@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2015

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık yengeç burcu yorumu

Astrolog Didem Şarman, 2016 yılında Yengeç Burçlarını nelerin beklediğini anlatıyor.

2016’nın ilk yarısı yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmek isterken, kardeşler, akrabalar ve komşuluk ilişkileriniz gelişiyor olacak. İletişimde içine kapanık değil, açık olmayı öğreniyor ve kendinizi geliştirmek için eğitimler alıyor olacaksınız. Senenin ilk yarısı evlenmek için de oldukça iyi bir zamanlama veriyor. İkinci yarıda ise aile alanınızda genişleme bekleniyor. Daha geniş bir eve çıkmak, hamile kalmak, aile bireylerinizden destek almak şeklinde gelişecek olan bu dönemde ruhsal olarak depresyon alt yapınız varsa mutlaka kontrollerinizi yaptırmalısınız. Çünkü Jüpiter ruhsal sorunlarınızı da büyütmek isteyecektir. Senenin tamamında sağlık ve iş hayatı alanınızda sınavlarınız olacak. İş koşullarınız yeri gelince gerilecek, yeri gelince elinizden gelenin fazlasını yapmak zorunda kalacaksınız. Ruhsal ve bedensel sağlığınız bu sene her şeyden önemli olacağı için, lütfen en yakın zamanda check-up yaptırın ve seneyi içiniz rahat olarak geçirin. Eğer bir rahatsızlığınız varsa, Mart-Ağustos aralığında bu hastalıkla ilgili daha çok üzerine düşeceğiniz koşullar olacağı için, Ağustos sonundan itibaren giderek iyiye bir ivmelenme de yakalayabilirsiniz.

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık yengeç burcu yorumu
 

AŞK

Ocak 2016’da gökyüzünde Oğlak Burcu’nda Retro olan Merkür, ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda geri giderek ve iletişim alanınızın da temsilcisi olarak, süreç boyunca devam eden ilişkilerinizde ciddi iletişim krizleri yaşayabileceğiniz, anlaşmak ve iletişim kurmak için daha fazla çabaya ihtiyacınızın olacağı, yeni başlayacak ilişkilerin veya yapılacak evliliklerin ise uzun ömürlü olmayabileceği ve iletişim sınavlarının ağır olacağı zamana işaret ediyor. Bu yüzden bu süreçte yeni ilişkilerde temkinli olun ve devam eden ilişkilerde yapıcı iletişim kurmaya çalışın. Burada eski sevgilileriniz, geride bıraktığınız insanlar karşınıza gelmeye başlayabilirler.

24 Ocak-17 Şubat aralığında ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda ilerleyen Venüs, durağan günleri ile birlikte Merkür Rx bitişi olan 29 Ocak’tan 17 Şubat’a dek ilişkiler ve yeni partnerlik kurmak, devam eden ilişkilerde arayı düzeltmek, evlenmek, nişanlanmak için ideal zamanı gösteriyor. Burada özellikle 9-12 Şubat aralığında gökyüzünde etkin olan Jüpiter Venüs üçgenini kutlamalar, nişan, düğün veya romantik gün yaratmak için kullanabilirsiniz.

Senenin ilk Güneş Tutulması 18 derece Balık Burcu’nda 9 Mart 2016’da gerçekleşiyor. Bu tutulma, öncesindeki bir ay ve önündeki altı aya kadar etkilerini yayarak, devam eden ilişkilerinizde “iletişim” alanınızı çok iyi tutmanız gerektiğini, konuların başka yerlere çekilebileceği veya bir şekilde eksik iletişimin yaratacağı mesafenin giderek artabileceği ve ilişkiyi olumsuz etkileyebilecek zamanı gösteriyor. Ancak tabii ki önlem alarak önüne geçmek biraz olsun mümkün. Bu tutulma aynı zamanda umutlar alanınızda gerçekleşerek, eğer bekarsanız sizden ayrı şehir veya ülkede olan ya da eğitim kurumu, kurslar gibi alanlar aracılığı ile tanışacağınız yeni bir partneri gösteriyor. Bu size ders veren biri de olabilir, örneğin doktorunuz da. Ayrıca, 25 Mart’a kadar olan süreyi yine devam eden ilişkilerde evlilik veya nişanlanmak için rahatça kullanabilirsiniz.

23 Mart 2016’da Terazi Burcu’nda gerçekleşen Ay Tutulması, artı eksi 15 günde geçmiş ilişkilerinizin kapınızı çalmasına sebep olabilir. Devam eden ilişkilerde ise iletişim krizlerine karşı oldukça dikkatli davranmalı ve her ne olursa olsun, ailevi meseleleri ve aileyi ilişkiye bu noktada karıştırmamayı tercih etmelisiniz. Ev, yerleşim ve geçmiş konular burada bir şekilde sıkıntı yaratabilirler.

Senenin en önemli konularından biri; 25 Mart-13 Ağustos 2016 aralığında Yay Burcu’nda gerçekleşen Satürn geri Hareketi olacak: Satürn sizin ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızın yöneticisi olarak öncelikle bu yaklaşık beş aylık süreçte devam eden evlilik ve ilişkilerde partnerinizle anlaşmak konusunda bazı problemleri su yüzüne çıkararak, aslında bu süreç sonunda birbirinizi daha iyi tanımanıza, anlamanıza ve sağlam bir ilişki oluşturmanıza yardımcı olmak istiyor. Ancak bu sonuca ulaşana kadar geçen süreç sizi oldukça yorabilir. Bu sebeple ilişkilerinizde mümkün olduğunca açık iletişim kurmanız ve anlamaya çalışmanız son derece önemli olacak. Bu noktada özellikle sizin iş hayatınızın sorunları ve hayatınızdaki kişinin de geçmişi, babası veya karmasından kaynaklanan yani kişisel yaşam sorunları bir şekilde ilişkide engel veya sorun çıkarabilir. Diğer yandan eğer bekarsanız ve evleneceksiniz, 25 Mart-13 Ağustos arasında bunu planlamayın; ancak bunun bir istisnası var eğer 10 yıldır beraberseniz veya liseden, okuldan beri tanışıp, uzun zamandır flört ediyorsanız o vakit bu retro sizi evlendirme amaçlı çalışacağı için, problem olmayacaktır. Bunun niteliğine kendiniz karar vermek yerine, evlilik zamanınızın doğru belirlenmesi için mutlaka bir astroloğa başvurmayı düşünmelisiniz.

Gökyüzünde 18 Nisan-30 Haziran aralığında Yay Burcu’ndan başlayarak, Akrep Burcu’na gerileyen Mars, yaklaşık iki buçuk ay boyunca sizin aşk hayatı alanınızın yöneticisi olarak, bir şekilde eski flörtlerinizden haber almanıza, geçmişte kalan kişilerin kapınızı çalmasına sebep olabilir. Bu süreçte devam eden ilişkilerde romantizm ve aşk duygusunun zedelenmemesi için, küçük tatil planları oluşturmak ve cinsellikle ilgili araya mesafe koymamak kesinlikle yapıcı adımlar olacaktır. Eğer bekarsanız bu süreçte başlayan ilişkilerinizde ileride çeşitli problemler ve ilişkinin yürüyememesi gibi sonuçlar ortaya çıkabilir.

18 Haziran-12 Temmuz aralığı ise, Venüs burcunuzda ilerliyor olacak ve aşk, flört enerjinizi iki katına çıkararak her zamankinden daha “ilişki, cinsellik ve romantizm”e açık olmanızı sağlayacak.

12 Temmuz-6 Ağustos aralığı, yeni ilişkilere başlamanız ve ilişkilerinizde kutlamalar yapmanız açısından oldukça verimli ve iyi enerjili; Burada evlilik, nişan, kutlama kararı alabilirsiniz; ancak Satürn Retro’yu bekleyin ve 13 Ağustos sonrası uygulamaya koymayı tercih edin.

18 Ağustos 2016’da Kova Burcu’nda gerçekleşecek Ay Tutulması’nın artı eksi 15 gününde cinsellik ve flötler alanınız oldukça hareketli ve yeni başlangıçlara açık olacak. Eğer bekarsanız ilişkilerin yüzeysel kalmamasına bu noktada dikkat edin. Devam eden ilişkilerde ise, duygusal yakınlık kadar, fiziksel yakınlığa da yer verin ve aranızdaki bağları geliştirin. Eğer saklanan bir konu varsa, bu tutulma sizden saklananları ortaya çıkaracaktır.

1 Eylül 2016’da Başak Burcu’nda gerçekleşen Güneş Tutulması, önündeki altı ayı etkileyecek olsa da, atmosferi bir ay öncesinden hissedilmeye başlanacak ve olay anlamında kendini Eylül ayı içinde gösterecek. 16 Eylül’de Balık Burcu’nda yaşanacak olan Ay Tutulması ile güçlerini birleştiren tutulmanın zorlayıcı açıları, özellikle Ağustos sonu ve Eylül’de ilişkilerinizde akrabalar, kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizin sorun yaratabileceği, aynı zamanda iletişim konusunda oldukça zorlanabileceğiniz süreçlere işaret ediyor. Bu noktada Eylül ayında, eğer önünüzdeki zamanda birlikte yürüyecek bir yolunuz kadersel olarak kalmamışsa, bu tutulmalar ayrılık anlamı taşıyacaktır. Dolayısıyla bağlarınızı ve iletişiminizi iyi tutmanız, yakın çevre ilişkilerinizi ilişkinize katmamanız son derece önemli olacak.

24 Eylül-18 Ekim aralığında ise, Venüs aşk hayatı ve çocuklar alanınızda ilerleyerek, zorlayıcı Eylül ayının etkilerini hafifletmeye yardımcı olmaya çalışırken, bekarsanız yeni ilişkilere başlamanıza yardımcı olacak.

12 Kasım-8 Aralık arasında ciddi ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, evlilik, nişan, kutlama planlamak için bu zaman aralığını kullanmanız zamanı etkili kullanmanızı sağlayacak. Bu tarih yine yeni ilişki başlangıçları açısından olumlu görünüyor.
 

SAĞLIK

Sağlık alanınızın yöneticisi Jüpiter 9 Eylül 2016’ya dek sinir sisteminizi korumanız, bağırsak bölgesi ile ilgili sorunlara karşı sağlıklı beslenme planı oluşturmanız gereken zamanı gösterirken, bu süreçte sinir bozuklukları, akciğerler ve nefesle ilgili problemleri zaman zaman yaşayabilirsiniz. Gökyüzünde 7 Ocak-9 Mayıs aralığında Retro pozisyonda kalacak olan Jüpiter, önceden üzerinde durmadığınız, önemsemediğiniz sağlık sorunlarınızı yeniden gündeme getirebilir. Sağlık alanınızda ilerleyen Satürn, gökyüzünde 25 Mart-13 Ağustos aralığında retro pozisyonda olacak. Bu zaman aralığında, özellikle dişler, iltihaplanmalar, su toplaması, şeker hastalığı, bayılmalar, hemeroid, kırıklar gibi rahatsızlıklara yatkınlığınız varsa kontrollerinizi yaptırmalısınız. Melankolik ve depresif yapı gibi ruh sağlığı açısından da dikkat çekici olan bu sürecin içerisine bir de 18 Nisan-28 Mayıs aralığında Yay Burcu’nda gerileyen Mars dahil olduğunda motivasyon ve konsantrasyon kayıpları yaşayabilir, küçük kazalarla karşılaşabilirsiniz. 18 Ağustos’un artı eksi 15 günü olası operasyon ve ameliyatlar için uygun görünmekte, eğer imkanınız varsa buraya planlayabilirsiniz. 18 Ekim-12 Kasım aralığında kilo almaya yatkın olacağınız bir süreç söz konusu olacağı için diyet konusuna özellikle burada ağırlık vermeniz yardımcı olacaktır. Haziran ve Eylül 2016’da yaşanacak olan Satürn Neptün karesi, sağlığınızı önemsemeniz gereken diğer iki ayı gösteriyor.

KARİYER
Gökyüzünde Satürn’ün Retro olacağı 25 Mart-13 Ağustos, durağan günlerle birlikte 20 Mart-18 Ağustos aralığında (ki bunun içine Mars Retro ve Merkür Retro süreçleri de giriyor), Satürn genel olarak kariyer temsilcisi olduğundan ve sizin iş hayatı alanınızda geri gittiğinden dolayı herhangi bir değişiklik yapmayı planlamayın ve bu zaman aralığında gelişebilecek iş hayatı sorunlarınızı çözümlemek için fazladan bir enerji harcayacağınızı bilerek hareket edin. Yaklaşık 5 aylık süreçte, patronlarla anlaşmak, gerekli değişiklikleri yapmak her zamankinden daha zor olabilir ve sizden elinizden gelenin daha fazlası istenebilir. 29 Ocak-15 Mart 2015 zaman aralığı, Şubat ve Mart’ın ilk yarısını kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek açısından faydalı olarak kullanabilir ve hedeflerinize daha rahat ulaşabilirsiniz. Özellikle Mart’taki Güneş Tutulması hemen o ayın içinde, eğer uzun zamandır problemli devam eden bir işiniz varsa bırakıp, başka yere geçmenize yardımcı olabilir. Eylül ayında ise stres yönetimini iyi yapmalı ve bir sonraki kariyer planlarınızı Ekim ve sonrasına göre ayarlamayı tercih etmelisiniz. Özellikle Aralık 2016, gökyüzünde etkin olan Satürn Uranüs üçgeni ve Satürn’ün Jüpiter ile olan uyumlu görünümlerinin sizin iş hayatı alanınızda gerçekleşmesinden dolayı hem beklenmedik terfi veya yükselişi hem de iş hayatınızın tamamen düzene girip, istikrarla devam etmesine sebep oluyor.
 

MERKÜR RETRO TARİHLERİ

Her Merkür Retro her burç için evrensel olarak iletişim problemlerinin doğabileceği bir zaman olsa da, herkese eşit sonuçlar getirmez ve burçlara göre etkileri değişir.

6-25 Ocak 2016 Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro: (Durağan günleri ile 3-28 Ocak 2016) Bu tarihlerde evlenmek, nişanlanmak, yeni bir ilişkiye başlamak için uygun zamanda değilsiniz. Ayrıca avukat, menajer veya danışmanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde iletişime ağırlık vermeniz gereken, eski ilişkilerinizle karşılaşabileceğiniz zaman.

29 Nisan-23 Mayıs 2016 Boğa Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 26 Nisan 26 Mayıs 2016)Bu Merkür Retro’da arkadaş çevrenizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Kalabalık ortamlar, organizasyonlar, gruplar, internet ve teknolojik aletler sorun alanı yaratabilirler. Kariyer gelirinizde artış olması burada çok daha zor.

31 Ağustos-22 Eylül Başak Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 28 Ağustos 25 Eylül 2016) Yakın çevre, kardeşler, komşular, akrabalar ile iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Mail, mesaj, evrak ve belgelerde hatalar olabilir. Yeni bir eğitime başlamak için uygun zaman değil. Seyahatler ve trafik ile ilgili karışıklıklar yine gündeme gelebilir. Zihniniz karışıktır ve dinlenmeye ihtiyacınız var. Algınız geçmiş konu ve olaylara kolayca kayabilir.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER