@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.09.2014

Eylül 2014'ün astrolojik olarak önemli tarihleri

Eylül ayının sonlarında Güneş'in Terazi burcuna geçmesiyle estetik konular ve ikili ilişkiler ön planda olacak. Astroloji uzmanı Asude Argun Eylül ayının önemli tarihlerini Pudra.com okurları için yazdı.

Doğum haritanızın durumuna göre bu tarihler birkaç gün öncesi ve sonrasında da etkili olabilir.

Eylül 2014'ün astrolojik olarak önemli tarihleri

Eylül ayının önemli tarihleri
2 Eylül: 25 Ağustos'ta doğan Yeniay’ın ardından İlkdördün ortaya çıkıyor. Yani olaylar büyümeye, gelişmeye başlıyor. Attığınız adımları düzenlemek için harekete geçebilirsiniz. Önemli kişilerden aldığınız eleştirileri ciddiye almanız yerinde olur. 9 Eylül’deki Dolunay’ın şiddetini azaltmak için önlem alabilirsiniz. İletişim gezegeni Merkür, 28 Eylül’e kadar kibar Terazi burcunda olacak. Bu süreç içinde kendinizi daha nazikçe ifade edebilir, güzel kelimeler seçebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişiminiz olumlu yönde ilerleyeceğe benzer. Diplomasi, arabuluculuk işleri için bu dönemi değerlendirmelisiniz. Sanatsal çalışmalar yapabilir, yaratıcı fikirler ortaya koyabilirsiniz.

3 Eylül: Güneş’in yenilmez Plüton ile yapacağı üçgen açı, öncesi ve sonrası birkaç gün etkisini gösterecek. Kendinizle ilgili güçlü kararlar alabilir, önem verdiğiniz kişilerden destek alarak ilerleyebilirsiniz. Gücünüze güç katmak istiyorsanız, hedefinize odaklanıp, çalışmaya, detaylara özen göstermelisiniz.

5 Eylül: Güzel Venüs bu kez rahat etmediği Başak burcuna geçiyor. 29 Eylül’e kadar sürecek yolculuğunda ilişkide sorun yaşamak için eleştiriden kaçınmalısınız. Detayları görmezden gelmelisiniz. Küçük şeylere takılırsanız sevdiğiniz kişiyi üzebilirsiniz. Her şeyi didiklememelisiniz. Bir şeyi güzel, estetik olması için zorlamamalısınız. Kişisel bakımda hijyene daha dikkat etmeli, cilt bakımı, temizlik gibi konulara zaman ayırmalısınız.

9 Eylül: Her zaman olduğu gibi Dolunay, öncesi ve sonrası olmak üzere, toplam 3 gün boyunca etkili olacak. Ard arda gelen, senenin 3. ve sonuncu Süper Ay'ı gerçekleşecek. Yani Dolunay sırasında Ay, Dünya’ya en yakın konumda olacak. Her zamankinden 30 kere daha parlak ve yüzde 14 daha büyük gözükecek. Yeniay’ın zorlu Satürn ve agresif Mars enerjisiyle başladığını hatırlarsak, Dolunay’ın çok yumuşak geçmeyeceği belli oluyor. Olayları izlemek, tepkisel davranmamak en iyisi olacak.

11 Eylül: Zorlu Satürn ile Güneş arasında gerçekleşecek uyumlu altmışlık açı, sorunları aşmak için aradığınız desteğin yakında olduğunu söylüyor. Ancak sizin de harekete geçmeniz gerek. Endişeden kurtulup, gerçekçi olmanız sayesinde başarılı olacaksınız. Önem verdiğiniz kişilerin sorumluluklarını da paylaşmayı ihmal etmemelisiniz.

13 Eylül: Savaşçı Mars Akrep burcundaki yolculuğunu bitirip, hareketli Yay burcuna geçiyor. 26 Kasım’a kadar sürecek bu yolculukta, manevi değerler adında savaş verebilirsiniz. Daha hareketli olacağınız için kolay tepki verebilir, öfkenizi abartabilirsiniz. Dini, ahlaki, kanuni konulardaki savaşlar gündeme gelebilir. İnancınız için olayların üstüne gidebilir, dikkat etmezseniz korkusuzca risk alabilirsiniz.

14 Eylül: Aşk gezegeni Venüs ile sarsılmaz Plüton arasında gerçekleşecek, uyumlu üçgen açı, sevdiğiniz kişiyle ilgili konuları gündeme getirebilir. Venüs rahat etmediği Başak burcunda olduğu için, basit sorunları büyütüp, aşılmaz bir engel haline getirmemelisiniz. Değer verdiğiniz insanla ilgili olayları, biraz daha altan almalı, çuvaldızı kendinize batırmalısınız.

16 Eylül: Sondördün görüldüğü bu tarihten itibaren gökyüzünün enerjisi azalmaya başlıyor. Bitirilmesi gereken işlere yönelebilirsiniz. Bir şeyleri toparlamak, düzenlemek için daha rahat hareket edebilirsiniz. Ancak ortaya çıkan sorunlara da çare bulmanız gerekecek. Gündeminizin hareketlenebilir.

20 Eylül: Artık Eskiay zamanı başlıyor. 24 Eylül’e kadar yeni işleri bekletmenizi tavsiye ederim. Bu süre içinde hafiflemek istediğiniz konulara odaklanmalısınız. Fazla kilolardan kurtulmak için diyete başlayabilirsiniz. Kötü alışkanlıkları bırakmak için niyet edebilirsiniz. Bitirmek istediğiniz işlere yönelebilirsiniz. Ancak artması, devam etmesini istediğiniz işleri bekletin. Ay Fazlarını hatırlamak, günlük hayatınızda etkili kullanmak için yazıma bir daha göz atabilirsiniz: Ay Fazları

21 Eylül: Aşk gezegeni Venüs’ün zorlayıcı Satürn’le yaptığı destekleyici altmışlık açıyı doğru kullanmak için, sevdiğiniz kişiye baskı yapmamalısınız. Onun sorumluluklarına yardımcı olduğunuzda ilişkinizdeki pürüzler de düzelecek. Şimdi eleştirme zamanında olmadığınızı hatırlamalısınız.

22 Eylül: Cesur Mars’ın, romantik Neptün’le yaptığı kare açıya dikkat etmek gerekir. Mars’ın Yay burcundan aldığı yüksek cesaretle, olmadık şeylere saldırabilirsiniz. Bu enerjiyi hayallerinize varmak için kullanırsanız oldukça işe yarar. Ancak fark etmeden hayal kahramanı haline gelebilir, adeta Don Kişot gibi ortada dolaşıyor olabilirsiniz. Gerçeklerden uzaklaşmamalı, zandan kaçınmalısınız.

23 Eylül: Bugünden başlayarak yenilmez Plüton düzgün harekete geçiyor. 13 Nisan’dan beri geri hareketteydi. Şimdi düzelerek, dönüşüm rüzgarını estirmeye devam edecek. Bir müddet duran konular harekete geçebilir. Jenerasyon gezegeni olan Plüton, kitleleri ilgilendiren olaylara işaret ediyor. 2012’den başlayıp 2015’e kadar, sarsıcı Uranüs’le 7 kez sert kare açısı yapmaktaç Dünya üzerinde büyük değişiklikler gerçekleşmekte, toplumsal olaylar gündeme gelmekte. Düzgün harekete geçmesinin ardından, hızlanarak, 15 Aralık’ta 6. Kez, isyankar Uranüs kareye gidecek. Toplumsal olaylar kaldığı yerden devam edeceğe benzer.
Güneş Başak burcundaki yolunun sonu gelip, Terazi burcuna geçiyor. Güneş’in sembolize ettiği benliğimiz, Başak’ın titiz, detayçı taraflarını bir tarafa bırakacak. Terazi burcunun verdiği kibarlık, estetik konular daha ön plana çıkacak. Gelecek ayın son günlerinde Güneş Akrep burcuna girene kadar, ikili ilişkilere yatırım yapmak çok yerinde olur.

24 Eylül: Bugün doğan Yeniay’la enerji yenilecek. Ancak yeni adımları atmak için 25 Eylül’de doğacak Hilal’i beklemelisiniz. Yeniay doğduğunda, Ay hala karanlıktadır. Hilal olup ışığını vermeye başladığında, yolunuzu aydınlatır. Karanlıkta sadece kötü enerjiler ortalıkta olur. Yenilik yapmak, eyleme geçmek için ışığı beklemenizi özellikle tavsiye ederim.

25 Eylül: Şans gezegeni Jüpiter’in, sıradışı konuları anlatan Uranüs ile yaptığı üçgen olumlu etkiler taşıyabilir. Şansı yakalamk için beklenmedik fırsatlar ortaya çıkabilir. Olmadık yerden, ummadığınız destek gelebilir. Büyümek, gelişmek, ilerlemek istediğiniz konulara yönelmeniz yerinde olacak. Yeter ki rehavetten sakının, abartılı davranmayın.

28 Eylül: İletişimci Merkür, sezgisel Akrep burcuna giriyor. Daha derin düşünüp, konulara daha duygusal yaklaşabilirsiniz. Araştırdığınız bir konunun derinlerine inebilirsiniz. Bir şeyler öğrenmek için birilerinin peşine düşüp, dedektif gibi davranabilirsiniz. Hırstan, kinden uzak durmalısınız. 4 Ekim’den başlayarak 25 Ekim’e kadar Merkür geri harekette olacağı için, şimdiden aklınız karışmaya başlayabilir. Bu tarihler arası ortaya çıkabilecek, olası sorunlar için şimdiden önem almalısınız.

29 Eylül: Ayın sonun aşk gezegeni Venüs, yönettiği Terazi burcuna geçip, ilişkileri sağlamlaştırıyor. Venüs 23 Ekim’de rahat etmediği Akrep burcuna geçene kadar, şanslısınız. Kendinizi daha hoş hissedebilir, aşka yelken açabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle daha yakın olabilirsiniz. Partnerinizin ilgisini ve sevgisini kazanmayı başaracaksınız.

Ayrıca Eylül 2014 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER