@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.12.2015

2016'da Boğa burcunu neler bekliyor?

Boğalar bu yıl içlerindeki muzip çocuğu ortaya çıkaracak ve yeni aşk hikayelerine sürüklenecekler. 2016 yılında Boğa burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

İhtiraslı olmalarıyla bilinen Boğa burçlarının içinde aynı zamanda yaramaz bir çocuk vardır. 2016 yılında bu çocuk su yüzüne çıkarak sizi yeni ve ateşli maceralara götürecek. Jüpiter'in etkisiyle aşka duyduğunuz ihtiyaç artacak. Ebedi öğretmen Satürn ise ilişkileri yöneten sekizinci eve yerleşecek ve cinsellik ikinci planda kalırken, aşk baş köşeye geçecek. Siz boğa burçları için bütün bir yılda aşk kokusu var fakat daha derin meselelerle de ilgilenmeniz gerekecek. İnançlarımız yaşamımızı belirler ve genelde değişmezler fakat on ikinci eve yerleşen Uranüs felsefi veya dini konulardaki bazı inanışlarınızda bir karışıklık ve hatta tam tersine dönüşe neden olabilir. Plüton'un dokuzuncu eve yerleşmesiyle Boğa burçları eğitim hayatına geri dönmeye ya da daha sıkı sarılmaya karar verebilirler. Boğa burçları bu sene yaşayacakları değişimden büyük bir keyif duyacaklar.



2016'da boğa burcunu neler bekliyor?
Aşk Hayatı


Geçen birkaç yıl hep sabrettiniz. Satürn'ün yedinci eve yani aşk ve sadık ilişkilerin evine yerleşmesinden dolayı kendinizi olduğunuz yerde kalmış hissettiniz. İlişkinizi belki de olmasını istediğiniz noktaya getiremediniz. Uranüs'ün, yani jokerin, arka planda on ikinci evde olduğu bu dönemde birisi hayatınıza girip çıkmış ve sizde derin bir etki bırakmış olabilir.

8 Mart'ta yaşanacak güneş tutulmasıyla birlikte aşkın evi olan on birinci ev, büyülü Neptün ile buluşacak. Bu tarihten itibaren muzip ve romantik bir aşk serüvenine çıkabilirsiniz. Bu tutulma aslında yeni ay etkisinin daha güçlü bir hali olacak, yani sizin halihazırda var olan sahiplenici doğanızı bir kenara bırakıp aşk hayatında daha muzip olmanızı sağlayacak.

Yöneticiniz Venüs on iki evi de ziyaret edecek ve yılın sonuna doğru sadakat, ilişkiler ve kanuni konuları temsil eden evlere birer defa daha uğrayacak. Yani ilk seferinde değerlendiremezseniz bile bir şansınız daha olacak.

23 Mart'ta altıncı evde olacak bir ay tutulması yeni yılla birlikte yeni bir aşkın da gelebileceğini gösteriyor. Zaman günlük rutininizden bir adım uzaklaşıp gizli randevuların heyecanını yaşama zamanı.

Bütün bunları daha da enteresan hale getiren ise limit tanımaz Mars'ın ilişkilerin evinde olması. Bunun sonucunda elde edebileceğiniz bir ilişki için fazlasıyla istekli olacaksınız. Eylül'de jokerlerin neden olduğu iki durum daha yaşayacaksınız. 1 Eylül'de Başak burcunun evinde bir güneş tutulması olacak. Bu sırada tek gecelik ilişkilerin evi olan beşinci ev Jüpiter'le yakınlaşacak ve akşamın büyüsünü arttıracak. Siz ise bunun iyi bir arkadaşlığın başlangıcından daha fazlası olduğunu düşüneceksiniz. İkinci jokeriniz ise on birinci evde, yani saf aşkın evinde, yaşanacak bir ay tutulması. Bunun etkisiyle partnerinizle olan ilişkinizi derinleştirmek, onu ailenizle tanıştırmak ve sonsuz arayışınıza son vermek isteyeceksiniz. Gerçek aşk ve bağlılık iki taraflıdır. Eğer partnerinizden samimi sinyaller alıyorsanız bu ilişkiyi sağlamlaştırmaktan kaybedeceğiniz bir şey olmayacaktır.


Kariyer


Kariyer konuları bu yıl Boğalar burçlarının çoğu için o kadar da önemli olmayacak gibi görünüyor. Satürn, kaderin mimarı, paranın evi sekizinci eve yerleşiyor ve bu da sizin işinizden sağladığınız kazanç ve olanakları arttırabilir, belki bir zam veya ikramiye alabilirsiniz. Her şekilde kariyerinizin zirvesine doğru emin adımlarla ilerliyorsunuz. Bu tepe noktası önümüzdeki iki veya dört yıl içerisinde olabilir. Satürn'ün yaklaşık iki yıl önce sonlanan etkisi sayesinde şu anda kendinize koyduğunuz birçok hedefe ulaşabilecek konumdasınız. Bu aralar daha sabırlı ve azimli olacağınız için üstleriniz tarafından da fark edilebilirsiniz. 

Mars yılın ilk sekiz ayında sekizinci evin etrafında dolaşacak, bu sürede kariyeriniz konusunda etrafınızdakilerden yardım görebilirsiniz. Mars bir dedektif edasıyla kariyerinizin güneş görmeyen yerlerini karıştıracak ve belki de daha önce fark etmediğiniz fırsatları fark edeceksiniz. Jüpiter bu sene sizin için iki koldan çalışacak. Aşk hayatınızı canlandırırken aynı zamanda yılın ilk altı ayında sizi kariyeriniz adına şansınızı daha çok zorlamaya itecek. 

Bu yıl yatırımlarınızda biraz daha sürpriz atlara kayabilirsiniz. Bu sizin kendi keyfiniz için de olabilir fakat yatırım danışmanınızı şaşırtacak kararlar da alabilirsiniz, arada bir piyango bileti de alabilirsiniz. Bütün bu sürprize kayma tavrı tabi ki düzenli işinizin dışında kalacak. 

Eylül'de Jüpiter altıncı evinize kayıyor ve bu size iş hayatında yeni kapılar açıyor. Eğer yeni bir iş arıyorsanız hayalinizdeki işe kavuşabilirsiniz. Eğer işinizden memnunsanız o alanda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bazılarınız daha anlamlı işler yapmak istiyor veya işinizde geçirdiğiniz o mesai saatlerini daha idealist bir şekilde geçirmek istiyorsunuz. Boğalar için bu yıl iyi bir haber var. İşinizin yanında edineceğiniz bir hobi zamanla sizi içine çekecek ve her zaman aradığınız fırsat haline gelecek.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER