@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2015

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık boğa burcu yorumu

Astrolog Didem Şarman, 2016 yılında Boğa Burçlarını nelerin beklediğini anlatıyor.

2016’nın ilk yarısı  aşk hayatı ve çocuklar alanınızda sizi genişletip büyütmek ve mutlu etmek isterken, 10 Eylül sonrasında senenin geri kalan kısmında iş hayatınızda genişleyip, fırsatlar elde etmeye başlıyorsunuz. Senenin tamamı zorluklar karşısında direnciniz ve gücünüzü test ederken, maddi olarak iyi bir planlama yapmanız gereken bir yıldasınız.

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık boğa burcu yorumu
 

AŞK

Ocak 2016’da gökyüzünde Oğlak Burcu’nda Retro olan Merkür, aşk hayatı ve flörtler alanınızın yönetici gezegeni olarak, iletişimi anlatan bir yerde geri gidiyor ve Ocak ayının neredeyse tamamında özellikle yeni başlayan ilişkilerde iletişimsizlikler yaşayabileceğini gösterirken, bu süreçte kesinlikle boşanma davası açmamanız gerektiğini gösteriyor. Merkür’ün ilk Retro tarihi 6-25 Ocak 2016 olsa da, durağan günler ile birlikte 3-28 Ocak aralığında örneğin okuldan tanıdığınız birileri, geçmişte sizden ayrı şehirde görüştüğünüz biri gibi kişilerle tekrar bağlantı oluşturabilir.

9-12 Şubat aralığında gökyüzünde etkin olan Venüs Jüpiter üçgeni, evlilik, nişan, söz gibi kutlamalar ve eylemler için ideal zamanı gösterirken, eğitim, kurs, seminerler, yurtdışı bağlantılı yerler gibi alanlardan tanışacağınız kişilerle flört olasılığını güçlendirirken, ilişkisi devam edenleriniz için teklifler ve olumlu diyalogları beraberinde getiriyor.

4 Ocak 2016 ile 6 Mart 2016 aralığında Akrep Burcu’nda ilerleyen Mars, ikili ilişkiler ve evlilik alanınıza konsantre olmanızı sağlarken, bu süreçte ilişkiniz yoksa mutlaka hayatınıza yeni birini almak isteyecek ve birçok aday ile tanışabileceksiniz. İlişkisi devam edenlerin ise ilişkilerini geliştirmek üzere hareket edecekleri bu dönemde, yapıcı ve paylaşımcı olmakta her zamanki gibi fayda var.

Senenin ilk Güneş Tutulması 18 derece Balık Burcu’nda 9 Mart 2016’da gerçekleşiyor. Tutulmanın bir ay öncesinden genel olarak başlayan etkisi, önünüzdeki altı aya yayılan süreçte sizi bu atmosfere soksa da, olay anlamında hemen Mart ayında görebileceğiniz konular özellikle yeni bir gelecek inşa etme arzusu, ilişkilerde yeniden yapılanma, eğer partnerin yaşamında bir sır veya bilinmeyen varsa aydınlanması, evlilik ve düğünler için ideal zemin şeklinde olacak. Bu süreçte özellikle arkadaşlarınızın ilişkinize sorun yaratması söz konusu olabileceği için, özel ilişkinize arkadaş çevrenizi dahil etmemeniz faydalı olacak.

23 Mart 2016’da Terazi Burcu’nda gerçekleşen Ay Tutulması, artı eksi 15 günde etki ederek, hayatınızdaki kişinin annesi ve onun yaşamındaki kadınlardan doğabilecek sorunlara dikkat çekerken, ilişkilerinizde ciddi iletişim krizlerini aşmak zorunda kalabileceksiniz.

6 Nisan-30 Nisan aralığında Venüs’ün pozisyonu, ilişkilerde geçmişe özlem duyabileceğinizi ve karmik ilişkilerle karşılaşabileceğinizin bir göstergesi.

Gökyüzünde 18 Nisan-30 Haziran aralığında Yay Burcu’ndan başlayarak, Akrep Burcu’na gerileyen Mars, yaklaşık iki buçuk ay boyunca ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızda geri gittiği için, olası evlilik, nişan, düğün gibi planlamaları buraya koymayın ve bu tarih aralığını kesinlikle kullanmayın. Bu süreç sizin için ilişkilerinizde geriye yönelik bakış açısı oluşturarak olası sorunlarınızı daha rahat gözlemleyip, geçmişten insanlarla karşılaşabileceğiniz durumları gösteriyor. İlişkilerinizde tam performans vermeyen bu zamanlamada kriz yönetimini iyi yapmanız ve her zamankinden daha anlayışlı olmanız gerekecek.

6-30 Ağustos 2016 aralığında Başak Burcu’nda ilerleyen Venüs, sizin aşk hayatı alanınızda hareket ederek, aşk ve flörtler konusunda şansınızın açılmasına, ilişkilerinizin hız kazanmasına ve yeni tanışmalara destek veriyor olacak.

18 Ağustos 2016’da Kova Burcu’nda gerçekleşecek Ay Tutulması ilişkiler anlamında yeni hedefler belirlemenize ve sizden yaşça büyük insanlarla veya geçmişte kalan kişilerle bağlantı kurabilmenize sebep olurken, devam eden ilişkilerinizde yenilik yapmak, ortak aktiviteleri arttırmak gibi eylemler kesinlikle faydalı olacak.

1 Eylül 2016’da Başak Burcu’nda gerçekleşen Güneş Tutulması kendi içinde zorlayıcı açılara sahip olduğu için, aşk hayatınızdaki beklentilerinizi gözden geçirmenize, doğru ve yanlışı ayırt etmenize, devam eden ilişkilerinizdeki beklentilerinizi uzun vadede daha sağlam şekilde oturmanıza yardımcı olurken, temeli sağlam olmayan ilişkileri Ağustos başından etkisini başlatarak, önündeki altı ay boyunca yıl sonuna dek tamamen bitirme odaklı çalışıyor olacak.

16 Eylül 2016’da Balık Burcu’nda gerçekleşen son Ay Tutulması, yaşam yolunuz ve geleceğiniz açısından şifalanma zamanını gösterse de, şifa her zaman mutlulukla gelmeyebilir. Zor deneyimleri aşmak, yeri gelince bırakabilmeyi bilmek şifalanmanın gereklilikleridir. İlişki temeli sağlam olanlar için her zamanki gibi ufak pürüzlerle gidecek olan tutulma, artı eksi on beş günde etki ederek, ilişkilerde bağlanma ile özgürlük arasında gidip gelinmesine, aldatıcı tavırların ortaya çıkmasına sebep oluyor.

Ciddi ilişkilerin kurulması açısından, 27 Ekim-2 Kasım aralığında kalan günler özellikle etkileyici ve uzun süreli ilişkilere zemin hazırlar nitelikte olacak. Ayrıca Venüs, 24 Eylül-18 Ekim aralığında sizin evlilik ve ciddi ilişkiler alanınızda ilerleyerek, bu süreçte ilişkilerinizde huzur, uyum ve mutluluğu daha kolay yakalamanıza, ilişkilerdeki nişan, evlilik gibi konularda da destekleyici olmaya devam ediyor olacak.

2016’nın sizin için en önemli konularından biri, 10 Eylül 2016’ya dek Başak Burcu’nda ilerleyen Jüpiter’in aşk hayatı ve çocuklar alanınızda ilerleyerek, eğer bekarsanız yıl genelinde Eylül’e dek yaşam felsefenize uyan bir kişi ile karşılaşmanıza ve partner adaylarınızın artacağına işaret ediyor olması olacak. Böylece içlerinden en doğru olan kişi ile uzun süreli ilişki başlatabilecek, evli iseniz çocuk konusunda fırsatlara sahip olacak ve ilişkiniz varsa kutlama yapmak isteyeceksiniz.


SAĞLIK

Sağlık alanınızın yöneticisi Venüs’ün 6-30 Nisan aralığındaki pozisyonları, özellikle bu tarihte genel sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken zamanı gösterirken, hemen ardından 29 Nisan-3 Mayıs aralığında burcunuzda gerileyen Merkür ses kısıklığı, boğaz problemleri, kadın hastalıkları gibi konularda sizi meşgul edebilir. Senenin 2.yarısı 10 Eylül 2016 ve sonrasında Jüpiter sağlık alanınıza geçiyor ve orada önemsemediğiniz her şeyi büyütmek üzere çalışıyor olacağı için, 10 Eylül’den önce mutlaka tam bir sağlık taramasından geçmeniz yararlı olacaktır. Senenin ikinci yarısında genel sağlık durumunuzu iyi ve formda tutmak için, kişisel gelişim, enerji çalışmaları, meditasyonlar, astroloji, psikoloji gibi alanlardan yararlanmayı tercih etmeniz kesinlikle ruhsal alanınızı iyileştirecek ve bu da bedeninize olumlu olarak yansıyacaktır.  4-18 Haziran 2016, 28 Haziran 5 temmuz 2016, 30 Ağustos 21 Eylül 2016 zaman aralıklarında eğer imkanınız varsa, olası operasyon ve ameliyatlarınızı ertelemeyi tercih etmeniz, yapılacak işlemlerin daha sağlıklı ve enerjisi iyi bir zamanda yapılmasına aracı olacaktır.

KARİYER
Kariyer alanınızın yöneticisi Satürn bu sene Yay Burcu’nda ilerleyerek, sizden 2,5 sene boyunca güçlü, sağlam ve kendinden emin adımlar atmanızı istiyor. Elbet bu noktada, bunu başarabilmek için sabrınızın hem maddi hem de manevi yönden defalarca sınanacağına tanıklık edeceksiniz. Gökyüzünde Satürn’ün Retro olacağı 25 Mart-13 Ağustos, durağan günlerle birlikte 20 Mart-18 Ağustos aralığında yükselme ve terfi beklemeyin. Burada daha çok patronlarınız, üst düzey yöneticiler ve kurumlara oluşabilecek gerginlikleri önlemek için her zamankinden daha da sakin ve anlayışlı olmanız gerekecek. Zaten dayanamadığınız noktada iplerin kopma raddesine geldiğini gözlemleyeceksiniz. Burayı iyi ve dayanıklı geçtiğinizde, 10 Kasım-20 Aralık arasında Mars’ın desteği ile kariyerinizde atak yapma olasılığınız çok yüksek olacak. Zaten 10 Eylül 2016 sonrasında sene sonuna dek Terazi Burcu’nda ilerleyen Jüpiter, iş hayatı alanınızda size fırsatlar, büyüme ve genişleme imkanı sunarken serbest çalışanlar daha çok müşteriye ulaşıyor, kurumsal olanlar ise iş yaşamında huzuru buluyor olacaksınız. 8 Aralık-31 Aralık 2016 aralığında kariyer alanınızda ilerleyen Venüs, sene sonunda bir kez daha iş hayatınızda ılımlı bir ilerleme sağlamanıza, iş ilişkilerinizi düzeltmenize ve görüşmelerinizin istediğiniz şekilde sonuçlanmasına yardımcı oluyor olacak.

MERKÜR RETRO TARİHLERİ
Her Merkür Retro her burç için evrensel olarak iletişim problemlerinin doğabileceği bir zaman olsa da, herkese eşit sonuçlar getirmez ve burçlara göre etkileri değişmektedir.

6-25 Ocak 2016 Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro: (Durağan günleri ile 3-28 Ocak 2016) Bu Merkür Retro’da eğitim başvurusu, dava açma, yurtdışı başvurular gibi konulardan uzak durarak, iletişim konusunda temkinli davranın ve ilişkilerinizde yanlış anlaşılmaları gidermek üzere hareket edin.

29 Nisan-23 Mayıs 2016 Boğa Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 26 Nisan 26 Mayıs 2016)Bu Merkür Retro’da genel sağlık durumunuza özen gösterin ve ikili ilişkilerinizde kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışın.

31 Ağustos-22 Eylül Başak Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 28 Ağustos 25 Eylül 2016) Bu Merkür Retro’da aşk hayatı ve çocuklarınızla ilişkilerinizde daha anlayışlı olmaya çalışın. Geçmişten gelen ilişkiler bu süreçte kapınızı çalabilirler.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER