@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık balık burcu yorumları

Astrolog Merih Akalın, Vedik Astrolojisi'ne göre 2016 yılında Balık Burçlarını (Meena) nelerin beklediğini anlatıyor.

Yöneticiniz Jüpiter, yararlı olmayan 6. evden geçiyor. Fakat 10. ev, 12. ev ve 2. eve görünümler yaparak onları destekliyor. 6. ev, sağlık ve iş, çalışma ortamı eviniz. İş hayatınızda yeteneklerinizi, becerilerinizi kullanmak, hastalıkları yenmek, rakiplerinizi ve düşmanlarınızı yenmek için iyi bir transit. Ruhsal gelişime açık bir dönem. Servet evi ve aile de Jüpiter’den güzel ışıklarla besleniyor. 11 Ağustos itibariyle 7. ev partnerler evine geçerek bir yıl evlilik ve ortaklık temalarını destekleyecek. Bazılarınız yuva kuracak, bazılarınız iş ortaklarıyla hareket edeceksiniz.

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık balık burcu yorumları

Satürn 9. şans evinizde. Babanız ve küçük kardeşlerinizin sıkıntılı bir dönemi. Satürn şansınızı azaltıyor ama ruhsal gelişim için iyi. 17 Nisan-29 Haziran Mars’ın baba evinde geri hareketi babanın sağlığı için tehlike. Küçük kardeşlerle de sürtüşme büyüyebilir.

Rahu- Ketu, 6/12 aksında. İyi bir yerleşim. Yabancılarla iletişimde büyüme var. Kendi şeytanlarınızla da başa çıkacaksınız. Ketu’nun 12. evden geçişi size aydınlanma sağlayabilir. Yabancı ülkelerde başarı var. Yılın ilk yarısı evlilikte sorunlar verebilir.
 
Aşk ve aile: Yabancı partnerler hayatınıza girebilir. Yabancılarla evlenmek isteyebilirsiniz. 11 Ağustos sonrası aşkta büyük fırsatlar var. Yaratıcılığınızı sonuna kadar kullanabilir, hamile kalabilir, çocuk isteyenler doğurabilirler. Anne ve mal-mülk, evle ilgili temalar Merkür Retrosu'nda pürüzlü enerjilere açık. Mutluluk duymanız kafa karışıklığından engellenebilir.         
 
Kariyer ve finans: Ocak, şubat kariyer için faydalı dönemler. Güneş, 10. ve 11. evden transit ediyor. Yeni bir fırsat kapınızı çalabilir. Bu eskisinden daha iyi olabilir. Fırsatın elinizden kaçmasına izin vermeyin. Tüm müşteri, üst ve altınızda çalışanlardan destek ve işbirliği görüyorsunuz. Müşteri portföyü büyüyor ve işte çeşitlilikler artıyor. Yaşam standardı yükseliyor. Yeni yerler, dış ülkelere seyahatler var ama yolculuklar yorucu geçebilir. Ancak buralarda tanışılan kişilerle beraberlikler uzun vadeli görünüyor. 5 Ocak- 25 Ocak Merkür retrosu kazanç evinizde pürüzlü enerjiler veriyor. Büyük kardeşlerle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Şubat 19’a kadar, kredi, borç için uygun değil.

Sağlık: Rejim veya diyet yapmak, beslenmenize düzen vermek, bedeninize özen göstermek, sağlığınıza yatırım yapmak için çok verimli bir dönem. Jüpiter’in geri hareket yaptığı 8 Ocak-9 Mayıs arası hassas zamanlar. Gizemli, teşhis konulmayan hastalıklar çıkabilir. Ayurveda gibi alternatif tıptan faydalanabilirsiniz. Kalbe, mideye dikkat! Meditasyonun tam zamanı. Ruhunuzu rahatlatacak kişisel gelişim teknikleri için çok iyi bir süreç. Aydınlanmaya yaklaşmakla vücut titreşiminizin yükseleceği zamanlar. Her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER