@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.12.2015

2016'da Terazi burcunu neler bekliyor?

Bu yıl Teraziler için kendilerine güvenlerini ve kaybettikleri şanslarını geri kazanma zamanı. 2016 yılında Terazi burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Yöneticiniz Venüs sizi bu yıl ileriye doğru itiyor. Diğer tüm yıldızlardan uzaklaşan Venüs Terazi Burçlarını eski rüyalardan, unutulmuş yeteneklerden uyandırıp yeni bir atmosfere sokuyor. Ekim'in ortalarına doğru iletişim evine geri dönen Venüs, günlük muhabbetlerinizin yöneticisi Satürn ile yakınlaşacak, yılı aşk evinde bitirecek ve Aralık ayı büyük bir değişiklik yapacağınız önemli bir ay olacak. Jüpiter kulağınıza fısıldayan bir melek gibi yardım elini uzatacak ve bu sayede doğru sözcükleri ve davranışları rahatça seçeceksiniz. Eylül'de Jüpiter Teraziye kayacak ve sizde bu ışıktan tamamen yararlanacaksınız. Terazi Burcu'nda konuşlanmış Jüpiter iyi bir hayatın kapılarını açarken ilişkilerinizi de rahatlatacak. Bu kozmik hediye kendinize güveninizi, cinsel çekiciliğinizi ve etkinizi artıracak. 



2016'da Terazi Burcunu neler bekliyor?
Aşk Hayatı

Yöneticisiniz Venüs, burcunuzdaki tüm evlere girip çıktığından bu yıl tam olarak avda.Yıl sonuna doğru adımlarını kontrol edip mum ışığında yemeklerin ve ilk görüşte aşkın evine geçecek. Son yıllarda Teraziler aşk hayatlarında bazı yaralar almış olabilirler ve çevrelerine kendilerini göstermeye hazır olmayabilirler. Zaten on ikinci evdeki Jüpiter, flörtöz Terazilere bunu sır olarak saklamalarını söylüyor.

Partnerliği yöneten yedinci evdeki Uranüs ile beraber sık sık partner değiştirmeye yönelmiş olabilirsiniz. Eğer siz ve partneriniz son bir kaç yıldır beraberseniz o insanın sizin hayatınızın aşkı olma ihtimali yüksek.

Mart ayındaki Ay Tutulmasında burcunuz size ve partnerinize büyüteç tutacak.Tutulmalar insanların gerçek yüzünü bulmasına yardımcı olur. Ve siz kararsız Teraziler bu tutulmalar sırasında kendinize ya da sevdiğinize dikkatle bakmak zorunda kalacaksınız. Ay Tutulması sırasında sırlar ortaya çıkar. Tüm yıl sizin üzerinize odaklanacak, gerçek sizin. İyi tarafından bakacak olursak, ilişkide olsanız da olmasanız da içinizde baştan çıkarıcı vamp kanatlarıyla beraber 23 Mart'taki tutulmada çıkmaya hazır.

Eylül geçtiğinde Jüpiter sizin burcunuza geçecek ve sorular içerisindeki ruhlar artık sonuca ulaşmak için oynayacak. Gelecek yıl Mars'ın anahtar oyuncu olacağını unutmamalısınız. Yöneticiniz Venüs'ün aşığı ve suç ortağı Mars bu yıl sınırlarının ötesinde, bu demek oluyor ki aşk konusunda da kutunun dışında düşünüyor. Yalnız da olsanız, biriyle flört de etseniz ya da uzun bir ilişki içinde de olsanız bu iki karizmatik yıldız arasındaki elektriklenmeden dolayı maceracı bir ilişkiye hazır olun.
 

Kariyer

Satürn kaderin mimarı, Jüpiter ise size nimet dağıtandır ve eğer kariyerinizden memnun değilseniz ya da ışığınızı parlatacak yeni bir yol arıyorsanız bu iki büyük yıldızın sizin için çalışmasıyla aradığınız şeyi bulmaya çok yakınsınız. Satürn çok uzun zamandır üçüncü evinizde değildi ama en sonunda sizin iletişim şeklinizi değiştirmeye başladı ve üstleriniz sizi dinliyor.

Satürn ikinci evi terk ettiğinden pozitif değişiklikler yaşayacaksınız. Gelecek iki yıl boyunca yetenekleriniz sivrilecek. Satürn üçüncü evdeki durmasını bitirdiğinde yeni bir pozisyona geçmeye hazır olacaksınız.

Üçüncü evdeki aktiviteleriniz yeterli gelmezse, savaşçı Mars bu bölgede kontrolü ele alıp günlük hayattaki temponuzu ve enerjinizi yükseltecek. Mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha fazla şeyi başaracaksınız ama dikkat edin bu enerjiyi takım arkadaşlarınızla çatışmak için değil projelerde kullanın. Bu sizin için kilometre taşı bir transit olacak.

2016'da Terazi burcu altıncı evinde iki tutulma yaşayacak. Birincisi 8 Mart'taki Güneş tutulması ikincisi ise 16 Eylül'deki Ay tutulması ve bu iki tutulma arasında iş ortamınızda değişimler olacak. Tutulmalar gelişim için başlangıcı ateşleyecek. Aynı zamanda Jüpiter sizi yer değiştirmeniz için cesaretlendirebilir ve kendinizi yeni seçeneklerin olduğu bir yerde bulabilirsiniz.

Kariyer söz konusu olduğunda Mars'ı unutamayız. Mars'ın tüm yıl boyunca sınırlarının dışında olacağı için yaratıcılığınız her zamankinden yüksek olacak. Mars size bahar ve yaz boyunca ertelediğiniz projelerinizi hatırlatacak.

17 Nisan ve 29 Haziran arasında Mars Retrosu olacak yani mesajı ilk seferde almazsanız tüm zamanını size unuttuğunuz ya da vazgeçtiğiniz hayalini hatırlatmak için harcayacak.  Eski hedeflerinizin, hayallerinizin ötesinde bir başarıya ulaşması ihtimal dahilinde.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER