@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık boğa burcu yorumları

Astrolog Merih Akalın, Vedik Astrolojisi'ne göre 2016 yılında Boğa Burçlarını (Vrishabha) nelerin beklediğini anlatıyor.

Guru yani Jüpiter, 4. eviniz olan Aslan burcunda bulunuyor ve Güneş’le doğal dost asaletle, 8. ev, 10. ev ve 12. yani kendi yöneticisi olduğu Balık burcuna bakarak çok önemli ruhsal gelişmelere imza atıyor. Annenizin mutlu bir dönemi... Eğer anneniz bir hastalıktan acı çekiyor ise, iyileşme var. Merak etmeyin. Diğer problemlerden de ferahlamış olacaksınız. Oturduğunuz yeri değiştirmeniz mümkün. Rahu ve Ketu 18 ay boyunca 4/10 aksında geçiş yapacak. Rahu’nun Jüpiter ile kavuşumu beklenmedik, ani olaylara gebe. Muhtemelen yeni bir daireye, eve ya da şehre taşınabilirsiniz. Evinizdeki harika grup toplantılarından zevk duyacaksınız. Piyango, sigorta karı ve benzeri kazanılmamış parayla ilgili sonuçlar sürprizli. Ruhsal amaçlı, yabancı ve uzak ülkelere seyahatiniz ve burada yararlı deneyimler edinmeniz söz konusu.

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık Boğa burcu yorumları
                                          
Aşk ve aile: Aile içi yaşantınız mutlu görünüyor. Sevdikleriniz ve yakınlarınızla sıcak ve dostça ilişkiler içinde olacaksınız. Ancak sevimsiz haber Satürn’ün 7. yani ortaklıklar evinizden zorlu şartlarda geçiyor olması. Aşk yaşamının sorumluluğunu almanız gerekiyor. Kadersel olduğunu hissettiren ve her açıdan büyümeniz için önemli karmik ilişkilere girebilirsiniz. Esnekliğin gerçek anlamını sabır göstermekle yaşayabilirsiniz. Partnerlerden tüm sınırlamalar, kısıtlamalar, yasaklar bu dönemde yerini anlayışa bırakmak zorunda, yoksa ayrılık çok olası. Eylül ayına kadar Mars ile Satürn’ün bir arada olduğunu düşünürsek, karamsar bir tablo ortaya çıkabilir. Tartışmalar, üzücü sonuçlara yol açabilir. Satürnyen ve Mangalik baskı “doğru şeyi yapma” arzusu gerekli şeyleri yapmak için gerekli adımları atma dürtüsü getirebilir. 24 Mart-13 Ağustos pürüzlü enerjilerin yükseldiği dönem. Özellikle, 17 Nisan-29 Haziran tarihleri arasında iyice bunalabilirsiniz.
 
Kariyer ve finans: Statü olarak daha iyi pozisyonlara gelme şansınız ortaya çıkıyor. Kadersel değişim rüzgarları size kariyer değişimi getirebilir. Bazı önemli kimselerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Ancak elinize geçen fırsatlar için çok uyanık olmalısınız. Terfilerin tadını çıkaramayabilirsiniz. Emlak yatırımlarından kazanç sağlayabilirsiniz. Piyango, sigorta karı ve benzeri kazanılmamış parayla ilgili sonuçlar sürprizli. Hem Jüpiter hem Rahu aspekti 8. evden büyük miras getirebilir. Ortaklıklardan kaynaklanan finans baskısı olası.
 
Sağlık: Mars’ın, 19 Şubat’a kadar 6. sağlık evinizden geçiş yapması nedeniyle, hastalanmadan korunmanın en iyisi olduğunu unutmamanız gerekiyor. Enfeksiyon, yaralanma, üriner sistemin hassas olduğunu görüyoruz. Mars burada düşük, iş koşulları ve ilişkileri stres yaratabilir. Sağlık kontrol altında olmalı. Yanınızda çalışanların sağlık kontrolleri önemli. Evcil hayvanlarınızın da rutin kontrollerini ihmal etmeyin.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER