› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.11.2017

18 Kasım 2017 Akrep burcu yeni ayı etkileri

18 Kasım 2017 Akrep burcu yeni ayı, yılın en önemli gökyüzü olaylarından. Diğer burçları nasıl etkileyecek, öğrenmek için yorumlarımızı mutlaka okuyun.

18 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 14.42'de Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay, senenin en önemli gökyüzü olaylarından biri. Her yeni ayda yeni başlangıçlar filizlenir, enerjimiz yükselir ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. 

18 Kasım 2017 Akrep burcu yeni ayı etkileri

Akrep burcu yeni ayı hepimizi derin duygularla buluşturacak
Akrep burcunda gerçekleşen yeni ay sadece Akrep ile ailişkili olanları değil, hepimizi duygusal olarak en derin noktalarla buluşturacak. 

Biz de bu önemli gün ile ilgili çok sevgili astrologlarımıza danıştık ve UZMANTV'den Berna Atay ve Aytaç Öner ile Pudra.com'a haftalık astrolojik yorumları ile destek olan Zeynep Süzmen Şen ile 18 Kasım 2017 tarihli Akrep yeni ayı ile ilgili kapsamlı bir çalışma hazırladık. 

Yeni başlangıçlar için motivasyonumuz yükseliyor
Aytaç Öner'e göre, 18 Kasım Cumartesi günü hem Güneş, Venüs ve Jüpiter gibi iyicil gezegenlerin Akrep burcunda olması ve hem de yeni ayın Akrep burcunda gerçekleşmesi yeni başlangıçlar için bizlere tüm olumlu enerjileri aktarıyor, güç ve motivasyon kazandırıyor. Yeni başlangıçlar yapacaksanız, işlerin bu hafta daha rahat ilerleyeceği muhakkak.

Para, cinsellik ve ölümle ilgili korku ve takıntılarımızla yüzleşebiliriz
Zeynep Süzmen Şen'in bizlere birkaç uyarısı var: "Yeni ay ile birlikte saat 14.42'den 21.58'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacak. Önemli ve geleceğe yönelik işler yerine elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 21.58'de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebiliriz. Akrep burcu doğanın şu anda bize söylediği gibi içe çekilmek, fazlalıkları üzerimizden atmak, adeta ölmek ve sonra çok daha güçlü şekilde yeniden doğmak sembolizmini taşır.  Bu süreçte parayla, cinsellikle, ölümle ilgili tüm korku ve takıntılarımızla yüzleşmemiz de elzemdir. 

Yeni ay öncesi ve sonrasında üzerimizde baskı hissedebiliriz
Berna Atay'a göre yeni ayın gerçekleşmesine günler kala, yani yeni aydan bir iki gün öncesinde enerji daha zorlayıcı olabiliyor. Atay sözlerine şöyle devam ediyor: 

Ortak kazanımlar, motivasyon ve sağlık konularına dikkat
"Yeni ay gerçekleşir ve onu takip eden birkaç gün sonrasında da genel olarak enerjiler yükselir, rahatlama yaşanır ve motivasyon bu günlerde artmaya başlar. Yeni ayın olduğu akşamlar ve bir gün öncesi veya sonrasında biraz baskılı hissederiz. Yeni ay ile birlikte kendi içerisindeki konular ve durumlarda, "hayatımda bunu istiyorum" diyerek dileklerde bulunabilir, iyi niyetli girişimler yapabiliriz. Bir diğer taraftan özellikle Akrep yeni aylarında ortak kazanımlar, motivasyon ve sağlık konuları üzerinde dururuz. Bu anlamda bu konulara dikkat etmek iyi olacaktır."

Genel yeni ay etkileri dışında 18 Kasım yeni ayına gelecek olursak, Berna Atay, bizlerle şunları paylaşıyor:

Bu yeni ayda güç kazanmak istiyoruz, rekabete açığız
Akrep tutku ve derinlik arayışında bir burçtur.  Güç kazanmak bizzat Akrep enerji alanındadır. Aynı zamanda dönüşümü kabul etmeliyiz! Bırakmak, vazgeçmek, idrak etmek, derine inmek yeni ayda yüzleşeceğimiz konular. Dolayısı ile bu yeni ayda güç kazanmak ve tutku ihtiyacındayız, rekabete açık olabiliriz...  

Bırakma teması ön planda.. İstediklerimiz elde etmek için bedeller ödemeliyiz
Bir diğer yandan, Jüpiter, 10 Ekim'den bu yana Akrep burcunda. Bu anlamda Akrep yeni ayında ise Jüpiter'in etkilerini hissedeceğiz. Bu yeni ay dönüşüm, tutku, yenilik ve yakalamak istediğimiz şanslar için bırakmak durumunda olduğumuz konulara da ışık tutacak. Fakat şunu unutmamamız gerekiyor:  Adım atmalıyız ve bu adımı atarken belki de bazı şeyleri geride bırakmak zorundayız. Çünkü hayatlarımızda bırakma teması da ön planda. Güç kazanmak için almamız gereken inisiyatifler var. 

Bu yeni ay bizlere neleri elde etmek istediğimizi, hangi konuya tutku geliştirdiğimizi,  bunu elde etmek isterken hangi bedelleri ödememiz gerektiğini hissettirecek. Burçlara özel daha fazla detay için ilgili yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Hazırlayan: Selen Serdaroğlu

İlgili yazılar:

18 Kasım 2017 Akrep yeni ayının diğer burçlara etkileri
18 Kasım 2017 Cumartesi günü gerçekleşecek Akrep yeni ayının diğer burçlara etkilerini öğrenmek için yazımızı mutlaka okuyun.

13 - 19 Kasım 2017 Haftası Astrolojik Yorumu
Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay, yeni başlangıçlar için sizi cesaretlendirecek. Zeynep Süzmen Şen'in astrolojik yorumu Pudra.com'da.

13 - 19 Kasım 2017 Haftalık Burç Yorumları (UZMANTV - Aytaç Öner)
13 Kasım Pazartesi günü Akrep burcunda Venüs - Jüpiter kavuşumu olacak. Özellikle ilişkilerle ilgili güzel gelişmeler olabilir. 15 Kasım Çarşamba günü Ay, Terazi burcunda Mars beraber olacak. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarda kendinizi çok güçlü ve girişken hissedebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER