› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.04.2018

16 Nisan 2018 Koç burcu yeni ayı bizi nasıl etkileyecek?

16 Nisan 2018 Pazartesi günü, öncü Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay döngüsü ile başlatan bir enerji bizimle olacak, tüm hafta etkilerini hissettirecek.

Zodyağın öncü, lider, başlatan etkilerinden sorumlu burçlarından Koç, başlatmak için beklemeye, onay almaya, durmaya ihtiyaç duymaz. Bu nedenle Koç burcunda gerçekleşen yeni ay döngüleri inisiyatif kullanma, tek başına hareket etme isteğini arttırır. Daha hararetli ve girişken adımlar atma eğiliminde oluruz, cesaret edemediklerimizi aniden hayata geçirmek için itici güç buluruz.

16 Nisan 2018 Koç burcu yeni ayı etkileri

Koç burcu yeni aylarının en büyük riskleri düşünmeden eyleme geçme potansiyeli ile olayları başlatma dürtüsüdür. Bu anlamda başlattıklarımızın sonuçlarının nereye varacağını hesap edemeyebiliriz. Sınırlarımızda halen devam eden gerginlikler varsa, bu konular aniden çok ilginç bir hal alabilir. (*)

Koç burcu yeni ayında cesaret edemediklerimiz için güç buluruz
  • Yeniliklere, yeni girişimlere, hayatımızda bir süredir beklettiğimiz, bir türlü cesaret edip başlatamadıklarımızı etkin hale getirmeye meyilli oluruz.
  • Mücadele gerektiren konularda meseleleri savaşa çevrilebiliriz. Bu nedenle esnek ve yapıcı olmakta zorlanabiliriz.
  • Koç burcu yeni aylarında her şeyi daha sakin ve akıllıca ele almalıyız.
  • Bizi kısıtlayan, kapatan, önümüzü kestiğini düşündüğümüz ilişkiler, duygusal yükler ve partnerlerden kurtulabiliriz.
  • Eşiniz veya partnerinizle ilişkinizde kendinizi kısıtlanmış ve kapanmış hissediyorsanız, aniden hayatınıza yeni bir sayfa açma, yeniden başlama ve yüklerden, sizi kısıtlayanlardan kurtulma arzunuz artabilir.
  • Özellikle Ateş elementi olan burçların daha fazla etkileneceği bu yeni ayda, Koç, Aslan veya Yay burçlarında önemli gezegenleri veya Ay burçları, yükselenleri olanların iş ve kariyer hayatlarında daha dikkatli olmaları gerekir. Çünkü onları zorlayan, kısıtlayan kişi, yönetici veya kurumlardan kurtulma isteği artacaktır.

Baş ağrıları artabilir!

Sağlıkta baş ağırları, migren krizleri, panik atak krizleri artabilir; strese bağlı sorun ve problemler daha sık yaşanabilir. Bu nedenle 16 Nisan haftasında bu konularda dikkat etmek gerekir. 

Şimdi gelelim burçlarına göre Koç burcu yeni ayı etkilerine. Bu açıklamalarda, yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu da dikkate alın.

Burçlara göre Koç burcu yeni ayı etkileri
 
Koç - Akrep aksı


Koç burcu
Sakin ve esnek olmakta zorlanabilirsiniz. Duygusal konular, iş ve kariyer, aileniz ve eviniz ile ilgili ani ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, bir süredir sabrettiğiniz birçok konuya daha tavırlı ve tahammülsüz olabilirsiniz. Hak ettiğiniz ama alamadığınızı düşündüğünüz bir durumu sonuca ulaştırabilirsiniz.

Boğa burcu
Bu hafta biraz sabırlı olmalı, ele aldıklarınızı planlı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Hafta boyunca rakiplerinize dikkat etmeli; size aktarılan her şeye inanmamalı, daha şüpheci yaklaşmalısınız. Yeni Ay sonrasındaki hafta rahatlayacaksınız.

İkizler burcu
Yeni ay bir süredir kontrolünüzün dışında geliştiğini düşündüğünüz konular ile ilgili kısır döngüden sizi kurtaracak. Ne istediğinizi daha iyi anlayacak, kişisel alanlarınızı daha net belirleyeceksiniz. Ancak planlı ve akıllıca adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Ciğer ve boğaz bölgenize dikkat edin. 

Yengeç burcu
Evlilik ve ilişkinizle ilgili önemli kararların arifesinde olabilirsiniz. Ani kararlar alma potansiyeliniz yüksek. İş ve kariyer alanlarında da riskli adımlar atmaktan çekinmeyecek; uzun süredir idare ettiğiniz konularda tepkilerinizi saklamakta zorlanacaksınız. Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Aslan burcu
Yasal konularda sonuç beklediğiniz bir dava veya girişiminiz adına ilginç gelişmeler yaşanabilir. Seyahatler açısından hareketleniyorsunuz. Bu hafta radikal kararlar almak için uygun değil. Eğitim ve akademik alanda işleriniz varsa veya yurtdışı bağlantılı haberler, gelişmeler bekliyorsanız konular hızlı bir şekilde ilerleyecek.

Başak burcu
Sinir sistemi ve duygusal kontrol açısından hassas bir yeni ay süreciniz var. Finansal işlerde ani gelişmeler ve beklenmedik durumlar oluşabilir. Bu hafta temkinli davranmanız, önce tetkik etmeniz, olaylara büyük pencereden bakmanız gerekiyor.

Terazi burcu
Yeni Ay karşı burcunuzda. İlişkiler alanınız tetikleniyor. Her türlü ikili ilişkiniz, başkalarıyla kurduğunuz kontaklarda hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. Anlaşmalar, sözleşmeler adına da yoğun bir dönem. İlişkiler alanında da tepkisel ve fevri olabilirsiniz. Biraz daha sakin kalmaya dikkat etmenizde fayda var. Duygusal karmaşalara açıksınız. Acele karar vermeyin.

Akrep burcu
Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Sadece sizin değil, sevdiklerinizin sağlığı ile de ilgilenmeniz gerekebilir. Mesleki konularda ani ve beklenmedik gelişmelere açıksınız. Yöneticilerinizle ilişkilerinize dikkat edin, meseleleri abartmayın. Bu dönemde kimin dost, kimin düşman olduğunu da net bir şekilde fark edeceksiniz. Dikkatiniz ilişkilerden çok iş ve kişisel alanlarınızda olacak.

Yay burcu
Aşk ve ilişkiler alanınız tetikleniyor. Özellikle yükseleni veya Ay burcu Yay olan, bekar Yay burçları adına hayli hareketli bir aşk trafiği görünüyor. Süre gelen bir ilişkiniz varsa özgürleşme isteğiniz artacak. Çocuğunuz varsa onunla ilgili ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Oğlak burcu
Yeni ay ev ve aile alanınızda gerçekleşecek. Lendinizi bu süreçte evinizde, güvenli alanlarınızda daha rahat hissedeceksiniz. Ailenizle ilgili çözümlenmesi gereken bir durum varsa, bu hafta bu konulara yönelebilirsiniz. Taşınma planlarınızı çok hızlı şekilde hayata geçirebilir, hızlı kararlar alabilirsiniz. Bu hafta kendinizle kalmaya çalışın.

Kova burcu
Yakın çevreniz ve kısa vadeli hedeflerinizle ilgili konularda ani gelişmeleri tetikleniyor. İletişim trafiğinizi hızlanacak, her şey bir anda bu haftada çözümlenmeye başlayacak. Planlı olmaya çalışın. Arkadaşınız veya eşiniz; hayatınızdaki bir kadınla ilgili önemli bir karar alabilir, hızlıca uygulamaya geçirebilirsiniz.

Balık burcu
Maddi konular, parasal işlere odaklandığınız bir hafta geçirebilirsiniz. Ertelediğiniz bir konuşmayı yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu hafta planlı hareket etmek, olayları kontrol etmek çok kolay olmayacak. Çözüm odaklı olun, koşulları zorlamayın. Maddi konularda da beklenmedik gelişmeler söz konusu. İlişkiler alanında yaptığınız konuşmalarda sözlü iletişim kurarken, kelimelerinizi özenli seçin. 

(*) Pudra.com ekibi olarak, Koç yeni ayı konusundaki bilgi ve deneyimlerini aktaran Vedik Astroloji Uzmanı ve Astroloji Eğitmeni Şebnem Ekşib'e teşekkürlerimizle... Koç yeni ayının daha detaylı yorumları için http://www.sebnemeksib.com.tr/nisan-2018-koc-burcunda-yeni-ay/ linkine tıklayabilirsiniz.

Tüm hafta yorumları için buraya tıklayın16-22 Nisan 2018 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya düz hareketine başlamış Merkür ve güçlü bir Koç yeni ayıyla başlıyoruz. Önemli işleri hafta başı tamamlayın çünkü Satürn ve Plüton retrosu geliyor!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER