@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.12.2015

2016'da İkizler burcunu neler bekliyor?

Bu yıl İkizler için hedeflerin peşinden gitme zamanı ve şansa da onlardan yana. 2016 yılında İkizler burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

İkizlerin yönetici gezegeni Merkür senenin başında duruyor, durumunu kontrol ediyor ve önümüzdeki yıl için sizin tavrınızı belirliyor. Bu yıl bazen yüzeysel ama sevimli keratamız listesini yapıyor ve tekrar kontrol ediyor. Bu kez normalde olan üç yerine dört kez. Bu yıl genele göre biraz daha düşünmeden hareket ediyor fakat iyi bir haber de var. Kendisi Satürn'ü karşısına alıyor ve bütün yıl boyunca bu katı müdürle uğraşmaya devam ediyor.

2016'da ikizler burcunu neler bekliyor?

Böyle zamanlarda sınavlar kaçınılmaz oluyor tabi. Hedeflerin sonu yok: romantik ilişkiler, arkadaşlık ve kariyer. Ortaya çıkacak ve şansınızı zorlayacaksınız. Bu yıl en büyük değişimleri yaşadığınız yıllardan birisi olabilir. Bu yıl hedeflerinizi elde etmek isteyeceksiniz ve bunun için hiçbir yöntemi kullanmaktan kaçınmayacaksınız. Onuncu evinize yerleşen Neptün'ün etkisiyle kariyerinizin sizin için daha anlamlı bir hale gelmesini arzulamaya başlıyorsunuz ve bu gerçeklik, özellik ve anlam arayışınızı hayatınızın bütün alanlarına yayıyorsunuz. Gökyüzündeki en büyük yıldız, Jüpiter, dördüncü eve yani aile, ev ve köklerin evine yerleşerek iç huzuru bulmanızı sağlıyor. On birinci eve gelmesiyle de size yeni arkadaşlar ve belki de özel bir romantik birlikteliği müjdeliyor.


Aşk Hayatı


Bir İkizler için kurallara uymak kolay değildir, fakat önümüzdeki yıl yapmanız gereken tam olarak bu. Geçtiğimiz yıllarda kaçmış olabilirsiniz fakat Satürn'ün yedinci eve, yani sadık ilişkilerin evine, yerleşmesi ve Güneşinizin karşısına geçmesiyle artık kaçma ihtimaliniz kalmıyor, o kurallara uyacaksınız. Havadan sudan konuşmak en iyi yaptığınız iş fakat söz konusu aşksa itiraf etmek gerekir ki aşkın başlayabilmesi için o mükemmel ve etkileyici konuşmanın yapılması gerekir. Eğer diyaloglarınızda entelektüel bir birliktelik yakalayamıyorsanız ilişki biraz zora girebilir. Birisine aşık olduğunuzda sizin için güneş parıldar, kelebekler uçar ve melekler şarkı söyler, çünkü gerçek aşkı bulmak kolay değildir. Bunun yanında sizin için gerçek duygularda akılcı bir taraf da olmalıdır. Size göre bağlanmak için çok uzun bir zaman  ve uzun uzun düşünmek gerekir.

Romantik Balık Burcu'nda yaşanan iki tutulma sonucu, 8 Mart ve 16 Eylül'de, yeni bir aşk veya 
süregelen ilişkide yeni bir dönemle karşılaşabilirsiniz. Bu iki elçi yeni gerçekler getirecek ve aklınıza hiç gelmeyen ilişki durumları açığa çıkacak. Neptün'ün Balık Burcu'na yerleşmesi size ve partnerinize pembe gözlükler takacak ve filmlerde veya romanlarda geçen sahneler için sizi hazırlayacak.

İkizler burcu düşünmeden konuşmalarıyla tanınır, bu düşüncesiz oldukları anlamına gelmese de sıklıkla öyle görünürler. Başak Burcu'nda 1 Eylül'de yaşanacak Güneş tutulması sonrasında kelimelerin daha büyük etkileri olacak. Asıl iki hafta sonra yaşanacak Ay tutulması sonucunda bu kelimeler teste tabi tutulacak. Gümüş dilli İkizler kelimeleri de zor durumları da kontrol altında tutmasını bilirler.

2016 yılının sonuna doğru yıldızlar daha bağlayıcı ve içten olacaklar. O romantik rüya gerçekleşir mi bilinmez ama tüm yıl hayali geceler ve romantik maceralar ile dolu olacak. Bu yıl boyunca alınacak bazı dersler olacak, ve o derslerden biri partnerinizin istediği şeyleri sizin de istiyor olduğunuz olabilir. Daha derin bir bağ denediniz ve iyi bir deneyimdi ve yılın son birkaç ayı bunun için aradığınız kanıt olacak.


Kariyer


İkizler çok yetenekli kişilerdir ama siz bile hayatınızın en önemli eserinin ne olacağını düşüneceksiniz çünkü 2016 yılında bu eser parasal olmayacak. Bu yıl iletişim konusundaki yeteneklerinizi fark edeceksiniz ve önünüzdeki her kariyer fırsatı pozitif olacak. 8 Mart ve 16 Eylül'de onuncu evde yaşanacak olan iki tutulma sadece cazibenin değil artistik ve yaratıcı dehanın da yıldızı Neptün'ün yönetiminde. Eğer kendinizi yaratıcı bir alana koyarsanız kariyeriniz hakkında gerçek bir memnuniyet yaşama şansınızı ikiye katlamış olursunuz. 

Jüpiter, Satürn ve Neptün'ün geometrik bir desen üzerine yerleşmesi yaratıcı yoğunluğu daha da arttıracak. Bu durum aynı zamanda size bencil olmanız ve bir rüyanızı gerçekleştirmeniz için meydan okuyacak. 20 Mart haftasında bu yoğunluk tepe noktasına ulaşacak ve size o anda ulaşılamaz gibi görünen, fakat önünüzdeki aylarda ulaşabileceğiniz bir fırsatla ilgili bir ipucu verecek. Bu yıldızlar birbirleriyle çatıştıkları için karışık mesajlar gönderebilirler. Satürn sıkı çalışmanızı, Neptün ise işin çantada keklik olduğunu söyler. Bu çelişkiye karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Başarı için gereken sahneyi yılın sonuna doğru, sürekli tekrarlanan görevlerin evi altıncı evdeki hareketiyle Mars kuruyor. Mars bu evden geçerken bir takım oyuncusu olmanız zor bu yüzden kendinizi olabildiğince az kişiyle çalışacak bir pozisyona sokmanız daha iyi olacak.

1 Eylül'de Başak Burcu'nda yaşanacak güneş tutulması sırasında bu yüzden bildiğiniz doğrularla sıkı sıkı sarılmalısınız. Eğer öyle yapmazsanız özellikle bu ayda üstleriniz sizin için büyük bir sıkıntı olabilir. 16 Eylül'deki Neptün'ün yönetiminde olan ay tutulması size iş hayatında ulaşabileceğiniz büyüyü gösterecek. 2016 tercihler yılı ve eğer değişim planlıyorsanız kendinizi ona göre ayarlamalısınız.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER