@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık ikizler burcu yorumları

Astrolog Merih Akalın, Vedik Astrolojisi'ne göre 2016 yılında İkizler Burçlarını (Mithuna) nelerin beklediğini anlatıyor.

11 Ağustos 2016 tarihine kadar Jüpiter pek de yararlı olmayan 3. evinizde hareket ediyor olacak. Sizden küçük kız veya erkek kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmaktan sakınmalısınız. Yine de kardeşlerle sıcak beraberlikler de mümkün. Kama (arzu ve istekler) evleri, 7. ev, 9. ev ve 11. evle ilgili konular Jüpiter’in yararlarından nasibini alıyor. Açılmış davaları kazanacaksınız. Bildiğiniz gibi hiç kimse devamlı başarılı olamaz. Bu nedenle hayal kırıklıkları sizi fazla etkilemeyecek. Tanrı’ya olan inancınız daha da çoğalacak ve dualara, ruhsal çalışmalara daha çok zaman ayıracaksınız. Sık sık seyahat edebilirsiniz. Hatta hac gibi dini yerlere gidebilirsiniz. Bazılarınız yabancı ülkelere gidip orada yaşamaya başlayabilir.

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık ikizler burcu yorumları

Rahu ve Ketu 18 ay boyunca 3/9 aksında geçiş yapacak. Rahu’nun Jüpiter ile kavuşumu oldukça güçlü ve büyüten bir etkiye sahip. Oldukça hırslı ve cesur bir dönem yaşayabilirsiniz. Pratik bilgi ve arzular, kişisel gayretiniz, babadan etkilenme söz konusu.

Eğitimler, kurslar, satış, pazarlama, ticaret gibi aktiviteler ve küçük kardeşler ile kadersel değişimler yaşanabilir. Babanın hayatı, din, kader, inanç, felsefe, ruhsal bilgi, yabancı ülkeler, hac gibi uzak ülkelere seyahat ve yabancılarla ilgili geçmişten gelen enerjiler açığa çıkıyor.
Dışa dönük hırs, cesaret ve içe dönük ruhsal bilgi almayı istemek arasında mücadeleniz var.
 
Aşk ve aile: 7. eve bakan Jüpiter partnerlere göz kırpıyor, evlenmek isteyenler için iyi bir zamanlama. 19 Şubat’a kadar Mars aşk hayatınızı hareketlendiriyor. Bu dönemde yaratıcılığınızı kullanabilir, çocuk için adımlar atabilirsiniz. 11 Ağustos sonrası Guru yani Jüpiter, 4. eviniz olan Başak burcuna geçecek ve 8. ev, 10. ev ve 12. yani kendi yöneticisi olduğu Balık burcuna bakarak çok önemli ruhsal gelişmelere imza atıyor olacak. İç mutluluk yılın ikinci yarısında çoğalıyor. Ev, anne, aile, taşınmaz mal-mülk için iyi bir süreç.
 
Kariyer ve finans: Satürn’ün iş ve rekabet alanında transiti sizi yoruyor. Ofiste ve yanınızda çalışanlardan düşmanca tutumlar görebilirsiniz. Çok çalışmak fakat takdir görememek olası. Yaptığınız işten tatmin olmayabilirsiniz. Bu nedenle işten istifa etmeye kadar gidebilirsiniz. Organizasyon, beceri, etkinlik, hizmet odaklı düşünceler, tıp veya şifa alanlarında çalışmak için iyi bir süreç. Ancak Jüpiter desteğiyle, 11 Ağustos sonrası kariyerde ilerleme ve statü değişimi beklenebilir. Gelir ve giderleri ayarlamak için bütçe yapmalısınız. Yoksa giderler daha fazla olup birikimlerden yemek zorunda kalacaksınız.
 
Sağlık: 17 Nisan-29 Haziran tarihleri arasında sağlığınız her zamankinden daha çok dikkat istiyor. Zayıf ve hassas beden fonksiyonları aniden bozulabilir. Zaten bir hastalıktan acı çekiyorsanız bu ağırlaşabilir ya da sürüncemede kalabilir. Oldukça endişe yaratabileceği gibi tedavisi çokça da masraf açabilir. Her iki zararlı gezegen Satürn ve Mars 6. evde. Fakat eğer hastalık varsa ve bu hastalık değişkenlik gösteriyorsa iyileşecek. Bunun dışında, erken teşhis kötü neticeleri oldukça azaltacak. Ayrıca yanma ve yaralanma olası. Maceraperest yaşamdan uzak durun. Diyetinize sıkıca sarılın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER