irem karagozoglu
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

2013 yılında bizi neler bekliyor?

Mayalar’ın 2012 yılından sonrasını, insanlığın yeniden yukarı çıkışı yaşayacağı bir çağ olarak tanımladığını söyleyen Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı İrem Karagözoğlu, 2013 yılında bizi nelerin beklediğini Pudra.com’a anlattı.

2012, tüm kadim öğretilere göre çok önemli bir seneydi. Dönüşüm yılının sonrasında ya akışta olup harika deneyimlerle değişeceğiz ya da o değişimlere direnip kaosa gireceğiz. Seçim bizim.

2013 yılında bizi neler bekliyor?

Mayalar 2012 yılından sonrasını, insanlığın yeniden yukarı çıkışı yaşayacağı bir çağ olarak tanımlıyor. Tarihte böyle değişim dönemleri defalarca yaşanmış ve her seferinde de insanlık bu süreçlerden yeni bir anlayış ve yaşama biçimiyle çıkmayı başarmış.

Artık teknolojinin ötesine doğru ilerlemenin, doğanın ve evrenin natürel devirlerine dönmenin vakti. Paranın ve zamanın ötesine geçiş yapıyoruz. Zihinlerimizdeki tüm negatifliği, endişelerimizi, tüm tüketim çılgınlığımızı bir kenara bırakıp, yerine maneviyatı, tevekkül bilincini ve farkındalığı koyanlar kazanacak. Yüzeysel materyalizmi geride bırakıp, maddi bağımlıklarımızdan sıyrılarak, ruhumuzu daha üst düzeylere çıkarıp evrileceğiz.

Dünyaya ne öğrenmek ve ne deneyimlemek için geldiğimizi anlayıp, gerekli dersleri alarak yolumuzda ilerleyeceğiz. Korkuya dayalı kavramların tamamen ortadan kalkacağı, yerini sevginin alacağı günler bekliyor bizi.

Yeni ışık çağını getirecek olan köklü dönüşümlere hazırlanın! İlişkilerin bitmesi, yaşanan evin, mesleğin ve hayat tarzınızın değişmesi, yaşanacaklara örnek olabilir. Tüm bunlar, insanlığın, evrenin nasıl işlediğini kavramasını sağlayacak.

Düşünüp imgelediğimiz ve istediğimiz her şey çok kısa zamanda tezahür edecek. Niyetimiz en yüksek öneme sahip olacak. Hayatlarımızı düşüncelerimiz doğrultusunda kendimiz yaratacağız. Aklımızdan geçirdiklerimiz, hayal ettiklerimiz çok daha hızlı bir şekilde karşımıza çıkacak.

Artık ektiklerimizi biçmenin zamanı. Değişin, dönüşün, endişeden tevekküle, korkudan sevgiye doğru gidin! Merkezde kalın ve sezgilerinizi takip edin.

Ruh hayatta olduğunu heyecan duygusu ile anlarmış; sizi heyecanlandıran kişilerle birlikte olun, sizi heyecanlandıran işlerle uğraşın.

Hayatınızda tutkularınızın peşinden gidin. Yaşamınızın farkında olun, arada durun, derin bir nefes alın. Anın, yani gerçek tek zamanın keyfini çıkarın ve koşulsuz sevgiyi yaşadığınız ilişkiler içinde olun. Aşkla kalın.


İrem Karagözoğlu
IFSA onaylı Uluslararası Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı, Usui Reiki Master


Feng Shui ve Çin Astrolojisi hakkındaki sorularınız için Uluslararası Feng Shui Uzmanı İrem Karagözoğlu ile telefon ya da email yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

İletişim
irem.karagozoglu@gmail.com
Tel: 0532 282 22 12


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER