irem karagozoglu
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

İçimizdeki feminen güç ile tanışma zamanı

İçimizdeki feminen güce sarılmanın vakti geldi. Pudra.com yazarı İrem Ünal kendisiyle barışmasının ona neler kattığını anlattı....

Kadınlığımla, içimdeki feminen özle tanışmam, barışmam ve keyfini çıkarmayı öğrenmem, tam 40 yılımı aldı..Acı, tatlı, kolay, zor birçok deneyimin içinden geçtim..Gerçek gücün, sevginin, mutluluğun ve en önemlisi özgürlüğün, içimde olduğunu farketmemle, hayatım değişti. 

İçimizdeki feminen güç ile tanışma zamanı

Meğer, Dünya kendimizi cesurca ortaya koyduğumuzda,  bizi  tamamen destekliyor ve kucaklıyormuş.

Meğer, tüm benliğimizle sevdiğimizde, hayatı dolu dolu yaşamaya başladığımızda, kutsal bedenimizi takdir edip eşsiz güzelliğimizi kutladığımızda, kendi gerçek özümüzü bulabiliyormuşuz ve bu gerçekleştiğinde, zerafet ve şükranla ışıl ışıl parlayarak, gerçek sevgiyi, gerçek öz varlığımızı tüm dünyaya yaymaya başlıyormuşuz.

Meğer kadın olmak; dış dünyada olan herşeye rağmen çok güzel.. çok keyifli..çok sihirli..hatta büyüleyiciymiş.. 

Meğer sağlıklı dişil ve eril birleştiğinde mucizeler gerçekleşebiliyormuş..

Meğer hayalimizdeki hayatı yaratabiliyormuşuz..

Bu yolculuğumda karşıma çıkan, bana ilham olan, ışık tutan ve  içimdeki feminen özü ortaya çıkarmam için el veren bir kadın, sevgili hocam Estera Saraswati Türkiye’ye geliyor. Hayatta en büyük arzularımdan biri değişim niyeti olan tüm kadınların hayallerindeki dönüşümü yaşaması...çok mutlu ve heyecanlıyım..

DİŞİL GÜÇ yükseliyor..Zamanımız ŞİMDİ..

Bu çağrıyı duyan tüm kadınları 17-22 Temmuz tarihleri arasında yapılacak "Dişil Gücün Uyanışı" inzivasına bekliyoruz..Detaylar için Dişil Gücün Uyanışı Facebook sayfasına göz atabilirsiniz. İletişim için ise iremunal1111@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER