@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2015

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıılık ikizler burcu yorumu

Ayşegül Kuyumcu Türker, Pudra.com okuyucuları için 2016 yılında İkizler burçlarını nelerin beklediğini yazdı.

Sevgili İkizler,

Ayşegül Kuyumcu Türker'den İkizler burcu yorumları
2015 yılı sonlarına kadar iş yaşantınızda engeller ve kısıtlamalar ile sınandınız. Öyle ki aldığınız sorumluluklar sizin çalışma disiplini anlamında olgunlaşmanızı sağlasa da istediğinizi elde etmek için çok çalıştınız. 2016’ya Mars’ın bu alanda getirdiği taptaze bir enerji ile başlıyorsunuz. Günlük yaşantınızda daha dinamik, enerjik ve cesur olacaksınız. Mart başına kadar en iyi, en güçlü olmak için hem fiziksel hem zihinsel olarak çok çalışabilirsiniz. Hayatınızın diğer alanlarından ziyade elinizdeki işleri tamamlamak ve bunu iyi yapmak için kolay odaklanabilir ve azimle çalışabilirsiniz. Koyduğunuz hedefe hiç kimseyi dinlemeden ulaşmak için kararlı ve inatçı olabilirsiniz. Sezgileriniz bu alanda oldukça yüksek olacak. Bu süreçte rekabetten pek kaçınmayacağınızı belirtmek gerek. Ancak tutkunuz ve hırsınız o kadar derin ki ara sıra çalışma ortamında agresif tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu tutumdan kaçınmak için sportif faaliyetleri günlük rutininiz içine almanız faydalı olacaktır. Stresinizi azaltmak için çaba göstermeniz gerekebilir.

28 Mayıs-29 Haziran arasında Mars’ın Akrep Burcu'nda geri hareketi süresince enerjinizin düştüğünü ve günlük işlerinize yeterince konsantre olamadığınızı hissedebilirsiniz. Bu dönemde günlük yaşam tarzınızı yeniden yapılandırmanız faydalı olacaktır. Sağlığınızı çok zorladığınızı hissediyorsanız, biraz mola vermeniz gerekebilir. 29 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında yine Mars, Akrep Burcu'nda direkt hareketinde olacağından disiplin, sabırlı olarak hedeflerinize ulaşmak için aktif bir şekilde çalışabileceksiniz.

Satürn’ün Yay Burcu'na geçişi ile ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik gibi konular hayatınızda ön plana çıkmaya başladı. Tüm yakın ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk alma ve geleceğe yönelik sağlam ilişkilere yatırım yapma arzusunu hissediyorsunuz.

2017 Aralık ayına kadar Yay Burcu'nda seyrini sürdürecek olan Satürn size ikili ilişkilerde hak, hukuk, özgürlük, inanç ve bakış açısı olarak olgunlaşmanızı sağlayacak. Bu süreçte ilişkilerinizde kendi özgürlüğünüzün kısıtlandığını ya da ortak hareket etmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. İlişkileri birer sorumluluk olarak görebilir, yalnız kalmanın daha kolay olduğunu düşünebilirsiniz.

Evli İkizler için bu süreç evliliklerini güçlendirme, geleceğe yönelik ortak hedef ve idealler çerçevesinde hareket etmeyi öğrenme süreci olabilir. Bekar İkizler için emek vermeye değecek, birlikte bir gelecek inşa edebilecekleri birinin eksikliğini hissederek ciddi bir ilişki arayışına dönüşebilir. Özellikle bu dönemde kendinizden daha büyük ya da olgun birinden hoşlanmanız söz konusu olabilir.

İş ortaklıklarında sağlam ve geleceğe yönelik adımlar atmak için disiplinli bir şekilde çalışabilirsiniz. Kendinizden yaşça ya da deneyimde büyük kişilerle ortaklığa gitmek söz konusu olabilir. Karşınıza çıkan uluslararası ya da gelişiminize yönelik ortaklıkların ciddiyetini sorgulamanız gerekebilir. Ayaklarınızı yere sağlam basmak ile kendinizi kısıtlamak arasında gidip gelebilirsiniz. Unutmayın bu süreç sizin daha güçlü ortaklıklar yapabilmeniz için sınav süreci. Tüm yıl boyunca hukuki konularda dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

25 Mart-13 Ağustos tarihleri arasında Satürn Retro hareketi ile geçmişte ortaya çıkan ortaklık teklifleri ya da ciddi ilişkileriniz yeniden gündeme gelebilir. Özellikle bu dönemde yeni bir ilişki, ortaklık ya da ani kararlar ile adım atmaktan kaçınmanızda fayda var.

İkili ilişkilerde aldığınız sorumluluklar ve yeni bakış açısıyla düzenlediğiniz yeni hayat kariyeriniz ile ilgili hayallerinizi kısıtlıyor hissi verebilir. Özellikle 18 Haziran-10 Eylül civarı hayalleriniz, toplumdaki yeriniz ve kariyeriniz ile ilgili idealleriniz ile ilgili kısıtlanmış, sınırlandırılmış ya da hayal kırıklığına uğratılmış hissedebilirsiniz. Bu dönemde ani tepkiler yerine olayların soğumasını beklemek daha faydalı olabilir.

26 Eylül’den itibaren Mars ortak kazançlar, miras, gelir dışı kaynak, kredi, sigorta vb. konularda daha kararlı adımlar atmanızı sağlayacak. Ortağınız ile bu dönemde ortak gelirleriniz hakkında stratejik kararlar alabileceğiniz gibi rekabetçi tutumunuz sebebi ile zorlanmanız da söz konusu olabilir.

9 Kasım-16 Aralık arasında oldukça sık seyahat edebilirsiniz. Medya, hukuki ya da akademik alanlarda yeni girişimler için cesur ve atak davranabileceğiniz kendinizi göstermek istediğiniz bir dönem olacak. Bu dönemde fikirlerinizi kabul ettirmek, idealleriniz uğruna savaşmak size enerji verecek.

Yıl sonuna doğru kariyer hedeflerinize ulaşabilmek için motivasyonunuz artıyor. 16 Aralık sonrasında isteklerinizi elde etmek için çok çalışabilirsiniz. Kısacası bu yıl başı ve sonu oldukça kariyer odaklı olacaksınız.
 

İkili ilişkilerde rekabet ve muhalefet ön planda

Mars’ın Yay Burcu'na giriş yapacağı 5-9 Mart ve 3-6 Ağustos tarihleri arasında ikili ilişkilerde azami dikkat göstermekte fayda var. Yay Burcu'nun hareketliliğini ve cesaretini ön plana çıkaran Mars, Satürn’ün ciddiyeti ile çok iyi anlaşamayabilir. İlişkilerde dengesiz tavırlar sergilemenize sebep olabilir. Mart ayından Haziran ayına kadar karşınızdakine karşı inançlarınızda fanatik tutumlar yerine saygılı ve tartışmadan uzak olmaya çalışmalısınız. Zira bu dönemde denge en önemli unsur olacak.
 

Yılın ilk Güneş Tutulması kariyer alanında

Bu yıl 9 Mart’ta gerçekleşecek olan Güneş Tutulması kariyer alanınızda gerçekleşecek. Yaşamdaki yeriniz, hedefleriniz, kariyeriniz ile ilgili yeni başlangıçlar yapmak için güzel bir süreç olabilir. Eşiniz ya da ortağınızın baskısını hissederken ailenizden destek alacaksınız.
 

Yeni bir ev, geniş bir aile

Sevgili İkizler, şans, bolluk, bereket, gelişme ve genişleme gezegeni Jüpiter; sizin temel yaşam alanınızda hareket ediyor. 2016 eylül ayına kadar ailenizle ilişkilerinizde daha özgür, daha iyimser, daha hoşgörü ve manevi bağlılıkla hareket edebilirsiniz. Halen bir ev ya da arsa almak, evinizde dekorasyon değişiklikleri yapmak gibi girişimleriniz olmadı ise bu konular gündeme gelebilir. Jüpiter’in şans ve mutluluk değneği ailenize değerek ailenize yeni bir bireyin katılması müjdesini verebilir. Aile büyüklerinizin desteği ile gelişiminiz için eğitimlere de katılabilirsiniz.
Eylül ayından itibaren Jüpiter, Terazi Burcu'na girerek size aşk ve romantizm getirebilir. Aşk’tan yana şansınız açılıyor diyebiliriz. Uyumlu, değer bilen ve bir yandan da iyimser ve neşeli bir ruh halinde olacaksınız. Ayrıca iyi ve kaliteli vakit geçirmek ön planda olacak. Eğlenmek ve hayatın tadını çıkarmak için sanatsal faaliyetler, hobiler, sosyal organizasyonlar daha fazla ilginizi çekebilir. Ekstrem sporlar bu dönemde daha fazla ilgi alanınıza girebilir. Ya da postmodern sanatlar da.

Bu dönemde çocuk sahibi olmak konusunda daha şanslı olacağınızı belirtmek gerek. Jüpiter’in 12 yılda bir bu alanı ziyaret ettiğini düşünürseniz bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. 
 

Merkür 1 ileri 4 geri!

Her yıl (yaklaşık) üç kez geri harekette seyreden yönetici gezegeniniz Merkür 2016’da dört kez Retro harekete geçecek. Yönetici gezegeniniz olması sebebi ile bunu en çok hisseden burçlardan biri olacaksınız. İletişimde aksaklıklar, yanlış anlaşılmalar, anlaşılmadığını hissetme ve kendini anlatamama bu dönemin en önemli belirtileridir. Yine bu dönemlerde yeni bir sözleşmeye imza atmamak, teknolojik alet almamak faydalı olacaktır. Bu dönemler yaptıklarımızı yeniden değerlendirme, geçmişten gelen aksaklıkları toparlama dönemleridir.
 
Yılın ilk Retro’su ile son Retro’su Oğlak Burcu'nda gerçekleşeceğinden sizin için yeniden gözden geçirilmesi ve dikkatle değerlendirilmesi gereken konuların ortak gelirler, gelir dışı kaynaklar, miras, sigorta, kredi gibi finansal konular olacağını söyleyebiliriz.

5-25 Ocak tarihlerinde önce uluslararası konular, uzak seyahatler, hukuki ya da akademik konular ardından ortak gelirler, gelir dışı kaynaklar, miras, sigorta, kredi gibi konularda aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Bu biletinizi unuttuğunuz ya da vize başvurusunda eksik evrak götürdüğünüz için seyahatinizin ertelenmesinden, uluslararası bir sözleşmenin taraflardan birinin şartları yanlış anlaması sebebi ile fesihine kadar değişiklik gösterebilir. Özellikle bu süreçte fark edilmeyen gelir-gider gibi konular zorlayıcı olabilir. Yeni bir ortaklık, kredi başvurusu, hukuki süreç başlatma ya da yüksek öğrenim için başvurmaya uygun bir dönem olmayacak.

18 Aralık 2016 - 8 Ocak 2017 arasında ise önce ortak gelirler, gelir dışı kaynaklar, miras, sigorta, kredi gibi maddi konulara, daha sonra ikili ilişkiler ve ortaklıklara yoğunlaşacaksınız. Bu dönemde metafizik konular, ölüm ve yaşam ilginizi çekebilir.

28 Nisan-22 Mayıs arasında kendinize ufak bir mola vermek isteyebilirsiniz. Bu Merkür geri hareketi süresince spiritüel konular, bilinç altı ve ruhsal çalışmalar yapmak verimli olacaktır. Özellikle sahip olduklarınız, maddi ve manevi yönden kendinizi değerlendirebilirsiniz. Danışmanlık alma ihtiyacı duyulabilir. Bu dönemde hayal gücünüz ve sezgileriniz kuvvetli olacaktır.

28 Ağustos’ta başlayan Merkür Retro’su 1 Eylül’de gerçekleşecek Güneş Tutulması ile aynı burçta, aynı alanda yer alıyor. Eviniz, aileniz, yaşam alanınız, kökleriniz ile ilgili fikirlerinizi, tarzınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Aileniz ile ilgili gözden kaçırdığınız bir şeyin ortaya çıkması söz konusu olabilir. Bu dönemde geçmişle ilgili olayları çözmek durumunda kalabilirsiniz. Aile büyüklerinden aile geçmişiniz ile ilgili bugüne kadar duymadığınız bir şeyi öğrenebilirsiniz. Bu süreç aynı zamanda evde tamirat, tadilat, temizlik yapılması için oldukça faydalı olacaktır. Aynı zamanda aile köklerini şifalandırmak için çalışmalar yapabilirsiniz.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER