@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık terazi burcu yorumları

Astrolog Merih Akalın, Vedik Astrolojisi'ne göre 2016 yılında Terazi Burçlarını (Tula) nelerin beklediğini anlatıyor.

Her iki para evinde majör gezegenler var. Biri benefik yani yararlı, diğeri malefik yani zararlı. Jüpiter ve Satürn. Jüpiter 11. evde arzu ve özlemlerinize kavuşturuyor. Zenginlik fırsatları ve yeni uğraşlar veriyor. Arkadaş, büyük kardeş ve gruplardan iyilik gördüğü bir dönem. Ancak Satürn’den aldığı 10 bakış açısı bu fırsatlara kısıtlama getirebilir.

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık terazi burcu yorumları

Kazanç evi, upachaya büyüyen ev, Guru Chandala yoga. 3. 5. ve 7. evlere Guru ışıklarını yolluyor.
Satürn Ay’a göre ikinci evinizden transit ederek halen Sadhe Sati’nin tesirinde olduğunuzu anlatıyor (7½ sene süren Satürn-Ay ilişkisi ). 3. ve son periyotta olmanıza rağmen finansal anlamda rahatınızı bozmuş olabilir. Aile içindeki problemlere karşı önlem almalısınız (2. ev Vedik astrolojide aileyi ve eğitimi de temsil eder). Ağızdan gelen her şey olan bu evde konuşmalarımıza, yediklerimize, içtiklerimize çok dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu yıla, 19 Şubat’a kadar kazalara açık başlıyorsunuz. Tartışmaların içine dalmayın.

Rahu – Ketu, 11/5 aksında yerleşiyor. Arzu ve isteklerin yerine gelmesini çok istediğimiz bir dönem. Tüm kazançlar, başarılar tatminsizlik getiriyor. Guruplara yönelik, başkalarının çıkarlarına hizmet etmeniz gerekiyor. Şan şöhretin arttığı bir dönem. Aşk ve çocukları temsil eden  alanlarda hayal kırıklıklarına dikkat, geçmişten gelen enerjiler bu hayatta borçları kapatmak isteyebilir. Sırtınızda bu yükü hissedebilirsiniz.

Aşk ve aile: Jüpiter 11 Ağustos’a kadar evlilikle ilgili güzel ışıklarını gönderiyor. Bu dönemde evlenmek için karar verebilirsiniz.

Eski aşklarınızla, bir araya gelmek mümkün. Flörtünüzden sıradışı davranışlar görebilir, hayal kırıklıkları, aldanmalar yaşayabilirsiniz. Oldukça dalgalı bir dönemden geçiyorsunuz. Aile içinde anlaşmazlıklar, anne ile diyalog kopuklukları yaşanabilir. Tartışmalardan uzak durun. 19 Şubat’tan sonra aşk hayatınız oldukça karışabilir. 17 Nisan-29 Haziran aile ilişkileri daha da karışabilir. Sözlerinize çok dikkat edin. 
 
Kariyer ve finans: Kariyer için bu dönem iyi ve siz de bolca kazanıyorsunuz. Gelirler giderlerin üstünde. Ancak finansal sorumluluk zorunludur. Harcamalarınızın bir kısmı faydalı ve yararlı amaçlar, dini yerlere veya yoksullara yardım ya da ruhsal konularla ilgili olmalı. Bazılarınız yeni araba ve ev alabilirsiniz ama Satürn’ün üç bakış açısı mutluluk, anne, ev ve arabalar da sorun verebilir, çok dikkatli olunmalı. Gardırobunuzu yeniden düzenleyebilirsiniz. Ayrıca şanslı bir dönem. Dikkatle hesaplanan yarışlar, borsa ve piyangodan kazanç sağlayabilirsiniz. Fakat yine de paranızı elinizden geldiğince koruyun. Parayı koruyamamak ve aşırı giderler finansal açıdan korku yaratıyor. Ailenin çok harcaması var. Rahu’nun ve Jüpiter’in kazanç getireceğini söylesek de maalesef birikim yok.
 
Sağlık: Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Ancak, herhangi bir hastalıktan acı çekiyor iseniz iyileşeceksiniz. Sağ gözünüz ve üreme organlarınız hassas durumda! Ayaklarınızı üşütmeyin. Sinir sistemi, fobiler, aslı olmayan korkular var olabilir. 11 Ağustos’tan sonra kendinizi daha farklı hissedeceksiniz. Ruhunuzu beslemek isteyeceksiniz. Meditasyon, ruhsal gelişim teknikleri sizi formda tutacak.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER