@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık yengeç burcu yorumları

Astrolog Merih Akalın, Vedik Astrolojisi'ne göre 2016 yılında Yengeç Burçlarını (Kantaka) nelerin beklediğini anlatıyor.

Jüpiter 2. evinize mükemmel bir ziyarette bulunurken, 6. ev, 8. ev ve 10. evinize de güzel olaylar getirecek olumlu görünümlerde bulunuyor. Servet ve aile evindeki Jüpiter düşmanları yenmek, hayatı kolaylaştırmak ve kariyere ait statü değişikliği konularını destekliyor. Düşmanları ve hastalıkları yenmeye devam ediyorsunuz. Ne yapmak istiyorsanız, yanlışlığa meydan vermemek için detaylı planlamalar yapmalısınız.

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık yengeç burcu yorumları

Kadersel olaylar 2/8 aksında gerçekleşiyor. Para konusunda doyumsuz ve hırslısınız. Bu dünyanın bana borcu var, düşüncesi sizi beklentilere sokuyor. Aileniz veya eşinizle ortaklaşa para alanlarında geçmişten gelen enerjiler iş başında. Konuşurken kaba olmamaya özen göstermek gerekir. Para konuları 18 ay sizin uğraşacağınız alan. Mistik konular, Uzakdoğu sporları, ruhsal araştırmalar, ölüm, ölüm ötesi merak konularınız. Mirasla ilgili sorunlar yaşanabilir. Kredi veya borç alırken çok abartmayın.

11 Ağustos sonrası tüm Kama (arzu ve istek) evleriniz çalışacak, cesaretiniz artacak, kardeşlerle sıcak ilişkiler kurulacak. Davalar zorlukla da olsa kazanılacak. Ortaklıklarla ilgili yeni fırsatlar, büyük kardeşlerden iyilikler göreceksiniz. Kazançta artış var.
 
Aşk ve aile: Satürn’ün aşk ve yaratıcılık evinizden geçişi partnerle veya çocuklarla kadersel görünen deneyimler yaşayacağınızı gösteriyor. Geleneksel astroloji böyle bir durumda olgun kişilerle aşk ilişkilerinin olabileceğini bildirir. Aşk hayatında kendinizi yaralanmış hissedebilirsiniz. Neyi hak edip etmediğinizi sorguladığınız bir dönem. Sevilmediğinizi düşündürecek, coşkunuzu azaltacak olaylardan etkilenmemek gerekiyor. Özellikle kadınlar, istenmeyen hamilelik ya da kürtaja karşı dikkatli olmalılar. 7. eve bakan Satürn, evlilik ve iş ortaklarınla ilgili sıkıntılar yaşanabileceğini gösteriyor. Arkadaşlarla ve gruplarla bazı sürtüşmeler olası. Yeni bir aşk ilişkisi için fırsatlar az. 19 Şubat’a kadar Mars 4. evinizde. İçsel çatışmalar ve anneye dikkat çekiyor. Bir aile büyüğü veya anne hastalanabilir. Taşınmaz mal-mülk konularında artış var. Evle ilgili istenmeyen değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. 17 Nisan-29 Haziran çocuklara dikkat edin.
 
Kariyer ve finans: Çalıştığınız işte bir terfi veya kazançlı yeni bir iş sizi bekliyor. Gündemde rekabete dayanan imtihanlarda başarı var. İş adamlarının çok kazanacağı yeni yatırımlar gündemde. Askıda kalmış işler yeniden başlıyor. Jüpiter’in 6. ve 10. eve yaptığı açılar, işinizde ve kariyerinizde başarılar vadediyor. Jüpiter’in Rahu ile servet evinizden transit etmesi, kazançta artış, dalgalanmalar ve beklenmeyen ani olayları gösteriyor.
 
Sağlık: Sağlığınız genellikle iyi olacak, ancak Jüpiter’in Retro olduğu zamanlar 8 Ocak-9 Mayıs tarihlerinde sağlığınız ilgi isteyebilir. Görünümünüz parlayarak öne çıkıyor. Herhangi yeni bir hastalık yok. Kronik hastalık varsa düzeliyor. Romatizma, siyatik, gut, ateş ve kalça kemiğine dikkat. Diyabet ya da tansiyon gibi uzun vadeli hastalıklar kontrol altına giriyor. Ancak, yararlı beslenme bağışıklık sistemini güçlendirecek. Romatizma ve alerjik hastalıklar zaman zaman ortaya çıkabilir.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER