin. Tutulma, borç ve alacak gibi konularda olacağı için kredilerden uzak durmanız yararlı olur. Hatta partnerinizin harcamalarını da hesaba katmalısınız. Ayın son haftası olaylar hızlanmaya başlayacak. Ziyaretler, toplantılar artacak, yakınlarla ilişkiniz çoğalacak. Ancak ticari bir imza atmanız gerekiyorsa iyi düşünmeli, sözleşmeleri detaylıca incelemelisiniz.

Terazi ve yükselen Terazi için Ekim 2013 aylık burç yorumu


(23 Eylül - 22 Ekim)
Ay boyu ön plandasınız. Kendinizi göstermek ve dikkat çekmek istiyorsanız, istediğinizden hızlı gelişmeler olacak. Ancak sağlık konusunda daha yavaş hareket etmeli, yaptırmanız gereken tahliller varsa ihmal etmemeli, kendinize iyi bakmalısınız. Tutulma ilişkiler üzerinde olacak. Ben-sen diyaloglarından çözüm elde edemeyebilirsiniz. Karşı tarafı dinlemek, empati kurmak sizi daha geliştirecek. Evlilik veya ortaklık gibi konularda sürprizlere açık olun. Ayın son haftasından itibaren maddi konulara da dikkat etmelisiniz. Kazançlarınızı gözden geçirmek için detaylı bir bütçe hazırlamanızı önemle tavsiye ederim.

Akrep ve yükselen Akrep için Ekim 2013 aylık burç yorumu


(23 Ekim - 21 Kasım)
Ayın başında sizi zorlayan olaylarla boşuna üzülmeyin. Şartları şimdilik kontrol edemeyeceğinizi kabul edip, enerjinizi boşa harcamamalısınız. Yeri ve zamanı geldiğinde enerjiyi sizden etkili kullanan olmadığını hatırlamalısınız. Ayın son haftasına kadar geri planda kalarak, kendinizi arındırmalısınız. Korkular ve endişelerden uzaklaşmaya çalışın. Tutulma ofis hayatınızla ilgili başka gerçekleri ortaya getirebilir. Gereken düzenlemeyi yapmak için daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Ayın son haftası tazelenen enerjinizle ön planda olacaksınız. Ancak yeni fikirlerle büyük adım atmak için acele etmemelisiniz.

Yay ve yükselen Yay için Ekim 2013 aylık burç yorumu


(22 Kasım - 20 Aralık)
Sosyalleşmenin öne çıkacağı bir ay sizi bekliyor. Arkadaşlarınız, dostlarınızla bol bol bir araya gelecek eğleneceksiniz. Hep birlikte adım atmak, gelecek günlere ilişkin planlar yapmaktan mutlu olacaksınız. Meclis veya dernek gibi konulara zaman ayırabilirsiniz. Tutulma çocuklarla ilgili konuları da gündeme getirebilir. Bazı sorunları çözmek için adım atmanız mümkün. Yanı sıra, aşk hayatınızdaki sorunlara yönelebilirsiniz. Ayın son haftasında iş için yurt dışı bağlantınız gelişebilir, ilgili konular gündeme gelebilir. Daha mistik, dini, uhrevi konulara doğru yönelmeniz de olası.

Oğlak ve yükselen Oğlak için Ekim 2013 aylık burç yorumu


(21 Aralık - 19 Ocak)
İşiniz için önemli bir süreçten geçiyorsunuz. Başka bir görev almak ya da yaptığınız işte kendinizi göstermek için adım atabilirsiniz. Sahnede olduğunuzu bilmeli, ona göre hareket etmelisiniz. Saygınlığınızı artırmak için hareket etmelisiniz. Tutulma ailevi konular üzerinde olacak. Özellikle ebeveynlerinize daha fazla zaman ayırmalısınız. Ev içinde yapmanız gereken işleri organize etmenizi tavsiye ederim. Ayın son haftasından itibaren gelecek günler için planlamalar yapabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla birlikte görüşmeniz de mümkün. Birlikte olmak sizi güçlendirecek.

Kova ve yükselen Kova için Ekim 2013 aylık burç yorumu


(20 Ocak - 18 Şubat)
Ayın ilk kısmında yurt dışı, yabancılar, uluslararası konular gündeme gelebilir. Kişisel gelişim alanında bir kursa dahil olabilir, belki de astroloji öğrenmek için adım atabilirsiniz. Bu ay kendinizi geliştirmenin yollarını aramanızı tavsiye ederim. Tutulmayla birlikte yakınlarınızla ilişkinizde bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Kardeşleriniz veya komşularınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Ayın son haftasından itibaren kariyerinizde kendinizi göstermek için de ilerleyebilirsiniz. Önemli kişilerle birlikte olarak hedeflerinizi ortaya koyacaksınız. Geçmiş zamanlarda aşamadığınız sorunlara başka çözümler bulabilirsiniz. Yeni işlere başlamak yerine mevcutları düzenlemeniz daha etkili olacak.

Balık ve yükselen Balık için Ekim 2013 aylık burç yorumu


(19 Şubat - 20 Mart)
Maddi konulara, borç ve alacak gibi ilişkilere dikkat etmeniz gereken bir aydan geçiyorsunuz. Kredi, kredi kartı, vergi, sigorta ve prim gibi dolaylı ödemeleri ihmal etmemenizi öneririm. Ayrıca özel bir konuda derinleşmek istiyorsanız gizemli insanlarla karşılaşabilirsiniz. Tutulma maddi konularda olacağı için kaynaklarınızı gözden geçirmeniz yerinde olur. Elinizdeki parayı, kazançlarınızı detaylıca düzenlemelisiniz. Bütçe yapmanın yararını göreceksiniz. Ayın son haftasında yurt dışı bağlantınız güçlenebilir. Eski bağlantılarınız sayesinde, basın, yayın ve medya gibi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun'un Ekim 2013'ün astrolojik olarak önemli tarihlerini anlattığı yazısını okuyarak daha rahat bir ay geçirebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER