@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2015

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık terazi burcu yorumu

Astrolog Didem Şarman, 2016 yılında Terazi Burçlarını nelerin beklediğini anlatıyor.

2016’nın ilk yarısı ruhsal ve manevi olarak genişleyip, büyümenize destek olurken, bu süreçte maddi kayıplarla karşılaşmamak için dikkatli olmalı, ruhunuza yatırım yapmalısınız. İş ilişkilerinizde belirli bir durağanlık getirebilecek olan bu süreç, eskiye dair anılarınızı, geçmişte kalan kişilerle ilişkilerinizi de canlandırabilir. Senenin ikinci yarısında maddi ve manevi olarak ilerliyor, bulunduğunuz her ortama fırsatlarla karşılanıyor olacaksınız. Ancak depresyona yatkınlığınız varsa bu süreç başlamadan önce psikolojik destek almayı ihmal etmemelisiniz. Yıl genelinde düşünce dünyanız ve iletişim şekliniz tamamen değişirken, daha açık iletişim kurmayı öğrenecek, yakın çevre, akrabalar, komşular ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde zaman zaman sınanacaksınız. Seyahatler ve eğitim süreçlerinizin özellikle vurgulandığı bu yıl, kimseden sözünüzü esirgememeyi ve kendinizi ön plana almayı öğreniyorsunuz.

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık terazi burcu yorumu
 

AŞK

Ocak 2016’da gökyüzünde Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro olan Merkür, yaşamınızdaki kişinin iletişim şekli, akrabalık ve yakın çevre ilişkileri ile iş hayatıyla ilgili sorunlarının ilişkiye daha fazla yansıyabileceği ve problemlerin çıkabileceği zamanı gösteriyor. Bu süreçte geçmişten haberler alabileceğiniz gibi, ailevi konuları da ilişkinize dahil etmemeniz yararlıdır.

17 Şubat-12 Mart aralığında aşk hayatı, flörtler ve cinsellik alanınızda ilerleyen Venüs, bu süreçte yeni ilişkilere başlamanız açısından iyi fırsatları getirirken, devam eden ilişkilerinizde uyumlu, romantik ve barışçıl bir ortam sağlayabilirsiniz. Bu geçiş esnasında varolan partnerinizden hariç bir kişi daha hayatınıza girmek isteyebilir.

Senenin ilk Güneş Tutulması 18 derece Balık Burcu’nda 9 Mart 2016’da gerçekleşiyor. Bu tutulma, öncesindeki bir ay ve önündeki altı aya kadar etkilerini yayarak, ikili ilişkilerde iletişime oldukça önem vermeniz gereken zamanı anlatırken, sorunlu ilişkilerin bitmesi, uzun zamandır süren bir konudan özgürleşmek ve yaşamınıza yeni insanları dahil etme arzusu anlamında da etkili olacak. Bekar olanlarınız bu zaman diliminde yeni bir ilişki fırsatı yakalayabilirsiniz; ancak bu kişi sizden başka bir şehirde yaşayan biri olabileceği gibi, arkadaş çevreniz, kurslar, internet ve sosyal ortamlar aracılığı ile de yaşamınıza girecek birisi olabilir. Mart ayı içerisinde ilişkinizde partnerinizin yakın çevresi sorun yaratabileceği için, mesafeyi korumak, onun çevresi ile fazla içli dışlı olmamak bir nebze sorunları önleyici olabilecek. Yine bu süreçte yaşamınızdaki kişinin ailevi sorunları karşısında da ona destek olmanız gerekebilecek.

23 Mart 2016’da Terazi Burcu’nda gerçekleşen Ay Tutulması, artı eksi 15 günde ilişkilerinizde ya tamam ya devam kararı almanıza sebep olurken, kelimelerinizi özenle seçin ve konu her ne olursa olsun gemileri yakmakta acele etmeyin; zira bu tutulma ilişkilerinizde bir düzenleyici görevi görebilir ve yanlış anlaşılmalar veya problemleri karşılıklı açık iletişimle halledebilirsiniz. Bekar olanlar için uzun süreli ve ciddi ilişkilere zemin hazırlayan bu süreçte, ikili ilişkilerinizde hareketlilik, yeni fırsatlar ve tekliflerle karşılaşıyor olacaksınız. Burası ayrıca nişanlanma, düğün ve evlilikler açısından da kullanılabilir; ancak başlayacak olan Satürn Retro sebebiyle 25 Mart’a dek olan süreci kullanın. Yani 25 Mart’a dek bu düşüncelerinizi gerçekleştirin.

Senenin en önemli konularından biri; 25 Mart-13 Ağustos 2016 aralığında Yay Burcu’nda gerçekleşen Satürn geri Hareketi olacak: Satürn sizin aşk hayatı alanınızı da yöneten gezegen olarak, şimdi iletişim alanınızda geri gidiyor ve ilişkilerdeki iletişiminizi sınavlardan geçiriyor olacak. Öncelikle bu süreçte her ne olursa olsun kötü veya negatif düşünmeyin ve kendi değerlerinizi koruyup kollamayı öğrendiğinizi fark edin. Henüz gerçekleşmemiş olaylar için kaygı üretmeyin ve yeni başlayan ilişkileriniz eğer burada sona ererse, bunu uzun süre düşünme taraftarı olmayın. Yakın çevre, akrabala ve kardeşlerinizi ilişkilerinize dahil etmemeyi tercih edin. Bu süreçte bazılarınızın eşleri veya yaşamındaki kişilerin, başka bir şehre gitme durumu sözkonusu olabilir. Satürn Retro boyunca, devam eden ilişkilerinizde mutlaka iletişimi çok sıkı tutun ve açıklığa değer verin. Bekarsanız, eski arkadaşlarınız ile ilişkiye başlama şansına sahip olabilirsiniz.

Gökyüzünde 18 Nisan-30 Haziran aralığında Yay Burcu’ndan başlayarak, Akrep Burcu’na gerileyen Mars, sizin ciddi ilişkiler alanınızın yöneticisi olarak, öncelikle iletişime, sonrasında ise para konularına ilişkilerde dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor. Bu süreçte partnerinizin finansal durumu ve paraya bakış açısı ile ilgili bazı problemler gündeminize gelebilir. Eski ilişkilerinizi canlandırabilecek olan bu zaman diliminde, geriye dönmeyi düşünebilirsiniz. Evliyseniz, aranızda gelişebilecek anlaşmazlıklara karşı, bu süreç başlamadan önce her ne olursa olsun birbirinize dürüst olmayı alışkanlık haline getirmeye başlamalısınız.

6 Nisan-30 Nisan aralığında ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızda ilerleyen Venüs, Mars ve Satürn Retro süreçlerinin etkisini kısa bir süreliğine de olsa hafifleterek, ilişkilerinizde barışçıl ve uyumlu bir tablo yaratmaya çalışıyor olacak. Burada yeni partner adayları ile karşılaşsanız da, ilişkiye başlamak için acele etmemeyi tercih etmelisiniz.

18 Ağustos 2016’da Kova Burcu’nda gerçekleşecek Ay Tutulması’nın artı eksi 15 günü (1 Eylül’e dek), geçmiş ilişkilerinizle ilgili meseleleri tamamen önünüze getirerek karışıklığa sebep olabilir. Ancak bekarsanız elbette burada geçmişe dönme hakkınızı çok daha kolay kullanabilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde birbirinizin özgürlüğünü kısıtlamamayı ve kıskançlık gibi duygulara girmemeyi tercih edin. Aşk hayatı alanınızda gerçekleşen bu tutulma, hamile kalmak isteyenler için çocuk haberlerine sebep olabileceği gibi, evlilik teklifi almanıza da sebep olabilir. Eğer ilişkilerinizde herhangi bir kutlama, nişan veya nikah yapacaksınız bu ya 15-29 Ağustos aralığında veya Ekim ayı itibariyle uygulamaya koymanız  zamanı doğru kullanmanıza sebep olacaktır.

1 Eylül 2016’da Başak Burcu’nda gerçekleşen Güneş Tutulması, önündeki altı ayı etkileyecek olsa da, atmosferi bir ay öncesinden hissedilmeye başlanacak ve olay anlamında kendini Eylül ayı içinde gösterecek. 16 Eylül’de Balık Burcu’nda yaşanacak olan Ay Tutulması ile güçlerini birleştiren tutulmanın zorlayıcı açıları, özellikle Eylül’de ilişkilerinizde yanıltılmaya, kandırılmaya karşı daha temkinli yaklaşmanız gereken durumları gösterirken, bu süreçte özel yaşamınızı asla üçüncü kişilerle paylaşmayın. Zira arkanızdan konuşulanlar bir şekilde size zarar verebilir ve ilişkinizi sarsabilir. Burada yapılması gereken, bir çift olarak ruhsal çalışmalara katılmak, sessiz, sakin ortamlarda görüşmek ve eğer bekarsanız yaşamınıza girecek yeni kişilere karşı tedbirli olmak. Geçmişe ait konuların yoğun olarak açılacağı, hem sizin hem de yaşamınızdaki kişinin eğer varsa sırlarının ortaya çıkacağı etkiler sağlayan bu tutulma ciddi ilişkiler açısından tam bir eşik olacak. Ya geçecek ya da tamamen takılıp kalacaksınız. Sakin olun, partnerinizle açık iletişim kurun ve birbirinizle geçirdiğiniz zamanı arttırın. Bu dönem sizin için bir karma zamanı olarak görünüyor.

18 Ekim-12 Kasım aralığında evlenmek, nişanlanmak için uygun etkilerin yanı sıra eğer bekarsanız sosyal ortamlar, seyahatler, eğitimler ve sosyal medya aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir, ilişki başlatabilirsiniz.

8 Aralık’tan yıl sonuna dek Kova Burcu’nda ilerleyen Venüs, cinsellik ve ilişki enerjinizi arttırarak, bulunduğunuz her ortamda dikkat çekmenizi sağlayacak. Burası aşk hayatınız açısından oldukça mutluluk verici, zira gökyüzünde Aralık ayında etkin olan görünümler evlenmek, evlenme teklifi almak, uzun süreli ciddi ilişki başlatmak için harika bir atmosfer sağlamakta.


SAĞLIK

Gökyüzünde 7 Ocak-9 Mayıs aralığında Retro pozisyonda kalacak olan sağlık alanınızın yöneticisi Jüpiter, önceden üzerinde durmadığınız, önemsemediğiniz sağlık sorunlarınızı yeniden gündeme getirebilir. 9 Eylül 2015’e dek ruhsallık, kayıplar ve karma alanınızda devam eden Jüpiter transiti, bağırsaklar, sinir sistemi ve ruh sağlığınızı ilgilendiren alanlara özellikle dikkat çekerek, bu alanları korumak üzere önlem almanız gerektiğini gösteriyor. Bu süreçte hormonal rahatsızlıklar da yine gündeminize gelebilir (şeker hastalığı gibi). Jüpiter’in bu geçişinde yapılması gereken en verimli hareket, şifacılar, danışmanlar, psikologlardan destek almak ve kişisel gelişim, ruhsal çalışmalar, meditasyonlar ve inancınıza göre dua etmeyi arttırarak, ruh sağlığınıza iyi gelecek eylemlerde bulunmak. Hatta kendinizden güçsüz olan insan ve hayvanlara yardım ederek de sağlık alanınızda olumlu bir enerji yaratabileceksiniz. Sağlığınızı ilgilendiren evde ilerleyen Neptün, Haziran ve Eylül 2016’da Satürn ile kare açıya girerek, başta depresyon olmak üzere, sebebi tam olarak bilinmeyen ağrılar, moral bozukluğu ve rahatsızlıklar yaratabilir. Bu iki ayda sağlığınıza her zamankinden daha fazla önem vermeniz gerekecek. 9 Eylül’den yıl sonuna dek burcunuzda kalacak olan Jüpiter, eğer herhangi bir sağlık sorununuz varsa bunu büyütebileceği için, mutlaka doktor kontrollerinizi yaptırarak, önlem alın ve danışmanlardan destek almayı ihmal etmeyin. Çünkü bu süreç doğru kullanıldığında sizi zinde, mutlu ve sağlıklı hissettirecek bir etki yaratmak üzere kapıda bekliyor olacak.12 Mart-6 Nisan ve30 Ağustos-24 Eylül aralığında kilo almaya daha yatkın olacağınız için bu tarihlerde beslenme planınıza uygun hareket etmeyi tercih edin. Özellikle Mart ve Eylül aylarında yaşanacak tutulmalar zamanı, sağlığınıza hassasiyet gösterin ve küçük şeyleri bile önemseyerek, doktor kontrollerinizi yaptırın.


KARİYER

4 Ocak-6 Mart aralığında, Mars’ın Akrep Burcu’ndaki ilerleyişi ile, hem iş hayatınızdaki fırsatları yakalamak anlamında hırslı olacak hem de yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabiliyor olacaksınız. Burası yaptığınız işlerden gelir arttırmanıza sebep olurken, Ocak ayında Merkür Retro pozisyonda olacağı için, işle ilgili herhangi bir değişiklik yapmayı planlamayın. Ancak sürecin geri kalan kısmında iş tekliflerini değerlendirebilir, kendiniz de bizzat iş kurmayı düşünebilir ve eyleme geçebilirsiniz. 7 Ocak-9 Mayıs aralığında Retro pozisyonda kalacak olan Jüpiter, finansal konularda kazanımlarınız veya sahip olduklarınızı dikkatle yönetmenizi, iş hayatınızda geçmişte bağlantınız olan insanlardan teklifler alabileceğiniz ve iş ortamınızdaki ilişkileri çok iyi yönetmeniz gereken zamanı anlatıyor; zira burada iş ilişkilerinizde bazı karışıklıklarla karşılaşabilirsiniz, örneğin birinin sizi kötülemesi gibi... Mart ayında gerçekleşecek Güneş Tutulması zamanında, işle ilgili olası sorunlar daha fazla artabileceği gibi, devam eden bir işi sonlandırmayı ve başka bir yere geçmeyi de planlayabilirsiniz. Eğer ayrılmayacaksanız, mutlaka sabırlı ve alttan alan taraf olmak zorundasınız. Bunun bir benzerini, Eylül ayında çok daha kuvvetli deneyimleyebilirsiniz. Merkür Retro, tutulmalar ve Satürn Neptün kare açısı Eylül’de iş ilişkilerinizin gerilmesine ve kriz zamanlarına işaret ediyor. Eğer bu noktada yeni bir teklif değerlendirecek veya iş kuracaksanız, Ekim ayı ve sonrasını değerlendirmeye almalısınız. Nitekim 9 Eylül’de burcunuza geçen Jüpiter’in olumlu etkilerini ancak Ekim ve sonrasında hissetmeye başlayacak, bulunduğunuz her ortam ve yaptığınız her işte belirgin bir genişleme, büyüme ve maddi durumunuzu arttırma fırsatı yakalayacaksınız. 10 Kasım’dan yıl sonuna dek olan zaman dilimini işlerinizin reklam ve tanıtımına, kendi yeteneklerinizi ön plana çıkaran projelerde yer almaya ayırabilir, iyi bir çıkış yakalayabilirsiniz.
 

MERKÜR RETRO TARİHLERİ

Her Merkür Retro her burç için evrensel olarak iletişim problemlerinin doğabileceği bir zaman olsa da, herkese eşit sonuçlar getirmez ve burçlara göre etkileri değişir.

6-25 Ocak 2016 Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro: (Durağan günleri ile 3-28 Ocak 2016) Bu Merkür Retro’da ailevi sorunlar gündeme gelebilir. Ev, yerleşim ve ofisle ilgili değişiklikler planlamayın. Geçmişten gelen ilişkileriniz söz konusu olabilir. Aile ile iş yapmak bu süreçte iyi bir fikir değildir.

29 Nisan-23 Mayıs 2016 Boğa Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 26 Nisan 26 Mayıs 2016) Bu Merkür Retro’da krediler, nafaka, burs, miras işlerinizde durağanlık ve problemler yaşayabilirsiniz. İş görüşmeleriniz askıda kalabilir. Cinsellik konuları ve iletişimde açık olmanın yararlı olabileceği bir zaman.

31 Ağustos-22 Eylül Başak Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 28 Ağustos 25 Eylül 2016) Bu Merkür Retro’da konsantrasyon ve motivasyonunuz geçici olarak düşeceği için zihinsel egzersizlere ihtiyacınız var. 3. kişiler gizli düşmanlıklar yaratabilir. İletişim hataları ve kayıpları sıklıkla görülebileceği gibi, sizin için önemli evrak, belge, telefon ve bilgisayarların güvenliğini arttırmanız gerekir.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER