@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.04.2018

16-22 Nisan 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya düz hareketine başlamış Merkür ve güçlü bir Koç yeni ayıyla başlıyoruz. Önemli işleri hafta başı tamamlayın çünkü Satürn ve Plüton retrosu geliyor!

16 Nisan 2018 Pazartesi:

16-22 Nisan 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya saat 04.57’de gerçekleşecek Koç yeni ayı ile başlıyoruz. Her yeni ay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarına girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerjidir. Özellikle de Koç burcundaki yeni ay baharı daha da fazla hissettiren, çok yüksek enerjili, risk alınan, yeni girişimlerde bulunulan cesur olma zamanlarıdır. Üstelik bu yeni ay içinde çok önemli bir değişim, dönüşüm sembolizmi de barındırıyor ve zorlayıcı da olsa özgürleşmek ve yenilenmek zamanının geldiğini işaret ediyor.

Tıklayın: 16 Nisan 2018 Koç burcu yeni ayı bizi nasıl etkileyecek?
16 Nisan 2018 Pazartesi günü, öncü Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay döngüsü ile başlatan bir enerji bizimle olacak, tüm hafta etkilerini hissettirecek.

Gün boyunca kendimizi capcanlı hissetsek de sabah saatlerinde aniden gelişen beklenmedik olaylar gerginlik getirebilir. Saat 08.00’dan 11.52’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemeli ve elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 11.52’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz.

17 Nisan 2018 Salı:

Salı günü huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Öğleye doğru ilham ve sezgilerimiz yükselirken empati gücümüz de artabilir. Sonrasındaysa kendimizi oldukça güçlü hissedebiliriz.

Akşam saatlerine doğru yükselebilecek abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimlerine dikkat etmemiz gerekebilir. Öte yandan ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere veya seyahatlere ilgi gösterebiliriz. Bugün ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili aşırı güçlü ve iyimser hissetmenin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeme içme ve alışverişte aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Salı günü dengeleri korumak önemli olacak.

18 Nisan 2018 Çarşamba:

Hafta ortasında huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Saat 01.05’ten 15.03’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemeliyiz. Saat 15.03’te başlayacak 2,5 günlük sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olmaya başlayabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün geri kalanında kendimizi rahat şekilde ifade edebiliriz. 

Çarşamba günü, günün büyük çoğunluğunda otorite figürleriyle uzlaşmamız oldukça zor olabilir. Çarşamba günü ani olaylara, sürprizlere açık olabileceğimiz, otorite figürlerine ve geleneksel olana karşı gelmek isteyebileceğimiz etkiler taşıdığından yüksek gerginlik hissedebiliriz. Öte yandan özgürlüğümüzü elimize alabileceğimiz yılın en özel günlerinden biri de olabilir. 

Bugün gökyüzünde çok önemli bir başka sembolizm daha gerçekleşiyor ve iş ve sorumlulukları sembolize eden Satürn gezegeni 5 aylığına geri gitmeye başlıyor. Satürn hayatımızın belkemiği gibidir ve başta işimiz olmak üzere hayat düzenimizle ilgili her şeyi sembolize eder. Bu durumda önümüzdeki yaklaşık 5 ay boyunca hepimizin işini ve genel olarak hayatını fazlasıyla sorgulayacağını söyleyebiliriz.

Bu süreçte halihazırda yaptığı işi bırakmaya, değiştirmeye, yeni bir iş kurmaya karar veren pek çok kişi hayat planlarını değiştirme ya da yeniden gözden geçirme yoluna gidebilirler. Ancak bu süreyi yeni atılacağımız yolda gereken değerlendirmeleri, araştırmaları yapmak, altyapıyı oluşturmak, kaynak yaratmak gibi hazırlık işleri için kullanmamızın, 6 Eylül’den sonra ileriye yönelik harekete geçmemizin ve planlarımızı uygulamaya koymamızın daha uygun olacağını söylemeliyim. 

19 Nisan 2018 Perşembe:

Perşembe günü zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olmaya başlayabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde bulduğumuz destekler sayesinde olayların bizim hedeflerimize uygun şekilde gerçekleşmekte olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu hissedebiliriz. Günün geri kalanında bazı belirsizlikler ve karmaşalar söz konusu olabileceğinden önemli konularda risk almamakta fayda olacak.

20 Nisan 2018 Cuma:

Haftanın son iş gününde zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olmaya başlayabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında sosyalleşebilir, dostlarla birlikte olabilir, yaratıcı grup çalışmaları içinde bulunabiliriz.

Saat 15.05’ten 17.27’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 17.27’de başlayacak yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Akşamüstü saatlerinde endişelerimiz yavaş yavaş yerini rahatlamaya bırakırken, özgüvenimizin yükseldiğini ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissetmeye başlayabiliriz.

21 Nisan 2018 Cumartesi:

Cumartesi günü duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz.  Öte yandan sabah saatlerinde baskı, zorluk ve engellerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Neyse ki günün geri kalanında ilham ve sezgilerimiz yükselirken empati gücümüz de artabilir. Fakat gece yarısına doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Cumartesi gecesinde öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak.

22 Nisan 2018 Pazar:

Haftanon son gününde duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşsak da öğle saatlerinde daha uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Akşamüstü saatlerinde aniden gelişen beklenmedik olaylar gerginlik getirebilir.

Saat 17.59’dan 20.10’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemeliyiz. Saat 20.10’da başlayacak yeni döngüye göre eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana alabilir, bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Bugün ayrıca güç ve dönüşüm sembolü Pluto’nun geri hareketine başlaması çok daha yoğun bir içe çekiliş zamanının başladığına işaret ediyor olacak. 

İyi haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER