@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2015

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık balık burcu yorumu

Ayşegül Kuyumcu Türker, Pudra.com okuyucuları için 2016 yılında Balık Burçlarını nelerin beklediğini yazdı.

Sevgili Balık’lar,

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık balık burcu yorumu
2016 sizler için önemli bir değişim yılı olacak. 2015 sonbaharından bu yana kariyeriniz, toplumdaki statünüz, şan, şöhret, başarı gibi konularda Satürn tarafından sorumluluk almaya zorlanıyorsunuz.
Satürn’ün 2017 Aralık’a kadar Yay Burcunda sürdüreceği bu geçiş kariyerinizde uluslararası, hukuki ya da medya gibi konularda somut adımlar atacağınız ya da bir alanda uzmanlaşmak üzere eğitim alabileceğinizin sinyallerini veriyor.

Kendi mesleğiniz ya da toplumdaki yeriniz itibariyle daha özgür daha idealist bir pozisyon için sağlam adımlar atmaya ve size hizmet etmeyen işleri bırakmaya başlayabilirsiniz. Satürn saygınlığı, bilgeliği, statü ve otoriteyi getirirken önce baskı ve kısıtlanma hissettirebilir. Kendi üstlerinizden başarılı olmak için baskı görebilirsiniz. Disiplinli olmak ve mücadele etmek bu dönemin kilit kelimeleri. Kendinize uygun olanı bulmak için sorgulama içine girebilirsiniz.

Bu süreçte kendi hayatınız ile ilgili sorumluluklar da alabilirsiniz. Bekar Balıklar evlilik kararı alabilirler. 23 Mart ve 26 Mayıs evlilik ve ortaklıklar için kendinizi sorguladığınız; gerçekçi olmanızı ve ayaklarınızın sağlam basması için adeta uyarıldığınız günler olabilir.

25 Mart-13 Ağustos arası Satürn geri hareketi süresince bu konularda yeni bir adım atmamakta fayda var. Çok çalışabilir, çok seyahat edebilirsiniz. Sorumluluklarınızın ağır olduğu bu dönemde otorite figürleri ile çatışmalar yaşamanız olası. Fevri adımlar atmaktansa geleceğe yönelik sağlam bir kariyer inşasında olduğunuzu kendinize hatırlatmanızda yarar var.

18 Haziran ve 10 Eylül tarihleri civarında Neptün-Satürn Etkileşimi kafanızı karıştırabilir. Toplumdaki statünüz, kariyeriniz, ebeveynlere karşı sorumluluklarınızı bir kenara bırakıp kaçmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde kendinizden fedakarlık yaptığınızı ve yine de başaramadığınızı düşünerek hayal kırıklığına kapılmanız olası. Bu yılın en zor göstergelerinden biri olan Neptün-Satürn etkileşiminin anahtarı sabır ve akışta olmak. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bu dönemde işiniz ile ilgili yaratıcı fikirlerinizi sağlamlaştırmak üzere çalışabilirsiniz. Meditasyon gibi yöntemler ile dinginliğinizi korumanız faydalı olacaktır.

24 Aralık kariyeriniz ve gelirlerinizi ilgilendiren güzel sürprizlerin olabileceği bir gün. Kendinizi yaptığınız iş ya da pozisyonunuz itibariyle daha özgür, daha rahat hissedebilirsiniz.


Aşk, evlilik ve ortaklık

2016’nın ikili ilişkiler konusunda en şanslı burçlarından biri olacaksınız. Bolluk, bereket, gelişim, genişlemenin ve şans gezegeni Jüpiter, Başak Burcu seyri boyunca size ikili ilişkilerde fırsatlar sunuyor. Bekâr Balıklar için bu evliliğe adım olabilir. Evli Balıklar için evliliklerini zenginleştirmek ve birbirlerinin ideallerini anlamak için faydalı bir dönem olacaktır.

9 Eylül'de Terazi Burcu'na geçmeden önce Jüpiter, çevrenizden yeni bağlantılar ve ortaklıklar konusunda şanslı bir döneme işaret ediyor. Uluslararası bir iş için ya da yabancılarla ortaklık fırsatları yakalayabilirsiniz. Yine bu dönemde alacağınız danışmanlıklar ufkunuzu genişletip, gelişiminize faydalı olacaktır. Hukuki konularda adil ve olumlu çözümler için destek alabilirsiniz.
7 Ocak-29 Haziran arası geri harekete geçen Jüpiter, bu alanlarda fazla evhamlı ve mükemmeliyetçi olabileceğinizi gösteriyor. Bu dönemlerde yeni bir açılım konusunda zorlanabilirsiniz.

Bunun yanında 17 Mart ve 26 Haziran tarihlerinde sosyal çevrenizden güçlü kişilerden bu alanlarda destek görebilirsiniz. Önemli bir iş ortaklığına ön ayak olabilirler. 

Jüpiter’in 9 Eylül’de Terazi Burcuna geçmesi ile birlikte gelir dışı kaynaklarınızda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aileniz, eşiniz ya da ortağınız vasıtasıyla kazandığınız ortak gelirlerde artış yaşanabilir. Yeni ortaklıklar sebebi ile ortak gelirlere kavuşabilirsiniz. Bu dönemde ilişkileriniz vasıtasıyla yeni yatırımcılar bulma, kredi almak için kolaylık görebilirsiniz. Önümüzdeki bir sene boyunca miras, sigorta, kredi, vergi, bonus gibi konularda bereketli ve olumsuzluklardan korunuyor olacaksınız. 
 

Ben ve biz

2016 yılında Güneş Tutulmaları kendiniz ve ilişkilerinizi gözden geçirmeniz; yeni başlangıçlar yapmanız için fırsatlar sunacak. 9 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması kendi hayatınız ile ilgili değişimlere başlangıç olabilir. Bu Güneş Tutulmasının ana teması sevdiğiniz birinden ayrılmak, uzağa gitmek olsa da; gerçekleştiği alan oldukça kişisel. Kendi idealleriniz, hedefleriniz için bazı şeylerden fedakarlıkta bulunup arkanızda bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüz, kişisel gelişiminiz, ilişkilerdeki tutumunuz, sağlığınız, yaratıcılığınız gibi konularda temiz bir sayfa açabilirsiniz. İlham gücünün yüksek olacağı bu dönemde sanatsal faaliyetlerden keyif alabilirsiniz. 

1 Eylül’de Başak Burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması ikili ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili yeni başlangıçlara vesile olabilir. Bu Güneş Tutulmasına kadar Jüpiter ilişkiler alanınızda yaklaşık bir yıl boyunca seyretmiş olacak. İlişkilere bakış açınız, durumunuz, gelişiminizi gözden geçirmek ve gerçekçi bir tavır almak için faydalı bir dönem olacak. Geleceğe yönelik ilişkilerin tohumları atılabilir; ciddi ilişkilerinizi evliliğe götürebilirsiniz. Yeni ortaklıklar söz konusu olabilir. İşinizde çözüm bulamadığınız konular için danışmanlık almayı gözden geçirebilirsiniz. 

İletişim ve yine ilişkiler

Merkür 2016 yılında yapacağı dört geri hareketin ikisini sosyal çevreniz ile ilişkilerinizde yapıyor olacak. 5-25 Ocak ve 18 Aralık-8 Ocak arasında sosyal organizasyonlarda, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde iletişimde dikkatli olmalısınız. Bu süreçte yanlış anlaşılmalar, aksaklıklar, bilgi eksikliği gibi problemler ortaya çıkabilir. Bu dönemin en güzel yanı eski arkadaşlarınızla bir araya gelme fırsatıdır. Oğlak Burcunda gerçekleşecek bu geri hareket süresince kulüp, dernek gibi ekip çalışmalarında geri dönüp stratejilerinizi, planlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. 

28 Nisan–22 Mayıs tarihleri arasında Boğa Burcunda Merkür Retro olacak. Bahara girerken arzu ettiğiniz kısa seyahatlerde aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. İşiniz ile ilgili yapılması gereken görüşmeler, yazışmalar aksayabilir; rötarlarla karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönemde teknolojik aletler ile ilgili aksaklıklar çıkabilir. Eğitim ve seminerlere katılmak istiyorsanız bu dönemde ertelemeler ya da tarih uyuşmazlıkları olabilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle iletişimde kaybolduğunuz için anlaşamadığınızı hissedebilirsiniz. Önemli sözleşme, anlaşma, seyahat, eğitim vb planlarınız bu sürece denk düşüyorsa tüm planlamalarınızı önceden yapmanız faydalı olacaktır. 

30 Ağustos-22 Eylül arasında Merkür Başak Burcunda geri gidiyor olacak. Evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler alanınızda iletişim ve zihin gezegeninin geri hareketi zorlayıcı olabilir. Eşiniz ve ortağınızla anlaşmazlıklar, aşırı detaycı ve eleştirel tutumlar, yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Özellikle bu dönemde evlilik, ortaklık gibi önemli birlikteliklerin başlangıçları uygun olmaz.
 

Kariyerde hareketlilik

Yaşamımızda enerji, motivasyon, cesareti ve risk alma eğilimini tanımlayan Mars 3 Ağustos- 27 Eylül arasında kariyer alanınızda seyrediyor olacak. Bu dönemde hedefleriniz için mücadele edebilir; rakiplerinizi geçmek için savaş verebilirsiniz. Risk alma cesareti ve yüksek motivasyonla yeni bir girişime adım atabilirsiniz. Enerjinizi kariyerinize yönlendirmeniz bu alanda ilişkilerinizde agresif ve tepkisel olma riskinizi arttırıyor. Dikkatli olmanızda fayda var. 

Mars kişisel gelişiminiz ve kendinizi ortaya koymanız için Balık Burcuna 19 Aralık 2016’da geçiyor olacak. Bu sürece kadar hedefleriniz, sosyal ilişkileriniz, kendi projeleriniz üzerinde çalışabilirsiniz. 2017’ye oldukça enerjik bir giriş yapacaksınız.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER