@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2015

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık boğa burcu yorumu

Ayşegül Kuyumcu Türker, Pudra.com okuyucuları için 2016 yılında boğa burçlarını nelerin beklediğini yazdı.

Sevgili Boğa’lar, 

2016 yılının en güzel haberi belki de size geliyor! Aradığınız gerçek aşkı, romantizmi, ilişkinizde kaybettiğiniz ihtirası, ailenize yeni bir bebeğin katılması gibi özel hayatınıza dokunan bir yıl olacak. İdeallerinize, hayallerinize ve arzularınıza ulaşmanız için size yol gösterecek dönemler var. Keyifli ve sağlıklı bir yıl olması dileğiyle!

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık boğa burcu yorumu

Burcunuzun yöneticisi Venüs tüm yıl boyunca direkt harekette olacak. Evet, yaklaşık 18 ayda bir geri hareket ettiği için buna çok alışkınsınız. Ancak bu yıl içinde geri hareketi olmaması nispeten kolay bir yıl olacağının habercisi! Ayrıca bu yıl Şubat-Temmuz ayları arasında Toprak burçlarında Jüpiter ve Plüton’un desteği ile ideallerinize ulaşmakta destek bulacaksınız. Aşk, romantizm, seyahatler, yaratıcı projeler, çocuklar, hobiler, uluslararası ve akademik konularda rahat ilerleyebileceksiniz. Özellikle Nisan ortasından Haziran ortasına kadar iki ay boyunca hayatınızın bu alanlarda daha da kolay ilerlediğini göreceksiniz.


İlişkinizde tutku ve ihtiras artıyor!

2016 yılı boyunca tutku ve cesaretin gezegeni Mars tam 131 gün boyunca ikili ilişkilerinizde ateşi yeniden yakıyor olacak. 4 Ocak’ta yöneticisi olduğu Akrep Burcu'na geçecek olan Mars ilişkilerde cinselliğin, tutkunun, hazzın ön plana geçmesini sağlayacak. Evli Boğalar için evliliklerinde eski tutkuyu yakalamak söz konusu olabileceği gibi bekar Boğalar için ikili ilişkilerde daha cesur, daha atak, daha tutkulu olmalarına olanak sağlayacak. Ayrıca bu süreçte ortaklık yapmak isteyen Boğalar için de daha derin bağlarla bağlanacakları ortaklıklar yapacaklarını söyleyebiliriz. Bu süreçte tutkunun ve ihtirasın kıskançlık ve hırsa dönüşmemesini sağlamak sizin elinizde. Derin duygularınızı yıkıcı olmak yerine yapıcı olmaya yönlendirmelisiniz.
 

Aşk ve ilişki dönemi

Bir diğer yandan 28 Nisan-22 Mayıs arası Merkür’ün aşk ve romantizm alanınızda geri harekete geçmesi, bu dönemde eski bir aşkın yeniden alevlenebileceği ya da eski bir sevgilinin tozlu raflardan çıkıp gelebileceğinin sinyallerini yakıyor. 28 Mayıs-3 Ağustos arasında Mars da geri hareketini evlilik ve ikili ilişkiler alanında sürdüreceğinden bu alanlarda hem geçmiş ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi yeniden değerlendirmeye fırsat bulabilir; hem de eski bir aşkla yeniden bir araya gelebilirsiniz. Ancak bu dönemde yepyeni bir ilişkiye başlamanın çok doğru olmadığını belirtmek gerek. Tüm gezegen hareketleri düzeldiğinde aşk zannettiğiniz şeyin geçici bir ihtiras olduğunun farkına varabilir; fikrinizi değiştirebilirsiniz.

9 Eylül’e kadar şans, bolluk, bereket ve gelişim gezegeni de aşk, romantizm, yaratıcılık, eğlence ve çocuklar alanında hareketine devam ederek, size bu alanda fırsatlar sunmaya devam ediyor. 7 Ocak-9 Mayıs arasında Jüpiter de geri harekette olacağı için bu süreçte yine “eski”leri değerlendirmek ön planda olacak. Yani eski bir sevgili, eski hobilerinize geri dönmek, eskiden keyif aldığınız programlara yönelmek gibi. 29 Haziran-9 Eylül arası bu alanda herhangi bir geri hareket bulunmadığından yeni bir aşk, evlilik, çocuk sahibi olma gibi konularda yılın en şanslı dönemine girmiş olacaksınız.
 

Sonbahar’da yeni bir iş!

Eylül sonrasında ise iş yaşantınız canlanıyor. Jüpiter’in Terazi Burcu'na geçişi ile yeni bir iş kurmak ya da işe girmek için gökyüzü sizi destekliyor olacak. İşiniz ile ilgili sosyal organizasyonlar artabilir ve bu süreçte farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Daha sanatsal, insan ilişkilerinin daha önemli olacağı bir iş söz konusu olabileceği gibi çalıştığınız iş yerinde daha adaletli bir sisteme geçilerek çalışanlar arası dengenin bulunması da sağlanabilir. İş yerinizde iletişim, insan ilişkileri ve sanatsal yaratıcılık alanlarında eğitimlerle gelişiminize odaklanabilirsiniz. Özellikle bu dönemde diplomatik yeteneklerinizi daha kolay ortaya koyarak önemli işbirliklerine imza atabilirsiniz.


Sağlık için, denge için…

Yine 9 Eylül’den sonra sağlığınız ve beden dengenizi korumak için yeni adımlar atabilirsiniz. Dış görünüşünüze olduğu kadar içinizin de dengede olduğundan emin olmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde sağlıklı ve dengeli bir yaşam için beslenmenizde değişiklikler yapabilir ve yoga, pilates, meditasyon gibi vücudunuzu dengeye sokacak aktivitelere katılabilirsiniz.
 

Ortak gelirler ve gelir dışı kaynaklarınızı yapılandırma!

Bu yıl finansal konularda dikkatli olmanız gerekecek. Ailenizle, eşinizle, ortağınızla ortak gelirler, miras, kredi, sigorta gibi gelir dışı kaynaklar konusunda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ortak değerleriniz ile ilgili tutumunuz, bu konuları nasıl ele aldığınız önem kazanacak. Daha fazla yatırım yapmak için kredi kullanmak ya da borç almak isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinden birinin sizin desteğinize ihtiyacı olabilir. Ancak bu süreçte sırlar, gizli konular ya da korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Maddi, manevi ortak değerleriniz konusunda sınandığınızı hissedebilirsiniz. Büyük riskler almak yerine sağlam adımlar atmalısınız. 24 Mart-13 Ağustos tarihleri arasında özellikle çok dikkatli olmalısınız. Arkadaşlar ile ortak girişimlere girmek için uygun bir dönem olmayabilir. Özellikle 18 Haziran-10 Eylül öncesi ve sonrasında sınırlarınızın zorlandığını hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızın para ile ilgili verdiği sözleri tutamaması sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yılın son günlerinde maddi anlamda kendinizi daha özgür ve rahat hissedebilirsiniz.

Aşk ve hayatın tadını çıkarmanın önem kazandığı bu yıl içinde maddi olarak kendinizi kısıtlanmış hissedeceğiniz günler olabilir. Özellikle 23 Mart-26 Mayıs tarihleri civarında aşırı maddi riskler almak, lüks ve keyfiniz için harcamalar yapmakta dikkatli olmalısınız.
 

Güneş tutulmaları

2016 yılında Güneş Tutulmaları, Başak ve Balık aksında gerçekleşecek. Bu sosyal yaşantınız, hayatınızın bireysel ve ekiplerle yaratıcı ifade, aşk, arkadaşlıklar, umut ve hayaller, çocuklar ve keyif alanlarında ertelediğiniz, görmezden geldiğiniz konuların görünür hale gelmesini sağlayacak.
İlk Güneş Tutulması’nı 9 Mart’ta Balık Burcu'nda yaşayacağız. Bu dönemde özellikle arkadaşlıklar ve sosyal çevre ile ilgili konular ön planda olacak. Hoşgörü, fedakarlık, duygusallık ve hassasiyetin yüksek olması yanlış anlaşılmaya açık olduğumuzu gösteriyor. Bu süreçte yavaş ve emin adımlar atılırsa birlikte bir bütün olarak güzel işler çıkabilir. Özellikle ruhsal çalışmalar yapmak için verimli bir dönem olacak.

1 Eylül’de Başak Burcu'nda gerçekleşecek Güneş Tutulması size yeni bir aşk ya da bebek sahibi olmanın heyecanını yaşatabilir. Hayattan keyif alma, yaratıcı projeler, hobiler gibi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir ilişkide en ince detaya kadar düşünüp, eleştirmektense hayal ettiğiniz aşkı yaşamak istediğinizi keşfedebilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili geleceğe yönelik planlarınızı hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. Ancak maddi anlamda kendinizi baskı altında hissetmeniz mümkün. Aşırı riskler almak yerine sağlam adımlar atmalısınız.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER