irem karagozoglu
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

2016 Ateş Maymunu yılı ilişkilere neler getirecek?

Çin astrolojisine göre 8 Şubat tarihinde başlayacak 2016 Ateş Maymun yılında hareketli günler geçirebiliriz. Çin Astrolojisi Danışmanı İrem Ünal yazdı.

Çin astrolojisine göre temkinli geçen 2015 Keçi yılından sonra, 8 Şubat 2016 tarihinde başlayacak 2016 Ateş Maymun yılında, mücadeleci ruhun ve içimizdeki gücün ortaya çıkacağı, hareketli bir sene bizi bekliyor.

2016 Ateş Maymunu Yılı İlişkilere Neler Getirecek?

Çin astrolojisine göre burcunuzu yukarıdaki fotoğrafta bulabilirsiniz. Doğum yılınızın bulunduğu alanda, Çin astrolojisine göre burcunuzun sembolü bulunuyor.

Geçmişe takılmadan, bireysel anlamda cesurca adım atmamız gereken ve bizi potansiyelimize doğru götürecek çok önemli bir döneme giriyoruz. Artık kaçmak, ertelemek, kendimizi oyalamak yok. Yapmamız gerekeni, yaşam amacımızı gerçekleştirmemiz için bu seneyi maksimumda değerlendirebilmemiz gerekiyor.

2016 yılında, uzun zamandır aklımızda olan, riskini göze alamadığımız için başlatamadığımız işlerin tohumlarını atmak için önümüze birçok fırsat çıkacak. Başarının kapılarını aralayabilmek  için orijinal ve hızlı olmak önem taşıyor.

Bu sene bol bol seyahat edecek ve daha önce deneyimlenmemiş yeni yerleri keşfedeceğiz. Artık farklı sonuçlar almak için, yeniyi, denenmemişi, yapılmamışı yaşamanın tam zamanı...
2016 Ateş Maymun senesi pek çok güzel anıya, kazanca, kutlamaya  ve mutlu anıya tanıklık edecek.

Özellikle Fareler, Öküzler, Ejderhalar, Atlar, Maymunlar ve Horozlar için uğurlu bir sene olacak. Kaplanlar, Yılanlar, Köpekler ve Domuzların biraz daha temkinli olması gereken bir yıl.Tavşanlar mali durumlarına, Keçiler de sağlıklarına dikkat etmeliler.

Ateş Maymun yılı, Farelere, Ejderhalara ve Maymunlara kendine güven ve dikkat çekicilik getirirken, Keçilere, Tavşanlara ve Öküzlere hayatlarının her alanında yenilik ve gelişim fırsatları sunacak. Horozlar ve Atlar çevreden gelecek uyarıcılara karşı dikkatli olmalılar. Kaplanlar, Yılanlar, Domuzlar ve Köpekler ise hedeflerini net ve objektif bir şekilde belirleyip, fokus olurlarsa istedikleri başarılara ulaşacaklar.
 

Çin astrolojisine göre 2016 yılının uğurlu renkleri

Bordo, pembe, beyaz ve altın sarısı... Bu yıl bol bol ışıltılı altın sarısı kıyafetler giymeyi ve altın takı takmayı öneriyorum.
 

Çin astrolojisine göre 2016 yılında ikili ilişkilerde neler olacak?

 

2016 Fare burcu yorumları

2016 yılında, farelerin aşk hayatları heyecan ve beklenmedik sürprizlerle dolu olacak.
Fareler, Çin astrolojisinde partner oldukları Maymun burcunun yılında hayatlarının en güzel yıllarından birini geçirecekler, bol bol dışarı çıkıp sosyal aktivitelere katılacaklar. Aşk hayatlarında şefkat ve tutku olacak.

Bekar Fareler, toplumda öne çıkan sıradışı kişilerle ilişki yaşayabilirler, ilişkilerinin uzun vadeli olabilmesi için partnerlerini olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeyi deneyimleyecekler. Yeni bir ilişkiye başlamak ve ilişkide ciddi bir adım atmak için uğurlu bir sene.

Farelerin kendilerine en uygun partnerleri Ejderha, Kaplan veya Domuz yıllarında doğmuş olan kişiler arasından seçebilirler.Özellikle Domuz burcu ile yaşanacak ilişkiler ciddi boyutlara taşınabilir. Fareler, Tavşanlar ve Horozlar ile yaşanacak ilişkilerde dikkatli olmalılar. İlişkilerin sağlıklı ve uzun ömürlü olması için esnek olmak çok fayda sağlayacak.
 

2016 Öküz burcu yorumları

Zor geçen bir yıldan sonra Öküzler, çevrelerindeki dostlarının desteğiyle keyifli bir yıl geçirecekler. İkili ilişkilerinde daha çok öne çıkacakları, beğenilip takdir edilecekleri bir yıl olacak.

Maymun'a göre daha yavaş olan Öküzler bu sene Maymun'un hızlı ve değişken enerjisine uyabilmek için arada derin nefes alarak kendilerine vakit ayırmalı ve ikili ilişkilerinde fevri bir davranışta bulunmadan önce sakinleşmeye dikkat etmeliler.

İlişkisi olan Öküz burçları, yatak odalarının güneybatısına aşkı simgeleyen sadık çift hayvanlar yerleştirerek aşk hayatlarını kuvvetlendirebilirler. İçlerinde gizli kalmış olan tutkuyu eşlerine romantik sürprizler yaparak ortaya çıkarıp, ilişkilerine yeni bir heyecan katmalarını öneriyorum.

Bekar olan Öküzler, sizin için 2016 yılında en uygun partner baştan çıkarıcı ve zeki Yılan burçları olacak. Evde huzurlu vakit geçirmeyi seven Yılan burçları ile Öküzler bu sene uyumlu ve mutlu bir beraberlik yaşayabilirler. Monotonluğu sevmeyen bu iki burç bu sene yaratacakları beraberliklerde yılın en şanslıları arasındalar.

Öküzler, Yılanların dışında Fare ve Kaplan burcunda doğanlar ile de uyumlu ve huzurlu bir ilişki yaşayabilirler.

Maymun, Ejderha ve At burçları bu sene Öküz burçlarını zorlayabilir. Bu burçlar ile ilişkisi olan Öküz burçlarına, ılımlı ve sakin kalmaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.
 

2016 Kaplan burcu yorumları

Çin astrolojisinde Maymunun zıt burcu olan Kaplanlar için değişim ve dönüşüm dolu bir yıl olacak. Sabır ve tahammüllerinin test edileceği olaylarla sınanabilirler.

Partnerleri ile ilişkilerinde sakin ve soğukkanlı davranmaya dikkat etmeliler. Küçük bir konuyu büyütüp daha sonra pişman olacakları kararlar almamalılar.

Bekar Kaplanlar, arkadaşlık ile başlayıp romantik bir ilişkiye dönüşen birliktelikler yaşayabilirler. Özellikle Mart ayı aşk hayatları için en uğurlu zaman. 2016 yılında, en uygun partnerler Maymun ve Köpek burçları olabilir. Maymun burçları ile eğlenceli ve macera dolu deneyimler yaşayabilirler. Sadık ve güvenilir Köpek burçları Kaplanlar'a iyi gelecek. Birbirlerinin özgürlüğüne saygı duyabilmeyi başarırlarsa Atlar ile de mutlu bir beraberlik yaşayabilirler. Özel hayat ve sosyal hayat dengesini kurmayı becerdikleri noktada Domuz burçları ile de uyumlu bir ilişki yaşayabilirler.

Kaplan burçları bu sene Keçiler, Horozlar ve Kaplanlar ile kuracakları ilişkilerde dikkatli olmalılar.Yılanlar ile daha çok iş ortaklıkları uyum ve  başarı getirecek. Kaplanlar bu sene ikili ilişkilerinde, hoşgörüyü, affetmeyi ve sabrı deneyimleyecekler. Kendilerini geliştirip dönüştürecekleri çok önemli bir yıl olacak.
 

2016 Tavşan burcu yorumları

Tavşanlar için sosyal aktivitelerin arttığı ve farklı ortamlara girdikleri romantizm dolu güzel bir sene olacak.

Bekar Tavşanlar birçok partner adayı ile karşılaşacaklar. “Mistik Düğüm” sembolünü üzerilerinde taşımak veya evlerinde güneybatı köşesine yerleştirmek aşk hayatlarını canlandırmaya destek olacak.

Barışçıl ve sakin mizaçları sayesinde ilişkilerinde huzuru ve mutluluğu yakalayacaklar. Partnerlerine gösterdikleri şefkat ile ilişkilerindeki uyumu arttıracaklar.

2016 Ateş Maymun yılında Domuzlar, Ejderhalar, Öküzler, Keçiler ve Maymunlar ile çok romantik ilişkiler yaşayabilirler. Yılanlar, Köpekler, Atlar ve Kaplanlar ile de eğlenceli ve keyifli beraberlikler söz konusu olabilir... Bu sene Tavşanlar tüm burçlar arasında aşk hayatlarında en şanslı burçlardan biri olacak.
 

2016 Ejderha yılı yorumları

Hayatlarının her alanında denge kurmayı ve esnek davranmayı öğrenecek Ejderhalar için, aileleri ve arkadaşları ile yakınlıklarını arttıracakları ve şifalanacakları harika bir sene onları bekliyor. Negatif ve toksik davranışları olan kişiler ile ilişkilerini azaltmak Ejderhalar'a iyi gelecek.

Ejderhalar için 2016 Ateş Maymun yılı bereket ve aşk dolu günlerle geliyor. Beraberlikleri olan Ejderhalar için ilişkilerini sağlamlaştıracakları güzel bir sene olacak. Bekar olanlar, yeni girecekleri sosyal ortamlarda hayatlarının aşkı ile tanışacaklar. Artık onlara hizmet etmeyen eski ilişkilerini bırakacaklar.

Aşk hayatlarını kuvvetlendirmek için salonlarının güneybatısında Ejderha ve Zümrüdüanka kuşu sembolü yerleştirmeleri uğurlu olabilir

Ejderhalar için eğlenceli ve iletişimi yüksek olan Fare, Maymun ve Horozlar en uğurlu partnerler olacak.
 

2016 Yılan burcu yorumları

Yılan burçlarını tutkulu ve romantik bir sene bekliyor. Ateş Maymun yılında kendilerini sevmeyi öğrenmeye devam edecekler. 2015 Keçi yılında olduğu gibi, derin ve romantik ilişkiler yaşayacakları güzel bir sene olacak. Empati yapabilme özelliklerini kendilerine verdikleri değerle bütünleştirdiklerinde uzun vadeli  çok daha mutlu ve uyumlu beraberlikler yaratacaklar.

Beraber olduğu kişi ile fiziksel özellikleri yerine, ruhsal bütünleşmeye önem veren Yılan burçları, kendi negatif yanlarını temizledikçe ilişkilerindeki uyumun ve bağın kuvvetleneceğini görecekler. Kendi üzerilerinde çalışmaya devam ederken, maddiyata bağımlı olma zaaflarına dikkat etmelerini tavsiye ediyorum.

Yılan burçları için en uğurlu partnerler Öküzler, Maymunlar ve Horozlar olacak. Emek sarf ederlerse Ejderhalar ile de çok uyumlu bir ilişki yaşayabilirler.
 

2016 At burcu yorumları

Evleri Atlar'ın kalesidir, içlerindeki tutku ve huzuru evlerinde yaşamayı severler. 2016 yılında, At burçları, kendilerini kral ya da kraliçe gibi hissedecekleri romantik ilişkilerin tadını çıkaracaklar. Partnerine saygı duyan ve karşısından saygı bekleyen Atlar, bu sene istedikleri açık, dürüst ve saygılı ilişkiyi deneyimleyecekler.

At burçları için en uygun partnerler Köpekler, Keçiler, Domuzlar ve Tavşan burçları. Esnek olan At burçları Yılanlar, Fareler, Maymunlar, Horozlar ile de uyumlu  beraberlikler yaşayabilirler.

Bekar Atlar'a çevreden evlilik baskısı gelebilir, stres olmasınlar. Toplumdan veya aileden gelen baskılar sebebiyle acele karar vermemeye dikkat etsinler. İlişkilerinde partnerlerine, özenli ve hassas davranarak, ilişkilerini yıpratmamaya dikkat etmeliler.

Atlar için en önemli değerler, özgürlük, dürüstlük ve sadakattir. Bu değerleri buldukları ilişkilerde tutku ve aşkın keyfini çıkaracaklar. Romantik gün batımları aşık Atlar'ı bekliyor.
 

2016 Keçi burcu yorumları

Sıcak ve dingin kişiliğinize çekilen partnerlere karşı destekçi ve şefkatli yaklaşımları ile Keçiler, ilişkilerde aranan partnerler arasındadır.

Küçük gruplar halinde sosyalleşmekten ve rahat ortamlardan hoşlanan Keçi burçları, aile ve arkadaş ortamlarında aşkı yaşayacaklar. Bu sene kendilerine daha çok bakmaları, özenle yaklaşmaları beraber olacağı kişilerin onlara bakışlarını da olumlu etkileyecek.

Hızlı ve hareketli bir sene olacağı için, yılın enerjilerine adapte olmak için daha esnek ve proaktif davranmaları yararlarına olacak. Karar alırken soğukkanlı ve sakin mizaçları sayesinde Ateş Maymun yılından maksimum şekilde faydalanacaklar.

2016 Ateş Maymunu yılında Keçiler, özellikle Ejderha burçları ile çok güzel bir birlikteliğe başlayabilirler. Liderlik yapmayı seven Ejderhalar ile uyumlu Keçiler huzurlu ve dengeli bir ilişki yaşayabilirler. Domuzlar, Atlar, Yılanlar ve Tavşanlar ile de mutlu beraberlikler yaratılabilir. Kaplan ve Keçi birlikteliği Çin astrolojisinde en zor ilişkiler arasında sayılır. Sürmesi için iki tarafın da hoşgörülü ve özverili yaklaşması gerekir.
 

2016 Maymun burcu yorumları

Maymun burçlarına, kendi yılları, sorumlulukları ile baş ederken özgürlük ve rahatlama getirecek. Kendilerini her alanda geliştirip, daha yukarı doğru ilerletecekler.

Yıllardır akıllarında olan projeleri, hayalleri hayata geçirmek için harika bir zamana giriyorlar. Kişisel bütünlükleri doğrultusunda çalışıp, yeni fırsatlar sayesinde, başarının keyfini çıkaracaklar.

Karşılarına engel olarak çıktığını zannettikleri konular, onları geliştirip büyütmek için birer fırsat olacak. Bu sene para da aşk da bolca akacak.

Neşeli ve eğlenceli kişilikleri ile birçok burç arasında en dikkat çekenlerden olan Maymunlar, bu sene girdikleri yeni ortamlarda sevimlilikleri ile gönülleri fethedecekler. Meraklı, esnek ve maceraperest özellikleri karşı cinsi etkileyecek ve sosyal çevrelerini çok genişletecekler.

Bekar Maymunlar, birçok partner ile ilişki yaşayıp bir tanesinde karar kılacaklar. Ejderhalar, Yılanlar ve Tavşanlar en uğurlu partner adayları arasında olacak.
 

2016 Horoz burcu yorumları

Horozlar bu sene ailelerine ve yakın dostlarına odaklanacaklar. İçlerindeki gizli kalmış lider ruhu ortaya çıkacak.

Beraberliği olan Horozlar, partnerleri ile ilişkilerini kuvvetlendirecekler. Karşı cinsin onlara göstereceği ilgi partnerlerinin onları kıskanmasına yol açacak.

Anı yaşamayı seven Horozlar bu sene ilişkilerinde daha derinleşecekler. Kendilerini olduğu gibi kabul eden bir partner ile mutlu bir ilişki yaşayacaklar. Negatif ve kendilerine artık hizmet etmeyen kişileri hayatlarından çıkaracaklar.

Bekar Horozlar 2016 yılında romantik bir beraberlik içine girip evlenebilirler.
 

2016 Köpek burcu yorumları

Çin astrolojisinde bağlılığın ve dostluğun sembolü olan Köpek burçları, hayatlarına alacakları partnerleri için öncelikle aralarındaki dostluğun ve iletişimin derin olmasını isterler. Beraber oldukları kişilerle sadakat, güven ve bağlılık üzerine kurulu ilişkiler yaşamayı tercih ederler.

Köpekler, yıllardır elde ettikleri güveni söyledikleri bir söz veya bir davranışları ile yıkma olasılığına karşı Ateş Maymun yılında ağızlarından çıkan sözlere ve verdikleri tepkilere dikkat etmeliler.

Yatak odalarının güneybatı yönüne ilişkilerde harmoninin simgesi olan Çift Arowana Balık sembolünü yerleştirip aşk hayatlarını canlandırabilirler.

Bu sene yakın çevrelerine odaklanmaktan çok kendilerine özel vakitler ayırmaları gereken bir yıl.

Köpek burçları için en uyumlu partnerler Fareler ve Atlar olacak. İlişkide denge yaratıldığı sürece derin ve romantik paylaşımlar yaşanacak. Kaplanlar ile heyecanlı bir ilişki başlayabilir, uzun sürmesi için iki tarafın da sakin ve olgun iletişim kurmasında fayda var.
 

2016 Domuz yılı yorumları

Domuzlar yıllardır aradığı romantik ilişkiye sonunda kavuşuyor. Artık hayatları boyunca birlikte olacakları partnerleri ile romantizmin ve aşkın keyfini çıkarma zamanı geldi.

Akıllı, olgun ve güvenilir olmaları sebebiyle sosyal ortamların aranılan kişileri arasında olan Domuzlar, bu sene biraz kendi kabuklarına çekilip, partnerleriyle evlerinin keyfini çıkaracaklar.

Barışçıl ve sakin olan Domuzlar, partnerlerine güvenli bağlanıp beraber hayatın güzelliklerini deneyimleyecekler. Ateş Maymun yılının getireceği hareket ve hıza karşı, ilişkilerinde huzuru ve sükuneti yaşayacaklar.

Ejderhalar, Yılanlar, Öküzler , Atlar ve Köpekler ile çok uyumlu birliktelikler yaşayabilirler.
2016 Aralık ve 2017 Ocak ayları aşk hayatları için en uğurlu aylar olacak.

2016 Ateş Maymun yılının size gönlünüzden geçen hayallerinizi mucizelerle getirmesini diliyorum. Aşk, keyif ve bolluk olsun her anınızda...

İrem Ünal 
Feng Shui & Çin Astrolojisi Danışmanı



 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER