irem karagozoglu
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Çin astrolojisine göre 2013 Yılan yılında neler olacak?

Çin astrolojisine göre yeni yıl 11 Şubatta başladı. Denge ve uyumun öne çıktığı 2013 Yılan yılında bizi nelerin beklediğini Uluslararası Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı İrem Karagözoğlu Pudra.com için yazdı.

Bu sene Çin yeni yılı, 11 Şubatta başladı, 30 Ocak 2014’te sona erecek. Yılan burcu, Çin zodyağında altıncı sırada, 12 burç halkasının ortasında yer aldığından bu sene, yaşamımızın her alanında denge ve uyumu sağlamak için çaba göstereceğiz.


Daha yapıcı ve sakin bir yıl
Huzur arayışının olduğu bir yıla giriyoruz. Dayatma, zorlama ve hareketlilik rahatsız edecek. ‘Sabırla bekle ve gör' dönemindeyiz. 2013, elementlerin dengeli dağılımından dolayı, 2012 Ejderha yılından daha yumuşak, daha yapıcı bir bakış açısı verecek bizlere.

Bu yıl özellikle gelişme ve genişleme eğilimi dikkat çekiyor. Yeni düşünce sistemleri kurulacak ve yeni bir yol haritası çizilecek. Başarmak ve çözüm üretmek için atılacak adımlar olumlu sonuçlar verecek.

Yapılacak her işte akılcı davranmalıyız. Her şeyin bir nedeni olduğunu anlamalıyız. Her şeyin temelinde yatan köklerin sağlam olması gerektiğini bu yıl çok daha fazla algılayacağız.

Geçmişi bırakıp, tazelenme dönemi
Bu yıl özellikle tıpkı yılanın deri değiştirmesi gibi geçmişi bırakıp, yenilenip, tazelenme ve parlama döneminde olduğumuzu hep aklınızda tutmanızı öneririm.

Bahar ve yaz aylarında olumlu bir hava yakalanacak ve ekonomik aktiviteler çoğalacak görünüyor. Borsa ilkbahardan itibaren hareketlenecek. Yatırımcıların güveni yerine gelecek.

Hangi sektörler öne çıkıyor?
Bu sene toprak elementine ait emlak, inşaat, mimarlık, danışmanlık, otelcilik, sigorta, sağlık hizmetleri, spor gibi sektörler en şanslı ve kazançlı olanlar… Ayrıca otomotiv, kuyumculuk, avukatlık, bankacılık, teknoloji, bilgisayar, makine sanayileri, beyaz eşya, madencilik, mühendislik, hava yolları sektörleri de şanslı konumdalar.

Sağlık açısından nasıl bir yıl?
Yılan yılında, Orta Doğu ve Orta Asya kaynaklı virüsler dünyayı vurabilir. Ayrıca 2013 yılında en çok kalp ve kanla ilgili hastalıklara, böbrek sorunlarına ve iltihaplanmalara dikkat edilmeli.

Şimdi gelin tüm Çin burçlarına göre 2013 Yılan yılı nasıl olacak tek tek bakalım.

Fareler burcu
Fareler için rahat bir yıl olacak. Kendi potansiyellerinin farkına varıp, pozitif birçok değişim yaşayacaklar. Fareler, yılan yılının yumuşak özelliklerini kullanıp sakin kalmalı, ilişkilerinde daha çok güvenmeyi ve daha yakın olmayı öğrenmeliler.

Öküz burcu
Toprak burcu olan Öküzler için bu senenin ateşi çok iyi gelecek. Ateşin toprağı oluşturması gibi bu sene Öküzler de hayatlarına dengeyi getirecekler, korunup desteklenecek ve her alanda şanslı olacaklar.

Kaplan burcu
Bu sene Kaplanlar için dikkatli davranmaları gereken bir sene. Onlara sinsi ve kurnaz gelen yılan enerjisine karşı tetikte olmalılar. Özellikle asistan, yardımcı veya altlarında çalışan kişilerin arkadan vurmalarına karşı gözleri açık olmalı.

Tavşan burcu
Utangaçlıkta yılana çok benzeyen Tavşanlar, bu sene ön plana çıkmak için çaba göstermeliler. Onlara yaratıcılık katacak enerjileri doğru kullandıklarında heyecan dolu sürprizler onları bekliyor. Tavşanlar bu sene geleceklerini etkileyecek, önemli sıçramalar ve değişimler yaşayacaklar.

Ejderha burcu
Çin felsefesinde ejderhanın gökten indiğine ve yerde yılan haline dönüştüğüne inanılır. Ateş Yılanının toprak Ejderhasını beslemesiyle, 2013 Ejderhalar için şanslı ve güzel bir sene olacak. Karşılarına çok fazla fırsat çıkacak ve kalabalıkları etkileyecek bir cazibeye sahip olacaklar. Olaylı ve zor geçen 2012 yılının yaralarını saracak, Anka Kuşu gibi küllerinden doğacaklar.

Yılan burcu
Ejderhaların 2012 yılında yaşadıklarına benzer deneyimleri bu sene Yılanlar yaşayacaklar. Zorlayıcı fakat onları geliştirip olgunlaştıracak yaşam dersleri ile karşılaşacaklar. Yılanların kendi yıllarında daha temkinli, kararlı, barışçıl, paylaşımcı ve sorumlu olmalarında fayda var.

At burcu
Yılan da At da ateş elementi olduğundan 2013 Atlar için uğurlu olacak. Koşmayı ve özgür ortamları seven Atlar, bu sene ikili ilişkilerde Yılan enerjisinden daha sakin, yakın ve bağlı olmayı öğrenecekler.

Keçi burcu
Keçiler, Yılan enerjisiyle iyi anlaşır. Bu sene Keçiler için her alanda kendilerini destekleyen, koruyan enerjiler olacak. Aksiyona geçmeli, rahatlık alanlarını bırakıp değişimin keyfini çıkarmalılar. Hareketli günler geçirecekler, inişler ve çıkışlar yaşayacaklar fakat genel anlamda şanslı bir sene olacak.

Maymun burcu
2013 yılında Maymunlar en şanslı burçlar arasında. Her alanda işlerin yolunda gideceği güzel bir sene olacak.

Horoz burcu

Horozlar 2013’te yine şanslı olacaklar. Özellikle maddi olarak yüksek kazançlar sağlayabilirler.

Köpek burcu
Köpekler Yılan senesinde verme yerine alma enerjisini öğrenecekler. Her alanda şanslı olacakları dengeli bir sene olacak. Hareketli geçen Ejderha senesinden sonra dinlenip toparlanacaklar.

Domuz burcu
İyi kalpli ve yumuşak mizaçlı Domuzlar bu sene kendilerini göstermeyi başarırlarsa şanslı bir yıl geçirecekler. İnsan ilişkilerine dikkat etmeliler, güvendikleri dağlara kar yağabilir. Bir maymun sembolü taşımaları uğurlu.

Hepinize sağlık ve umut dolu bir yıl diliyorum.

İrem Karagözoğlu


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER