@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.09.2014

Eylül 2014 aylık burç yorumları

Eylül ayında çalışmak, verimli olmak ön planda. Pek çok işi bir arada yapmanız gerekebilir. Astroloji Uzmanı Asude Argun Eylül 2014 aylık burç yorumlarını Pudra.com'da anlatıyor.

Yükselen Burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Eylül 2014 aylık burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar


(21 Mart-19 Nisan)
Ay boyunca detaylarına daha çok dikkat etmeniz gereken işlere yönelebilirsiniz. Hizmet, sağlık, hijyen, diyet gibi konular gündeme gelebilir. Ofis şartlarınızda değişiklikler, düzenlemeler olabilir. Kendinizi daha pratik, verimli olmak üzere planlamalısınız. Altınızda çalışan kişilerle iyi diyalog kurmalısınız. Yanı sıra borç, alacak konularında dikkatli olmalısınız. Kredi kartı ödemelerinizi kontrol etmeniz yerinde olur. Ayın son zamanlarında eşinizle ilişkinize yönelmeniz, sorunları çözmeniz gerekebilir.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar


(20 Nisan-20 Mayıs)
Aşk hayatınıza çeki düzen vermeniz gereken bir aydasınız. Bunun yanı sıra kişisel uğraşlarınıza da yönelmelisiniz. Bireysel hobilerinizi, sanatsal çalışmalarınızı ya da spor aktivitelerinizi düzenlemelisiniz. Çocuklarınıza ilişkilerinize de önem vermelisiniz. Hayattan keyif almak isterken fazla kişisel davranmamalısınız. Ek olarak partnerinizin sorumluluklarına yardımcı olmalı, kavga etmekten sakınmalısınız. Ayın son günlerinden itibaren çok çalışmanız gerekebilir. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler burçları olanlar


(21 Mayıs-20 Haziran)
Evinize, ailenize önem vermeniz gereken bir zamandasınız. Evinde yapmanız gereken tamirat, tadilat ya da yenilemeler zamanınızı alabilir. Ama sorumluluklarınızı yerinize getirmeniz elzem olacak gibi duruyor. Aile büyüklerinizden daha yakından ilgilenmeniz gereken biri varsa ihmal etmemelisiniz. Ayrıca sağlığınız adına atacağınız adımlar da önem taşıyacak. Daha iyi olmak için cesur kararlar alabilirsiniz. Ayın son günlerinden itibaren daha rahat olacak, çocuklarınızla ilgilenebileceksiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar


(21 Haziran-22 Temmuz)
Hızlı bir ay sizi bekliyor. Kardeş, komşu ve yakınlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Onların sorunlarını çözmek için bazı seyahatler yapabilir, ilişkilerinizi artırabilirsiniz. Yanı sıra yeni şeyler öğrenmek, ticari bağlantı kurmak için hareket edebilirsiniz. Yapacağınız toplantılar, alacağınız kararlar oldukça önem taşıyacak. Ayrıca sevdiğiniz kişiye yakınlaşmak, aşk sorunlarını aşmak için cesaretli davranabilirsiniz. Ayın sonuna doğru evinizle ilgili konular gündeme gelecek.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar


(23 Temmuz-22 Ağustos)
Parasal konulara daha dikkatli yaklaşmanız gereken bir aydan geçmektesiniz. Özellikle harcamalarınızı bütçelemeniz, düzenlemeniz, yatırımlarınızın değerini kontrol etmeniz yararlı olacak. Ne kadar üretim yaptığınızı görmek için küçük ayrıntıları atlamalısınız. Önemli satın alma kararları almadan önce iyi düşünmelisiniz. Yanı sıra ev içinde babanız ya da büyüklerinizle ilgili önemli bir hareketlilik gündeme gelebilir. Ayın son zamanlarında iletişimle ilgili konulara yoğunlaşacaksınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar


(23 Ağustos-22 Eylül)
En çok kendinize önem vermeniz gereken bu ayı iyi değerlendirmelisiniz. Başta sağlığınızı, kılık, kıyafet ve dış görünümünüzü iyileştirme yönünde hareket etmelisiniz. Yapmanız gereken kişisel işleri listenin başına yazmalısınız. Kendinize yatırım yapmalı ancak ilişkilerinizdeki sorunları da ihmal etmemelisiniz. Ayrıca kardeş, komşu ya da yakınlarınızla ilgili sorunlara net çözümler bulabilirsiniz. Ayın son zamanlarında parasal konulara daha çok yöneleceksiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar


(23 Eylül-22 Ekim)
Bu ayın son zamanlarına kadar sakinliğinizi korumalısınız. Kontrol edemeyeceğiniz konular oldukça yıpratıcı olabilir. Öfkenizi ne kadar iyi kontrol ederseniz o kadar rahatlarsınız. Ofis hayatınızda ya da gündelik işlerinizde daha pratik olmaya özen göstermelisiniz. Geçmişle ilgili dedikodulara kulak tıkamalısınız. Ayrrıca maddi konulara da dikkat etmeli, sorunlara çözüm bulmak için harekete geçmelisiniz. Ayın sonuna doğru üzerinizdeki baskı azalacak.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar


( 23 Ekim-21 Kasım)
Bu ayı gelecek günler planlamak için kullanmanız yerinde olacak. Bunu yaparken sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan, içinde bulunduğunuz gruplardan destek alabilirsiniz. Birlikte adım atmak için güzel bir zamandasınız. Zorlu olaylara rağmen umutlarınıza yönelmelisiniz. Yanı sıra kişisel olarak aldığınız cesur kararlarla zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Sorumlukları yerine getirdiğinizde rahatlayacaksınız. Ancak ayın son zamanlarına doğru ters giden şeyler olursa sakinliğinizi korumalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar


(22 Kasım-20 Aralık)
Ay içinde oldukça ön planda olacaksınız. Önemli kişilerle bağlantı kurabilir, işiniz için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Saygınlığınızı artırmak, hedeflerinize yönelmek için ön planda olmalı, görevlerinizi yerine getirmelisiniz. Herkesin sizi izlediğini fark etmelisiniz. Detayları ihmal etmeden kalıcı adımlar atmaya yakınsınız. Ancak perde gerisinde canınızı sıkan olaylar olursa, endişe etmemelisiniz. Sinirlerinize hakim olmanın daha çok önem taşıdığı bir zamandan geçiyorsunuz. Ayın son zamanlarında arkadaşlık bağlantılarınız önem kazanacak.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar


(21 Aralık-19 Ocak)
Kendinizi geliştireceğiniz bir aydan geçiyorsunuz. Olaylar sizi zorlasa da iyi taraflarını görmek için daha manevi bir bakış açısı yakalamalısınız. Böylece önünüzdeki engelleri ve fırsatları daha rahat görebilirsiniz. Bu ayı gelişim ayı olarak değerlendirirseniz, ay sonunda sertleşen koşullara uyum sağlayabilirsiniz. Özellikle işle ilgili önemli gelişmelere doğru gittiğinizi bilmelisiniz. Yanı sıra arkadaş çevrenizdeki hareketlik size güç vereceğe, sorumlukları azaltacağa benziyor.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar


(20 Ocak-18 Şubat)
Olayların maddi şartlarını iyi değerlendirmeniz gereken bir aydasınız. Sadece kendi gelir ve giderlerinizi değil, ortak paylaşımlarınızı da hesaplarınıza dahil etmelisiniz. Borç, alacak, kredi gibi konularda oldukça titiz hareket etmelisiniz. Olası aksilikleri ihmal etmemeli, yedek plan yapmalı, yedek bütçe ayırmalısınız. Bu ay işle ilgili önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ters giden şeyleri cesaretle düzeltebilirsiniz. Ayın son zamanlarından itibaren uluslararası konular gündeme gelebilir.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar


(19 Şubat-20 Mart)
Ortaklaşa işlere ve ilişkilere yönelmeniz gereken bir aydasınız. Eşinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Tek başınıza hareket etmek yerine başkalarından destek almak ve vermek yararlı olacak. Aksi halde gelecek eleştirilere açık olmalısınız. Ortak çalışıyorsanız şartları çok iyi belirlemelisiniz. Ayrıca yabancılar, yurtdışı, akademik ya da hukuksal konularda önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Cesaretiniz yerinde olsun, zorlukları aşabilirsiniz. Ayın son zamanlarında daha çok maddi konulara yöneleceksiniz.

Ayrıca Eylül ayının önemli astrolojik tarihlerine göz atmak için tıklayın!

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER