› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.02.2018

16 Şubat 2018 Kova burcu Güneş tutulması ve yeni ay etkileri

16 Şubat'ta gerçekleşecek ve kadersel etkilere sahip olan yeni ay ile Güneş tutulmasının burçlara etkisini Astrolog Aytaç Öner ile yorumladık.

gunes tutulmasi5
1/14
Astrolojide bütün bir yılı yorumlarken astrologların gökyüzünde ilk baktığı gösterge tutulmalardır. Bu perşembe günü Güneş, Kova burcunda tutuluyor. Aynı zamanda bir yeni ay var. Bu anlamda kadersel birtakım etkilere sahip. Bu etkileri hangi alanda alacaksınız, sizin için tüm burçlara özel yorumladık.

16 Şubat 2018 Cuma günü saat 00.05’te yeni ay ve ona eşlik eden bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Kova burcunda gerçekleşen yeni ay, bireysel farklılıklarımızı daha iyi hissetmemiz ve bunları dışa vurabilecek ortamları yaratabilmemiz için önemli fırsatlar getirir. Güneş tutulması da tüm bu temaların daha da güçlü hissedilmesinde ve mutlaka bu konularla ilgili çok kadersel olayların patlak vermesinde tetikleyici olacaktır. İşte bizler de Pudra.com okuyucuları için Astrolog Aytaç Öner ile bu tutulmanın burçlara etkilerini ayrı ayrı yorumladık. Keyifli okumalar dileriz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2