@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2015

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık terazi burcu yorumu

Ayşegül Kuyumcu Türker, Pudra.com okuyucuları için 2016 yılında Terazi Burçlarını nelerin beklediğini yazdı.

Sevgili Teraziler,

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık terazi burcu yorumu
Harika bir yıl sizi bekliyor! 2016 yılında burcunuzun yöneticisi Venüs tüm yıl boyunca direkt harekette olacak. Her iki yılda bir geri harekete denk geldiğimiz için Venüs Retrosu alışkın olduğumuz bir durum. Ama tüm yıl geri hareketi olmaması nispeten kolay bir yıl olacağının habercisi! Satürn’ün Yay Burcu'na geçişi ile Ekim 2015’ten bu yana finansal kısıtlamalardan da kurtuldunuz. Şans gezegeni Jüpiter de 9 Eylül 2016’da burcunuza giriş yapacak! Bu yıl Terazilerin şanslı yılı bile diyebiliriz!
 

Ustalaşmak!

2009-2012 yılları arasında burcunuzda seyreden Satürn hayatınızın iplerini kendi elinize alıp somut adımlar atmanız için sizi zorladı. Bu olgunlaşma sürecinde hedefleriniz, hayatınız, ilişkileriniz, kariyeriniz ile ilgili sınavlar, engeller ile karşılaştınız. Yaptığınız işlerde sağlam temeller attınız. Sonrasında Akrep Burcu'nda ilerleyerek finansal durumunuzu sağlamlaştırmanız için size fırsatlar sundu. Yeni bir iş kurmak, yeni bir işe girmek ya da maddi-manevi değerleriniz ile ilgili korkularınızın üzerine gitmek zorunda kaldınız. Ama tüm bunlar geride kaldı!
 
2015 Ekim itibariyle Yay Burcu'na geçen Satürn iletişim, eğitim, kısa seyahatler ve yakın çevreniz ile ilgili konuları ele almanızı sağlayacak. İletişim anlayışınızı ve tarzınızı yeniden gözden geçireceksiniz. Sahip olduğunuz yeteneklere odaklanmak ve geliştirmek için eğitimlere katılabilir; kendi bilgilerinizi başkalarının hizmetine sunabilirsiniz. Bir konuda uzmanlaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Bu süreçte kendinizi daha net, daha somut ve daha güçlü ifade etmeyi öğreneceksiniz. Bir dil kursu, felsefi akımlar, sosyoloji ya da inançlarla ilgili konular ilginizi daha fazla çekebilir.
 
İletişim, satış, halkla ilişkiler, sosyal medya, yayıncılık alanlarında çalışıyor ya da çalışmak istiyorsanız önümüzdeki iki yıl boyunca çabalarınızın meyvelerini alabilirsiniz. Kendinizi otorite figürlerinin baskısı altında hissedebilirsiniz. Olgunlaşmanız ve gelişmeniz için sizi sınavlara tabi tutabilirler. Bu süreçte yakın akrabalarınız ve kardeşlerinizle ilgili sorumluluklar almanız gerekebilir. Bu sorumluluklar sebebiyle kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde karar merci olmak zorlayıcı olabilir. 
 
23 Mart ve 26 Mayıs tarihlerinde kendi içinizde aldığınız sorumluluk ya da uzmanlaşmaya çalıştığınız konular ile ilgili endişelere kapılabilirsiniz. Otorite figürlerinden onay bekleyebilirsiniz. Olası çatışmalardan kaçınmanız faydalı olacaktır. 
 
İş yaşantınızda da faydasını görebileceğiniz bu uzmanlaşma konusunda yeni açılımlara yönlenebilirsiniz. 18 Haziran, 10 Eylül tarihleri civarında siz kendi hayatınızda düzen ve disiplin getirmeye çalıştıkça günlük yaşantınızdaki belirsizlikler sebebiyle dağıldığınızı hissedebilirsiniz.
 
Satürn’ün 25 Mart-13 Ağustos arasında yapacağı geri hareketi süresince yazılı ve sözlü iletişimde dikkatli olmanızda fayda var. Katıldığınız eğitimlerde, işiniz ile ilgili sözleşmelerde ya da kısa seyahatlerde işler tam yerine oturmayabilir.
 

Para kazanma arzusu

Hayattaki motivasyonumuzu ve cesaretimizi ortaya çıkaran Mars, 2016 yılında uzun bir süre maddi, manevi değerlerinizi sembolize eden alanda aktif olacak. Daha fazla kazanmak, finansal varlıklarınızı yönetmek, risk almak, analizler yapmak için efor sarf edebilirsiniz. Para için mücadele etmek odak noktanız haline gelebilir. Ocak ve şubat aylarında rekabetçi tavırla riskli yatırımlar ya da harcamalara yönelebilirsiniz. Özellikle Merkür’ün geri harekette olacağı ocak ayı süresince bu tip spekülatif hareketlere karşı dikkatli olmalısınız. 4 Ocak-6 Mart arasında kazanmaya olduğu kadar aşırı harcamaya da eğilimli olabilirsiniz.

6 Mart’ta Yay Burcu'na geçiş yaparak kısa seyahatler, eğitimler ve zihinsel konularda aktif olmanızı sağlayacak. Bu dönemde kendi inançlarınız doğrultusunda inatçı, iknaya zorlayan, agresif bir iletişim tarzı içinde olabilirsiniz. Özgürlüğüne düşkün olan Yay Burcu'nda Mars, adrenalini yükseltici hareketlere yönlendirebilir. Kardeşler ve yakın akrabalarla fikir ayrılıkları, tartışmalar söz konusu olabilir. Ancak eğitiminiz için mücadele edeceğiniz bir süreç olacak.

17 Nisan-29 Haziran arası Mars’ın geri hareketiyle önce iletişim, eğitim, kısa seyahatler sonra finansal konularda dikkatli olmanız gerekecek. Plan ve programınızı önceden yapmanız isabetli olur.
 

Ruh, beden, zihin

9 Mart’ta Balık Burcu'nda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile günlük yaşantınızda sevdiğiniz ancak artık size hizmet etmediğinin farkına vardığınız bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçebilirsiniz. Bu sağlığınız için atılması gereken bir adım ya da işinizde vazgeçmeniz gereken bir pozisyon olabilir. Fedakarlıklarınızdan dolayı yaşadığınız pişmanlıkları geride bırakma zamanı. Yeni ve daha sağlıklı bir sayfa açtığınız için mutlu olabilirsiniz. Ancak yılbaşında başladığınız mevcut rutininiz değişebilir.

1 Eylül’de Başak Burcu'nda gerçekleşecek Güneş Tutulması son bir yıldır Jüpiter’in seyri süresince içsel dünyanızda yaptığınız yolculuğu aydınlatacak. "Kendi karanlık dünyanızda neleri şifalandırdınız? Bilinç altınızda sizi endişeye sürükleyen konular ne?" gibi soruların cevaplarını açıklıkla görebilir. Bu konularda kendi kendinizi geliştirmek için hedefler koyabilirsiniz.
 

Şans 12 yılda bir kapıyı çalar!

Şans, bolluk, bereket, gelişim gezegeni Jüpiter her burçta yaklaşık bir sene seyahat ederek zodyak’ı 12 yılda dönüyor. Her yıl hayatımızın bir alanında bizi destekliyor. Ancak kendi burcunuzda Jüpiter’in desteğini almak sizi yılın en şanslı burcu haline getiriyor!

9 Eylül’e kadar Başak Burcunda seyredecek olan Jüpiter, kişisel ve ruhsal gelişiminiz için kendi içinize spiritüel ya da felsefi bir yolculuk yapmanızı sağlayacak. Oldukça planlı ve programlı bir şifa projesi içinden geçebilirsiniz. Kendi kendinizi şifalandırabilirsiniz. Kitap okumak, farklı din, kültür felsefelerinin öğretilerinden yararlanmak bu dönemde zihin açıcı olabilir. Yine meditasyon ve reiki gibi enerji çalışmaları yapabilirsiniz.
 

9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcuna geçiyor!

Sizin yılınızın 9 Eylül’de başladığını söylesek abartmış olmayız! Hayattaki hedefleriniz, idealleriniz, kariyeriniz, ikili ilişkileriniz, dış görünüşünüz ve sağlığınızdan yana şanslı olacaksınız. 2016-2017 Eylül ayları arasında uluslararası, akademik fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak, medyada kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Ortaklıklar ve ikili ilişkilerde de yenilikler sizi bekliyor. Bekar Terazi’lerin evliliğe yönelen bir ilişkiye adım atması; nişanlıların evlenmesi ya da evlilerin çocuk sahibi olması söz konusu olabilir. Sosyal yaşantınız oldukça hareketleniyor. Doğru yerde doğru zamanda bulunarak kariyeriniz ve özel yaşantınızda çevrenizi genişletebilirsiniz.

Jüpiter’in Terazi Burcunda olması özellikle dış görünüşünüz ile ilgili değişimlere de açık olacağınızın habercisi. Bu dönemde kilo almak ve genişlemek de söz konusu olabileceğinden dikkatli yemekte fayda var.
 

Merkür 2 ileri 1 geri

2016 Yılında Merkür’ün dört kez geri hareketi olacak. Ağırlıklı olarak Toprak Burçlarında yer alacak bu geri hareketler süresince ev, aile, ortak gelirler ve ruhsal alanlar ön plana çıkacak. Yılın ilk ve son Merkür Retroları Kova-Oğlak ve Oğlak-Yay Burçlarında gerçekleşecek. 5-9 Ocak arası sevdiğinizle ilişkinizde iletişim aksaklıkları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Eski sevgilinizden bir haber alabilirsiniz. Hobilerinize ayırdığınız vakitleri başka konulara kanalize etmek zorunda kalabilir ya da bıraktığınız bir hobiye geri dönme şansınız olabilir. 9-25 Ocak arasında ise Oğlak Burcu seyri süresince aile içi iletişimde dikkatli olmakta fayda var. Bu süreçte emlak yatırımları, ev değişikliklerine girişmemeniz faydalı olabilir. Ancak geçmişte baktığınız bir evin yeniden satılığa çıktığı haberini de alabilirsiniz. Karlı bir yatırım yapabilmek için Merkür Retro tarihleri haricinde karar vermelisiniz.

28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Boğa Burcunda gerçekleşecek olan Merkür Retrosu finansal konularda aksaklıklar getirebilir. Kredi, ortak gelirler, sigorta, borç, vergi, bonus gibi konularda dikkatli olmakta fayda var. Gözden kaçan ödemeler olabileceği gibi alacakların bu dönemde aksaklıklara uğraması nakit akışınızı zorlayabilir.

30 Ağustos - 22 Eylül arası Merkür Retrosu Başak Burcunda olacak. Kendi yaşantınız ile ilgili kurduğunuz hayaller, idealler konusunda endişeli düşüncelere kapılabilirsiniz. Bu dönemde sizin görmediğiniz, duymadığınız dedikodu ya da lobi çalışmaları olabilir. Evde kendi başınıza kitap okumaktan keyif alacağınız bu dönemi zihninizi toplamaya çalışarak geçirmeniz faydalı olacaktır.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER