@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık koç burcu yorumları

Astrolog Merih Akalın, Vedik Astrolojisi'ne göre 2016 yılında Koç Burçlarını (Mesha) nelerin beklediğini anlatıyor.

2016 yılının ilk yarısında Jüpiter, mükemmel 5. evde hareket ediyor olacak. Aynı zamanda 9. ev, 11. ev ve 1. eve de bu harika ışıklardan yolluyor. 1. ve Jüpiter’in, 9. eve bakışı, iyi şansı ve yüksek kişilerden destek göreceğinizi anlatır.

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık koç burcu yorumları

Yabancılar, yabancı ülkelere seyahat, yüksek bilgi, hac, hayat felsefesi, ruhsal bilgiler ve akademik kariyer için uygundur. Guru’lardan fayda göreceğiniz bir yıl. Büyük kardeşler, arkadaşlardan da fayda görebilirsiniz. Ancak, Satürn 8. evde, dolayısıyla bir iyi bir kötü transit etkisi altındasınız. Satürn, 8. ev gibi zor bir evden adeta Jüpiter’in ışıklarını kesiyor. Satürn bazı yakınlarınızı kaybetmenize yol açabilir.

Rahu- Ketu “kaderin efendileri” ise 5/11 aksında transit ediyor.
 
Aşk ve aile: Bu yıl güzel bir aşk, heyecan, romantizm sizinle. Bu duyguların keyfini çıkartın. Çocukları kapsayan tüm aktiviteler için avantajlı bir süreç. Hamilelik, ya da doğum da güçlü bir olasılıktır. Jüpiter’in 5. ev transiti Vedik Astrolojide, kraliyeti, zihnimizi, mantraları ve “poorvapunya” yani geçmiş yaşam kredisini temsil ediyor. Bu nedenle geçmiş yaşamdan gelen hediyeler bu yıl sizi mutlu edecek. Ancak Mars’ın 7. ve 8. evlerden geçtiği 18 Eylül’e kadar süren uzun dönem Mangalik etki yaratabilir. Evlilik bozan bu etki altında münakaşa ve çatışmalar ciddi sonuçlara gidebilir.

Rahu- Ketu 5-11 aksında bulunuyor. Ketu’nun Upachaya yani büyüyen 11. evden transiti çok uğurlu. Fakat Rahu’nun 11 Ağustos’a kadar, 5. evden geçişi Jüpiter ile birlikte oluyor. Bu kombin çok büyük sürprizlere gebe. Yine de çocuklar, aşk ve cinsel hayatınızda ani değişimler ve engellerin sizi sarsabileceğini akılda tutmakta fayda var. Arkadaşlarınızdan sıkça davet alıyor, eğleniyor, bol bol grup toplantılarına katılıyorsunuz. Kaderinizi, varoluş amacınızı hissedebilirsiniz.
 
Kariyer ve finans: Kariyerinizi geliştirmek istiyorsunuz. Hükümetle veya konuyla ilgili otoritelerden projeler kazanma mümkün görülüyor. Satürn’ün, bakışı size daha fazla sorumluluk ve zorlu çalışma veriyor. Servetinizi artırma konusunda güçlükler var, körü körüne at yarışları, kumar veya şans oyunları oynamayın. Satürn, Jüpiter’in avantajlarını bile engelleyebilir. Partnerlerden gelecek para, kredi, borçlanma, sigorta gelirleri, miras için de çok avantajlı değil. Yatırımlar açısından dikkatli olunmalı. Finans ile ilgili alanlarda zorluklar, gecikmeler, engeller ortaya çıkabilir. Ancak uzun zamana dayanan hak edilmiş poliçeler kazanç sağlıyor. Satürn ve Mars birlikte hem de Retro olduklarında harcamaları kontrol altında tutmalı.
 
Sağlık: Sevdiğiniz yiyecekleri almanızda bir sakınca yok. Fakat diyetinizi kontrol için sıkı bir uygulama önerilir. Aksi takdirde hazımsızlık, şişkinlik gibi hastalıklar çıkarabilir. Her yerde su içmemeniz gerekir. Ancak şişelenmiş ve hijyenik olanların içilmesinde fayda var. Mars’ın Satürn ile 8. evde özellikle Retro zamanları, 17 Nisan 2016-29 Haziran 2016 arasında, ameliyatlara ve cinsel hastalıklara dikkat çekiyor.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER