Pudra.com 07.02.2011

Burçların aşk uyumu

Hangi burç kim ile uyumlu, size en uygun burç hangisi, kimler bir arada olmamalı, kimler mutlu olur? Burçların aşk yorumları ve tüm soruların cevapları...

yeni iliski erkek kadin sevgili cift ask
1/14
Bazı burçlar kendi burçlarından bir partnerle mükemmel bir ilişki oluştururken, bazı burçlar kendilerine benzeyen partnerleriyle hiç anlaşamazlar.

Aslında burçlar arasındaki uyumluluk tablosu sadece Güneşlerin birbirleriyle etkileşiminden öteye geçmeyen bilgiler içeriyor. Ne var ki, Güneş'inizin bulunduğu burç sizin içine doğduğunuz burç olduğu için partnerinizin hangi burçtan olduğu önem taşıyor. Tabii ki doğum anınızda Güneş'ten başka Ay, Venüs ve Mars'ınızın hangi burçta durduğu hatta yükselen burcunuzun ne olduğu çok önemli.

Birbiriyle anlaşması mümkün olmayan farklı burca sahip iki kişinin doğum anında Venüs-Mars, Ay-Güneş veya yükselenler arasında uyumlu ilişkiler olabilir ve bu iki kişi birbirine aşık olabilirler.

Daima doğum anındaki gökyüzünün uyumluluğu daha önemlidir. Ancak pratik açıdan burçlar arasındaki uyumlulukların son derece tutarlı olduğu da gözlemlenmiştir.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2