@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2015

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık yengeç burcu yorumu

Ayşegül Kuyumcu Türker, Pudra.com okuyucuları için 2016 yılında yengeç burçlarını nelerin beklediğini yazdı.

Sevgili Yengeçler,

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık yengeç burcu yorumu
Gelişiminiz için harika bir yıl sizi bekliyor. Gelişim, genişleme, şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter, 9 Eylül’e kadar eğitim, kısa seyahat ve yakın çevrenizde kendinizi geliştirmenize fırsatlar sunacak. Bir konunun uzmanı olmak için detaylı eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlar, felsefeler ya da şifacılık ile ilgili eğitimler ilginizi çekebilir. Kendinizi ve işinizi genişletmenize olanak sağlayacak sözleşmelere ve anlaşmalara imza atabilirsiniz. Bu süreçte yakın akrabalarınız ve çevrenizle kaliteli vakit geçirebilir; birlikte kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kardeşlerle ilişkilerinizi geliştirmek için de harika bir süreç. Bu dönemde aşırı eleştirel ve detaycı olmanız; bunu dile getirmeniz zorlayıcı olabilir. Daha önce yazmaya başladığınız bir kitap var ise bu süreçte detayları ile uğraşabilirsiniz.

Jüpiter’in bu sene size ortaklı bir iş getirmesi mümkün. 17 Mart-26 Haziran civarı iş ortaklıkları, evlilik ya da önemli sözleşme ve anlaşmalara imza atmak için verimli olacak. Bu süreçte imza atmıyorsanız bile önemli kişilerle görüşmelerinizi ayarlayabilirsiniz. 23 Mart’ta gerçekleşecek Ay Tutulması, Jüpiter’in eylülde burç değişimi ile size getirebileceği değişimin habercisi gibi adeta! Eviniz ile ilgili fark ettiğiniz duygusal bir baskı sebebi ile evden çıkmak, aileniz ya da ev arkadaşınız ile yaşadığınız evden ayrılmak, daha ferah bir eve geçmek gibi arzularınızı fark edebilirsiniz.

Jüpiter, 9 Eylül sonrasında Terazi Burcu'na geçerek ev, aile, yaşamınızı geliştirmeniz, genişletmeniz için sihirli değneğini dokunduracak. Aile içi ilişkilerinizde denge ve uyum geliştirilebilir; maddi manevi karşılıklı desteği arttırabilirsiniz. Ailenize yeni bireyler katılabilir. Evlenmek ya da sevdiğinizi ailenizle tanıştırmak isteyebilirsiniz. Daha geniş bir eve taşınmak; evinizde tadilat tamirat yapmak gibi işlere girişmeniz olası. Sanatsal yatırımlar yapılması, lüks ve konfor gözeterek değişikliklere gidilebilir. Jüpiter’in köklerinizi temsil eden alandan geçmesi ailenizden destek alarak kendinizi güvende ve güvenli hissedeceğiniz bir dönemi işaret eder. Yeni bir ev almak söz konusu olabilir.

9 Eylül sonrasında Jüpiter’in desteği ile ikili ilişkilerde ve kariyer alanlarında da kendinize güveniniz yükselebilir. 24 Kasım ve civarı ailenize güvenerek eşiniz ya da ortağınızla çatışmalardan kaçınmanız faydalı olacaktır. 26 Aralık ve civarında ise kariyeriniz ile ilgili beklenmedik fırsatların aile çevrenizden çıkabileceğini unutmayın.
 

Güneş Tutulmaları hayatınızın yönünü belirlemede ön planda!

Bu yıl Balık ve Başak Burçlarında gerçekleşecek Güneş Tutulmaları hedefleriniz, idealleriniz, arzuladığınız alanlarda uzmanlaşma ve kendi kişisel gelişiminiz ile ilgili konulara ışık tutarak, yeni adımlar atmanıza olanak sağlıyor.

9 Mart’ta Balık Burcu'nda gerçekleşecek Güneş Tutulması ideallerinizi, hayat felsefenizi, vizyonunuzu geliştirmek için uluslararası seyahatler, spiritüel çalışmalar, yüksek öğrenim gibi alanlarda yeni başlangıçlar, fırsatlar tanıyor. Bunun yanında hukuki süreçlerde olayları akışına bırakmak yerine kendi safınızda dik durmayı değerlendirebilirsiniz. Medya, yayıncılık ya da nakliyat gibi işlerde sorumluluk almak ve günlük rutininizde düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz.

1 Eylül’de Başak Burcu'nda gerçekleşecek Güneş Tutulması ise işinizde, ideallerinizde nereye geldiğinizi değerlendirmek; sorumluluklarınızı yerine getirip getiremediğinizi görmek için faydalı olacaktır. Geçmişten kalan eğitimleri tamamlamak, işiniz ile ilgili sözleşme ve anlaşmaların üzerinden geçmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte Merkür Retro harekette olacağı için yeni bir adım atmak doğru olmayabilir. 22 Eylül’den sonra planlarınızı hayata geçirmek isteyebilirsiniz.
 

Satürn ve işte yeni sorumluluklar

Kariyeriniz ile ilgili geçtiğimiz yıllarda şaşırtıcı olaylarla hem kendinizi hem de çevrenizdekileri şaşırttınız. Bu yıl sorumluluk alma zamanı! Satürn’ün Yay Burcu'nda seyri boyunca, 2017 Aralık’a kadar, hayat felsefenize, ideallerinize uyan işleri günlük hayatınızda yapmak isteyebilirsiniz. Gündelik rutin diyerek geçmeden attığınız her adımı sağlam ve geleceğe yönelik atmak hedefiniz.

Evet bu disiplinli ve programlı davranışlar size yorucu gelebilir. Kendinizi engellenmiş ya da baskı altında hissedebilirsiniz. Ancak işinizi, çalışma ortamınızı, size bağlı çalışan kişileri yönetmeyi öğrenmek ve daha fazla sorumluluk almak söz konusu. Günlük yaşantımız sadece işimizden oluşmuyor elbette. Bu süreçte bir aile büyüğünün sorumluluğunu almanız da söz konusu olabilir. Kendi sağlığınızı düzeltmek için disiplinli ve programlı olarak spor ve diyet yapmak da ön plana çıkacaktır.

2016 süresince ideallerinize ulaşmak için çok çabaladığınızı ancak çok uzakta kaldığınızı hissedebilir; hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu işle ilgili uluslararası bir proje olabileceği gibi hukuki bir konuda zorlanma da olabilir. 18 Haziran ve 10 Eylül civarı bu temalara dikkat etmenizde fayda var. 24 Aralık civarı emeklerinizin karşılığını alacağınız sürpriz bir iş teklifi sizi şaşırtabilir.
 

İş ve iletişime dikkat!

Özellikle iş ve iletişim alanlarında gelişim fırsatları ve sınavlarla karşılaşabileceğiniz için bu yıl Merkür Retro dönemlerine daha bir özenli yaklaşmanızda fayda var. İletişim, bilgi, zeka, muhakeme, mantık, ikna, ticaret, bilgi toplama Merkür’ün yönettiği işlerdir. Geri hareketinde tüm bu aktivitelerde eksiklikler, aksaklıklar, yanılsamalar ile karşılaşabiliriz. Yılın ilk ve son Merkür Retro’su Oğlak Burcu'nda yani ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda gerçekleşecek. Bu dönemde organize olmak, disiplin, düzen sağlamak, sistemli olmak konusunda problem yaşayabilirsiniz. Eşinize ya da ortağınıza kendinizi ifade etmek, anlatmak konusunda yetersiz hissetmeniz olası. Önemli olan bu dönemde hepimizin bu tür yanlış anlaşılma ve dağılma potansiyelimiz olduğunu bilerek hareket etmek. Eğer önemli bir ortaklık sözleşmesi söz konusu ise yapacağınız işi bir kaç kişi bir araya gelerek sıkı kontrol altında yapmanızı tavsiye ederim.

28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arası Boğa Burcu'nda Merkür geri hareketi sosyal çevre, organizasyon, vakıf, kulüp, arkadaşlar, ekip çalışmaları, istek ve umutlar alanınızda gerçekleşecek. Bu dönemde daha ziyade uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Geçmişte çalıştığınız bir vakıfa geri dönebilir ya da eski ekip arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Yeni bir oluşum ya da dernek içine girmek zor olabilir. Ruhsal ekip çalışmaları yapmak için bu süreçten faydalanabilirsiniz.

Ağustos’un son günü başlayan Merkür Retro’su ise Başak Burcu'nda tam da iletişim, kısa seyahatler, eğitimler, yakın çevre, seminer, sözleşme, yazışmalar, raporlar, analizler alanında gerçekleşiyor. Bu dönemde mümkünse imza gerektiren işleri ertelemeniz faydalı olacaktır.

Yazdığınız yazılara, söylediğiniz kelimelere ve yaptığınız analizlere ekstra özen göstermelisiniz. 30 Ağustos’ta başlayan bu geri hareket 22 Eylül’de sona erecek.
 

Aşk, tutku ve ihtiras!

Sevgili Yengeçler hayattaki motivasyonumuzu ve kendimizi ortaya koyma arzumuzu sembolize eden Mars 2016 yılının üçten birinden fazla bir süreyi aşk, romantizm, hayatın tadını çıkarma, çocuklar, eğlence alanınızda geçirecek. Özellikle Ocak-Şubat aylarında yeni bir aşka tutulabilirsiniz. Akrep Burcunda Mars’ın seyri ilişkilerinizde ateşi arttırıyor. İlişkilerde gizem ve tutkuyu arttıracağı gibi cinsel enerjiyi de yükseltecektir. Bu tutku ve ihtiras beraberinde kıskançlığı da getirebilir. Eğlenceye ve spora daha düşkün, daha rekabetçi olabilirsiniz. Kumar, borsa gibi konularda aşırı risk almaya meyilli olabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER