26.12.2015

2016'da Balık burcunu neler bekliyor?

Balıklar için yarım kalan işleri tamamlama zamanı geliyor. Bir taraftan da aşk dolu bir yıl var. 2016 yılında balık burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

2016'da hayatta bir kere denk gelebileceğiz bir transit olacak; yönetici gezegeniniz Neptün ve Güneş transiti. Romantik dünyanızı yeniden tanımlayacak, bedensel görünüşünüzü yeniden şekillendirecek ve hatta o romanı bu sene bitireceksiniz. Her ne kadar bu sene önceliklerinizin bir listesini yapsanız da aşk sizin en büyük önceliğiniz olacak ve aşk hayatınızı kesinlikle alev alev! Burcunuzda gerçekleşecek iki tutulmayla bu sene ajandanızda güzel günlere çok yer var ve hepsi tamamen sizinle ilgili. Sahne arkasında ise irade sahibi ve bilge Plüton sağlık evlerinizden birine yerleşiyor. Bu yıl günlük rutininizde daha sağlıklı alışkanlıklara daha sıkı bir şekilde bağlanacaksınız. Ocak'tan Eylül'e kadar bu yıl tamamen aşk, kişisel hazlar ve bedeninizle alakalı olacak. Eylül'de bunlar hala öncelikleriniz arasında yer alacak ama romantik hayatınız daha şehvetli bir hal alırken zihniniz kariyerinizle ilgili olacak.



2016'da balık burcunu neler bekliyor?
Aşk Hayatı

Neptün'ün etkisi hem yalnız hem de ilişkisi olan Balıklar için her zamankinden daha fazla romantizm getirecek. Son beş aydır yedinci evdeki Jüpiter'in de etkisiyle aşk hayatınız daha şimdiden ateşli. Bu yıl bir sürü yeni ve heyecan verici insanla tanışacaksınız, bazılarınız içinse evlilik yolda. Karmaşık durumda olan veya yanlış kişiye aşık olmuş Balıklar da bu yanlış kişilerden vazgeçebilir. Bu kişi patronunuz ya da sizi çok üzmüş eski sevgiliniz olabilir. Onlardan kurtulmak için iyi bir fırsat. Mart ve Eylül ayları iki yıldızlı aylar olacak. Mart'ta neredeyse Zodyak'ın tüm yıldızları Balık burcuna göz kırpacak bunlar arasında Martın 8'inde olacak Güneş Tutulması da var.

Baştan çıkarma gücünüz romantizmle güçlenerek tüm yıl boyunca tam kapasiteyle çalışacak. 23 Mart'ta Terazide gerçekleşecek bir Ay Tutulması var. Tutulma bu aya sadece şehvet değil aynı zamanda bir ödül de ekleyecek. Tutulmanın ne olduğunu bilmeyenler için: Bu masadaki bir karttır, elinizi değiştirir, oyuna heyecan katar ve genelde eli kazanır. 1 Eylül'de yedinci evinizde gerçekleşecek Ay Tutulması sarsıcı olabilir. Eğer Mart'ta yapmak istediğiniz bir değişikliği yapamadıysanız şimdi yapabilirsiniz.

İki hafta sonra 16 Eylül'de burcunuzda gerçekleşecek başka bir tutulma ise kendinizle olan ilişkinize tam bir daire çizerek dönmenizi sağlayacak. Bir zaman boyunca hep ben ben ben diyeceksiniz. Eğlenin, günahlarınızla mest olun ve yaratıcı doğanızın tozlu köşelerinde fikirlerinizi ve ihtimalleri keşfedin. Sadece aşk değil, yeni bir sevgili ve daha sıkı bir bağın var olma ihtimali... Hayallerinizi yaratıcılığınızla zenginleştirin. Çünkü bu yıl ilişkinizi gerçek bir ruh eşliğine döndürebilirsiniz. Macerasever Balıklar için tüm aşk kitapları zihninizde canlanacak ve yıldızlar yeşil ışık yakacak. 2016'nın aşk ışıkları size asla bitmeyecek bir parlaklık ve unutulmayacak  bir yıl vaat ediyor.


Kariyer

Satürn, kaderin mimarı, onuncu evinizde ve sizi şimdi sadece hayal olan hedeflerinizin peşinden ittiriyor. Yukarı doğru bir ivme kazandınız ama biraz daha yolunuz var. Bu yıl bir birey olarak dünyanızı etkilemeniz için büyük bir fırsat. Neptün, sizin son yollarda başka bir işe başlama isteğinizi körüklemiş olabilir ama aslında sizin yaptığınız şeyin en iyisini yapmanızı sağlamaya çalışıyordu. Değişim her zaman iş ortamının vahşi kartıdır ve 2016 boyunca değişimler olabilir. Direkt etkilenmeseniz de belki bir üstünüzün değişmesi sizi de etkileyebilir. 

Kışkırtıcı Mars neredeyse tüm yıl boyunca sınırlarının dışında ve bu sizin için kutunun dışında düşünmek anlamına gelecek. 17 Nisan 29 Haziran arası gerçekleşecek olan Mars Retrosu'nda ne kadar yaratıcı olup ne kadar ileri gidebildiğinize şaşıracaksınız. Balıklar, diğer tüm burçlara kıyasla daha fazla tek başlarına çalışmayı tercih ederler. Ama bir projenin parçası olduğunuzda enerji seviyeniz takım arkadaşlarınızı çok etkileyecek. Bu yıl takım çalışmalarında yıldızınız parlayacak. Uranüs, değişim yıldızınız hala sizin ikinci evinizde - ki bu ev finans evidir- ve finansal hedeflerinize ulaşmak için size gerekli olan değişimi getirecektir.

Yolunuzda sayınız ihtimaller var, büyük bir terfi ya da yepyeni bir iş ama eski işinizde ve pozisyonunuzda kalsanız bile hayatınızda ve iş yerinizde yeni heyecanlar olacağına emin olabilirsiniz. Bu yıl iş hayatınız hakkında tamamen olumlu olabileceğiniz ve eskisinden daha fazla ilerleyebileceğiniz bir yıl.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER