› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.05.2016

Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker Pudra'da canlı yayında!

Astroloji ile ilgili aklınıza gelen tüm soruları Astrolog Ayşegül Kuyumcu bugün (26 Mayıs Perşembe) canlı yayında Pudra'da yanıtlayacak.

Pudra.com yazarlarından sevgili Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker, astrolojiye dair merak ettiklerinizi cevaplamak için bugün yani, 26 Mayıs 2016 Perşembe günü 12:00-13:00 saatleri arasında Pudra'da canlı yayın konuğumuz olacak. "Bu sene burçları neler bekliyor?", "Gezegen hareketlerinin hayatımızdaki etkileri neler?", "Yükselen burcumuz bizi ne kadar etkiliyor?" gibi soruların cevaplarını öğrenmek ve merak ettiğiniz her türlü soruyu sormak için shop.pudra.com'a tıklayıp ücretsiz üye olmanız yeterli.

Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker perşembe Pudra Shop'ta!

Pudra.com yazarı Zeynep Süzmen Şen ile astroloji serüvenine başlayan Ayşegül Kuyumcu Türker,  Modern Astroloji ve İleri Seviye Astroloji Eğitimlerini başarı ile tamamladı. 2012’den bu yana profesyonel danışman ve eğitmen olarak çalışan Türker, AstroArt Okulu'nda Astro Psikoloji eğitimleri; Benjamin Dykes ile Öngörü Yöntemleri seminerlerine katıldı. Şimdi ise Akşam Gazetesi, Bast Home ve Pudra.com'da Astrolog olarak öngörülerini yazıyor.

Burcumuzun bizi ne kadar etkilediğini, gezegenlerin ruh halimize nasıl yön verdiğini, yükselen burcumuzun karakterimizi nasıl şekillendirdiğini merak ediyorsanız, bugün canlı yayın sohbetimize katılmanızı öneririz.

Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker ile yapacağımız canlı yayına katılıp sorularınızı sormak için
Bugün saat 12.00'de Pudra Shop'a bekliyoruz.
​shop.pudra.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER