26.12.2015

2016'da Yengeç burcunu neler bekliyor?

Güvenilir alanın dışına çıkmayı pek de sevmeyen Yengeç, bu sene değişimle sınanacak. 2016 yılında yengeç burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Yengeçler bilir ki süregelen hayat mücadelesinde en önemli konular ev, kariyer ve aşktır. Bu yıl kozmos bu konuların hepsini gözden geçirecek. Ev hayatına en bağlı burç bilindiği üzere Yengeç'tir. Bu konu ile ilgili ilk işaret Mart ayındaki Ay Tutulması olacak. Bu joker olay size ilk işaretleri gönderse de asıl Eylül'de yaşanacak olan Jüpiter'in dördüncü eve yerleşmesiyle yeni olayların iyice yaklaştığının işaretlerini göreceksiniz. Ev hayatınız konusundaki bu yeni olaylar basit bir tadilat, birisinin size taşınması veya sizin taşınmanız olabilir. Fakat durun! Değişim direkt olarak ne kadar güvensiz hissetmeye toleransınız olduğu ile ilgili ve sizin için bu miktar çok azdır. Yengeç güvende olmayı çok sever fakat görüşünüzün değiştiği yıl bu yıl olabilir. İlk başta biraz korkutucu gelse de biraz değişiklik sonradan çok güzel gelebilir. Uranüs'ün kariyer ile ilgili olan onuncu eve yerleşmesi o alanda da değişimlerin sinyalini veriyor. Karışacak son alan ise Plüton'un hala yedinci evde olması nedeniyle aşk hayatınız. Plüton sizi daha bağlı ve daha sadık olmaya itecek. Bu yıl sizin için Jüpiter, Uranüs ve Plüton'un hayatınızı karmaşaya sürüklediği bir yıl olabilir.



2016'da yengeç burcunu neler bekliyor?
Aşk Hayatı

Aşk alanında Plüton'un etkisini göreceksiniz. Zodyak'ın sonundaki bu ufacık kaya parçası yedinci eve yerleşince çok güçlü bir etki gösteriyor ve bu etki sizin için yılın başından sonuna kadar geçerli olacak. Kalbiniz ani bir duygu patlamasına maruz kalacak ve romantizme ve belki de gizli kapaklı ilişkilere meyliniz artacak.

Yengeçlerin özel hayatlarına düşkünlükleri bilinir ve çoğunlukla bu konuda sorular soran kişilerden hoşlanmazlar. Özel hayatınızı korumanız özellikle Mart döneminde dördüncü evinizde yaşanacak Ay Tutulması nedeniyle daha da zorlaşacak. Bu dramatik tutulma ev hayatınızda veya aşk hayatınızda eylülde Jüpiter etkisiyle yaşanacak dramanın haberini veriyor. 

Bu yıl sıcak geçecek, ve bu sadece dünyadaki iklim değişikliği nedeniyle değil. Haziran ve Temmuz aylarında yaz aşklarına hazır olun. Perde arkasındaki birkaç yıldız nedeniyle gizli bir partnerle iyice yakınlaşabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, uzun süreli veya yeni başlamış fark etmez, bu ilişkiniz de sağlamlaşıyor. Genellikle bağlanma problemleri yaşıyor olabilirsiniz ve dramadan oldukça uzak durmak istiyorsunuz fakat bu yıl tam tersine dönerek bunlarla yüzleşmeyi tercih edebilirsiniz.

Artık risk alarak ektiklerinizi biçmeye hazırsınız. Kaçak savaşçı Mars'ın sınırların dışında gezinmesi sizin için ayrıca heyecan verici bir nokta. Bu yıl sizin beş evinizden hararetli ve şehvetli tavırlarla geçecek. Mars fitnecidir ve bağlılığın evi yedinci eve geldiğinde aşk hayatınız konusunda bazı riskler ortaya çıkabilir. Partnerinizi onunla aşırı derecede paylaştığınız veya üzerinde çok fazla düşündüğünüz hislerinizle boğabilirsiniz. Var olmayan sorunlar yaratmamaya dikkat etmelisiniz. Sağlam bir iradeniz var ve cinsellik size çok çekici gelebilir, fakat bunun tahmin edilemeyen sonuçları olabilir.

Ekimde kozmosun gönderdiği enerjiyle kendinizi daha derin düşündüğünüz bir ilişkiye yönelmiş şekilde bulabilirsiniz. Dünya, kontrollü bir çevreye çıkan Yengecin ne kadar tutkulu ve aşık olabileceğini görecek. İmajınızın evi onuncu eve gelen Uranüs etkisiyle bu konuda da bir değişim yaşayabilirsiniz. Sürprizler yaratan bu yıldız nedeniyle tam da aşk hayatınızı yoluna koymuş veya olmasını istediğiniz noktaya getirmişken yeni durumlar ortaya çıkabilir. Her zaman olağan giden yengeç bu yıl cinsellik konusunda olağan dışı olacak.


Kariyer

Kariyerinizde ulaşmak istediğiniz yere gelebildiniz mi, yoksa o merdivende bir basamak daha mı var? Disiplinin yıldızı Satürn iş hayatının evi altıncı evde bir yıldan fazladır bulunuyor ve orada kalmaya devam edecek. Bu yıldızın gücü ve kararlılığı sayesinde iş hayatı bu yıl parlayacağınız yer. Asi yıldız Mars da altıncı evinize uğrayacak, 5 Mart'tan 27 Mart'a kadar ve sonra tekrar dönüp 2 Ağustos'tan 27 Eylül'e kadar. Dediğimiz gibi Mars bütün yıl çizgilerin dışında gezinecek ve bu asi savaşçının neleri karıştıracağını bilemezsiniz. Ama sizi uyarıyoruz, genelde biraz tartışma getirir, muhtemelen üstlerinizle. Mars bu yıl size alıştığınızdan daha fazla enerji gönderecek. Bu yüzden kendinizi büyük olaylardan uzak, olabildiğince insanların kendi başlarına çalıştığı yerlerde konumlandırmaya çalışın. 

Para açısından yengeçleri heyecanlı bir yıl bekliyor. Mart'ta yaşanacak güneş tutulması finansal durumunuzu ve kariyerinizi sallayacak. Uranüs'ün onuncu evde bulunmasıyla iş hayatınızda biraz değişiklik ve imajınızda bir yenilik arayacaksınız, bu da tam olarak Uranüs'ün getirdiği şeydir. Birçok konuda paranın mevkinin arkasında kalacağı bir zamana geldiniz. Bu sıralar asıl istediğiniz dünyaya başarılı bir kariyer göstermek olacak ve tam olarak da bunu yapacaksınız. Bu değişim ve yenilikler sizin  için büyük bir sorun yaratmayacak. İçgüdüleriniz, hisleriniz, insanlarla ilişkilerinizdeki başarınız ve kendinizi çok belli etmeden işinize odaklanabilme yetenekleriniz sayesinde bu güçlüklerin üstesinden gelmeniz zor olmayacak. Etrafında bir şeyler anında değişecek ve eğer "olan oldu" felsefenizi benimseyip akışına bırakırsanız siz de çevrenize ayak uydurup onunla birlikte değişmiş olacaksınız.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER