@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.12.2015

2016 yılında burçları neler bekliyor?

Yeni yılda bizleri nelerin beklediği ve 2016'nın önemli astrojik olayları Pudra.com'da.

KOÇ

Koç burcunun yönetici gezegeni Mars sınırların dışına çıkıyor ve Koçlara hayatının aşkını getiriyor. 2016 yıllık Koç Burcu yorumu için tıklayın.

2016 yıllık burç yorumları
 

BOĞA

Boğalar bu yıl içlerindeki muzip çocuğu ortaya çıkaracak ve yeni aşk hikayelerine sürüklenecekler. 2016 yıllık Boğa Burcu yorumu için tıklayın.
 

İKİZLER

Bu yıl İkizler için hedeflerin peşinden gitme zamanı ve şansa da onlardan yana. 2016 yıllık İkizler Burcu yorumu için tıklayın.
 

YENGEÇ

Güvenilir alanın dışına çıkmayı pek de sevmeyen Yengeç, bu sene değişimle sınanacak. 2016 yıllık Yengeç Burcu yorumu için tıklayın.
 

ASLAN

Aslanları hem kariyerlerinde hem aşk hayatlarında oldukça şanslı bir yıl bekliyor. 2016 yıllık Aslan Burcu yorumu için tıklayın.
 

BAŞAK

Başak burçlarını hayatlarının en güzel yıllarından biri bekliyor. 2016 yıllık Başak Burcu yorumu için tıklayın.
 

TERAZİ

Bu yıl Teraziler için kendilerine güvenlerini ve kaybettikleri şanslarını geri kazanma zamanı. 2016 yıllık Terazi Burcu yorumu için tıklayın.
 

AKREP

Akrepler için yıllardır var olan sorularına cevap bulma zamanı geliyor. 2016 yıllık Akrep Burcu yorumu için tıklayın.
 

YAY

Yaylar için isteklerinin peşinden koşmaları gereken yıl geldi, hem de bu konuda oldukça şanslılar. 2016 yıllık Yay Burcu yorumu için tıklayın.
 

OĞLAK

Oğlaklar sonunda hayatlarının kontrolünü tekrar ellerine alıyorlar özellikle kariyer alanında. 2016 yıllık Oğlak Burcu yorumu için tıklayın.
 

KOVA

Bu yıl Kovaların arzularının peşinden gitmeleri için en uygun zaman olacak, ancak biraz cesaretle. 2016 yıllık Kova Burcu yorumu için tıklayın.
 

BALIK

Balıklar için yarım kalan işleri tamamlama zamanı geliyor. Bir taraftan da aşk dolu bir yıl var. 2016 yıllık Balık Burcu yorumu için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER