irem karagozoglu
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Çin astrolojisine göre 2014 At yılında bizi neler bekliyor?

2014 At yılında bizi nelerin beklediğini Uluslararası Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı İrem Ünal Pudra.com için yazdı.

Çin astrolojisinde At yıllarının şanslı olduğuna inanılır. At, olağanüstü güçleri olan hatta uçabilen sihirli bir hayvandır. Bu sene hazır olun, hayatınızda sihirli olaylar ve mucizeler gerçekleşebilir!

Çin astrolojisine göre 2014 At yılında bizi neler bekliyor?

2014 yılında hayatınızdaki gizli konular ortaya çıkabilir. Kendinize karşı dürüst olun, yüzleşmeler ve temizlikler yaparak daha üst bir gerçekliğe geçebilmek için hazırlanın.

Bu sene tutkularının peşinden gidebilen, pozitif, yaratıcı, yenilikçi ve cesur davrananlar kazanacak. Geçen sene kendimizi çok sorguladık, bu sene artık somut kararlar alıp adım atmanın vakti geldi.

Özgürlük yılı, başkaldırış ve aksiyonla dolu geçecek. Aşk ve romantizm dolu beklenmedik maceralar yaşanacak. İlişkiler bir üst seviyeye taşınacak, bu sene bol bol düğüne gideceğiz.

At yılının yüksek enerjilerinden faydalanabilmek için, ikili ilişkilerimize özen gösterip heyecan ve keyif katmalıyız. Eşimize sürprizler, jestler yaparak birlikteliğimizi canlandırmalıyız.

Bu yıl seyahat edip uzak ufuklara açılacağız. Hayatı keşfetme isteğinde olacağız. Ufkumuzu her anlamda genişletmek isteyeceğiz. Hep istediğiniz kişisel gelişim, yabancı dil vb. kurslara bu yıl başlayın!

Bu sene talepkar olmaktan çekinmeyin, ne kadar çok isterseniz o kadar elde edeceksiniz. At yılında sorumluluk sahibi, kararlı ve azimli olanlar kazanacak.

Düşünme ve plan yapma senesi geçen seneydi. 2014; hayalinizdeki o evi alma, o işe girme, o kişiyle evlenme, o tatile gitme, o işi kurma senesi!

2015 Keçi senesinde, bu sene attığımız tüm adımların rahat rahat keyfini çıkaracağız.

Özetle, harika bir yıl bizi bekliyor. 2014 aksiyon dolu, heyecanlı, hareketli ve aşk dolu geçecek!

Ağaç At yılının, size ve tüm sevdiklerinize, bereket, bolluk, sağlık, aşk ve büyük mutluluklar getirmesini diliyorum. Farkındalık ve ışık içimizde, sevgi ve şans hep yanımızda olsun!


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER