› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.07.2016

Eylül'den sonra hiçbir şey aynı olmayacak!

Eylül 2016'da iki Ay Tutulması, bir de Güneş Tutulması olacak. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker tutulmaların hayatımızı nasıl etkileyeceğini yazdı.

Her şey 18 Ağustos'ta Kova Burcunda Ay Tutulması ile başlıyor. Eylül sonuna kadar hareketli günler geçireceğiz. Ve hayatımızda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Her şey 18 Ağustos'ta Kova burcunda Ay Tutulması ile başlıyor. Mars-Satürn'ün birlikte hareket ettiği bugünlerde Ay-Güneş arasındaki gerginliğin yükselmesi ile ilişkilerde kılıçların çekilmemesi imkansız! 

Eylül'den sonra hiçbir şey aynı olmayacak!

1 Eylül'de Başak burcunda Parçalı Güneş Tutulması gerçekleşecek. Merkür'ün Retro, Satürn-Neptün Karesi'nin aktif, Jüpiter'in Merkür ile kavuşumda olacağı bu Güneş Tutulması aynı zamanda "Ayakların yere basması" ya da "gerçekleri kavrama" anlamına da geliyor. Ancak düşüncelerimizi gerçeklerle bütünleştirmek, kavrayış bu sefer kolay olmayacak. Sınırlarımızın yine zorlandığı, ekonomik ve sosyal olaylar ile ideallerimizi yeniden şekillendireceğimiz günler bizi bekliyor. 

9 Eylül'de Satürn-Neptün Karesi gerçekleşiyor. 2015 Kasım ve 2016 Haziran'da karşımıza sınırlar, göç, mülteciler, ekonomik çalkantılar, terör olayları olarak çıkan Satürn-Neptün Karesi'nin bu son kez etkileşimi artık hayatımızda yapmamız gereken değişiklikler için son bir uyarı tadında. Özellikle tutulma mevsimi içinde gerçekleşmesi atılacak her adımın daha yoğun, daha duygusal ya da cesur olabileceğini gösteriyor. Yumuşak günler değil. 

10 Eylül'de Jüpiter, Terazi burcuna geçiyor. Adalet, estetik, aşk ve ilişkilerin ön plana çıkacağı "savaşma seviş" mottosunun yeniden canlanacağı bir yıl olacak. 2017 Ekim'e kadar Terazi burcunda kalacak Jüpiter etkisiyle daha önce dünyada barış için ışık olma, aşk ve barış için özel bilezikler/kolyeler takma (love beads) ve Facebook'un kuruluşu yer almıştı. 

Ve 16 Eylül'de Balık burcunda yeniden bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Balık-Başak ekseninde gerçekleşen tutulma serisi Şubat 2017'de sonlanıyor. Son iki yıl içinde toplam altı tutulma ile hayatımızın Başak-Balık burçlarında temsil edilen alanlarında değişim tamamlanmaya doğru gidiyor. Özellikle Başak burçları için değişim ve dönüşüm senesi oldu. Bu Ay Tutulması, yani Dolunay, ikili ilişkilerde, ev-aile-kariyer ekseninde oldukça agresif-hararetli sonlanmalara yol açacağa benziyor. 

22 Eylül'de Merkür'ün retro hareketinin sonlanması ise işleri yoluna koymak için karşımıza çıkan bir fırsat gibi olacak!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER