@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.12.2015

Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık burç yorumları

Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker, 2016 yılında bizleri neleri beklediği ve önemli astrojik olayları Pudra.com okurları için yazdı...

KOÇ

Koç Burcu, sağlam adımlarla hayatınızı her anlamda yeniden yapılandıracağınız bir yıl olacak. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık Koç Burcu yorumu için tıklayın.

Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık burç yorumları
 

BOĞA

Boğa Burcu, aşk ve hayatın tadını çıkarmanın önem kazandığı bu yıl içinde maddi olarak kendinizi kısıtlanmış hissedeceğiniz günler olabilir. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den Boğa Burcu yorumu için tıklayın.

​YENGEÇ

Yengeç Burcu, geçmişten kalan eğitimleri tamamlamak, işiniz ile ilgili sözleşme ve anlaşmaların üzerinden geçmek isteyebilirsiniz. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık Yengeç Burcu yorumu için tıklayın.
 

ASLAN

Aslan Burcu, kendi gelirleriniz konusunda planlı ve programlı olmanız gereken bir yıl sizi bekliyor. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık Aslan Burcu yorumu için tıklayın.


İKİZLER

İkizler Burcu, yeni yıl yaşamdaki yeriniz, hedefleriniz, kariyeriniz ile ilgili yeni başlangıçlar yapmak için güzel bir süreç olabilir. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık İkizler Burcu yorumu için tıklayın.
 

BAŞAK

Başak Burcu, geçmişte kalan ilişkilerinizi değerlendirme ve yeniden ele alma fırsatı yakalayabilirsiniz. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık Başak Burcu yorumu için tıklayın.


TERAZİ

Terazi Burcu, Fedakarlıklarınızdan dolayı yaşadığınız pişmanlıkları geride bırakma zamanıdır. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık Terazi Burcu yorumu için tıklayın.


AKREP

Akrep Burcu, para kazanmak için çok çabalamanız gerekebilir ya da kendinizi güvende hissetmek için çok daha fazla kazanmak isteyebilir ve çok çalışabilirsiniz. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık Akrep Burcu yorumu için tıklayın.


YAY

Yay Burcu, hedeflerinizi, ideallerinizi, kariyer ve ikili ilişkilerden beklentilerinizi yeniden tanımlıyorsunuz. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık Yay Burcu yorumu için tıklayın.


OĞLAK

Oğlak Burcu, mevcut işlerinizde fazla detaycı veya mükemmeliyetçi davranabilirsiniz. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık Oğlak Burcu yorumu için tıklayın.


KOVA

Kova Burcu, iş amaçlı ya da farklı kültürleri tanımak için uzak seyahatler yapılabilir; yabancılarla ilişkilerinizi arttırabilirsiniz. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık Kova Burcu yorumu için tıklayın.
 

BALIK

Balık Burcu, evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler alanınızda iletişim ve zihin gezegeninin geri hareketi zorlayıcı olabilir. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık Balık Burcu yorumu için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER