@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.12.2015

2016'da Akrep burcunu neler bekliyor?

Akrepler için yıllardır var olan sorularına cevap bulma zamanı geliyor. 2016 yılında Akrep burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Bir akrep olarak her zaman dikkate alınması gereken bir güçsünüz ve gelecek yıl da hayatınızın herhangi bir alanında durulmayı düşünmüyorsunuz.Gerek aşk hayatınız, gerek kariyeriniz veya o halının altına attığınız ama herkesin hakkında fısıldaştığı aile sırrı... Yöneticiniz Plüton'un üçüncü evinize gelişiyle her konuda netlik isteyeceksiniz. Asla geveze olmamakla birlikte bu yıl etrafınızdaki iletişim içerisinde daha sert olacaksınız. Kurnaz fakat bilge Plüton sizi gördüğünüz şeylere ışık tutmaya itecek. Neptün sığ romantik ilişkilerle ilgili olan beşinci evinize biraz büyü ve gizem getiriyor. Bu bölgeye getireceğiniz tutku ve yoğunlukla kısa bir aşk hikayesini 500 sayfalık bir roman haline getirebilecek hale geliyorsunuz.

2016'da Akrep burcunu neler bekliyor?
 
Mars yani yöneticilerinizden birisi gizli ve çözülmemiş gizemleriniz konusunda önemli bir rol oynamaya hazırlanıyor. Bu yıl Mars hayatınızın en özel alanlarından geçecek, oraları karıştıracak ve bunun sonucunda belki de aradığınız bir veya birden fazla cevap su yüzüne çıkacak. Satürn'ün etkisiyle bu yıl maddi durumunuz ne olursa olsun gelirinizde bir eksiklik hissedeceksiniz. Bu yüzden aslında nelerin size ait olduğunu bilmek isteyeceksiniz, bunlar belki nakit, belki sigorta belki de nesillerdir ailenizde olan nadide bir parça olabilir.
 

Aşk Hayatı

Pembe düşlerin yıldızı Neptün'ün aşk ve cinsel maceraların evi beşinci evde olması nedeniyle bu yıl bu maceralar açısından zengin bir yıl olacak. Aynı evde yaşanacak olan iki güneş tutulması ise sizi cüretkarlığa davet edecek. Bir tutulma her zaman bir kırılma veya süregelen düzendeki bir değişim anlamına gelir. Bekar Akrepler için (hatta ilişkide olanlar için de) Mart ve Eylül aylarında aşk hayatlarında yeni birisi ortaya çıkabilir.
 
Akrep her zaman ayrıntıcıdır ve Jüpiter'in yılın ilk yarısında Başak Burcu'nda olması nedeniyle partneriniz veya partner adaylarınız hakkında fazla titiz olabilirsiniz. Yapmanız gereken biraz daha rahat davranmak. Ekim ortasında Jüpiter Terazi Burcu'na ve on ikinci eve geçecek. Bu dönemde ilişkinizle ilgili bir gizem olabilir. Kimsenin size fazla göze batmamanız gerektiğini söylemesine gerek olmayacak,bunu zaten hissedeceksiniz ve tam anlamıyla sevildiğinize güçlükle inanabileceksiniz.
 
Akrepler cinsellik konusunda çekici kişilerdir. Neptün'ün olduğu yer ve tutulmalar sonucunda genelde kullandığınız yavaş ve hafif baştan çıkarma oyunları yerine açık açık flört etmekten kendinizi alamayacaksınız. Sahip olduğunuz sessiz güç büyü gibi çalışacak ve biraz şarap, biraz müzik ve biraz da tutku bu büyüyü arttıracak. Siz elinizi kolayca göstermezsiniz ve bu strateji bu yıl çok işinize yarayacak. Arzuladığınız kişinin bakışını yakaladığınızda harekete geçecek ve hatasız yetenekleriniz sayesinde ona kendisini sizin yanınızda evde hissettireceksiniz.
 
Mars 17 Nisan'dan 29 Haziran'a kadar tersine bir hareket içinde ve bu zaman aralığında bu çizgilerin dışında gezen, limitlerin ötesinde düşünen yıldız belki de sorulacak doğru soruları bilecek. 27 Eylül'den 9 Kasım'a kadar Oğlak Burcu'nda Plüton ile buluşacak ve aradığınız şey görünür olacak.
 
2016 yılı için Akrep için pastanın üstündeki krema ise Venüs yani aşkın yıldızının bütün 12 evi birden çılgınca dönmesi olacak. Böylece size en öz güvenli halinizden bile daha çok öz güven verecek.Venüs de bir süre Mars gibi çizgilerin dışında gezecek, 18 Ekim'den 7 Aralık'a bir kaçamaktan bir diğerine koşacaksınız. Bu sırada normal arkadaş veya ilişki çevrenizin dışına çıkarak yeni bir romantik yön ve partner bulabilirsiniz.
 

Kariyer

Satürn'ü dikkate almadan bir kariyer tahmini yapılamaz ve bu yıl Satürn'ün ikinci evde olmasıyla sizin için gerçekten önemli olanın olduğunu öğreneceksiniz. Geçtiğimiz yılları belki de kariyerinizi yeniden değerlendirerek, belki de amacınızı şekillendirerek geçirdiniz. Parasal isteklerinizin karakterinizin önüne geçmemesine dikkat etmelisiniz çünkü bu yüzden kendini savunmasız hissedebilirsiniz ve gerçek amacınızın ne olduğunu unutabilirsiniz.
 
Mars kişisel kazancın evi olan ikinci evi 5 Mart'tan 27 Mayıs'a işgal edecek ve bunun sonucunda kontrolün sizden alındığı hissine kapılabilirsiniz. Bu süre içerisinde sahip olduklarınızı tanımlama sürecine girmemelisiniz. Eğer böyle bir işe kalkışırsanız düşünmeden yapılmış veya gereksiz alışverişler yapabilirsin.
 
Bereketin yıldızı Jüpiter bu yıl iyi zaman geçirmenizi istiyor.Yılın ilk yarısında on birinci evde olacak ve kendinizi ifade edişinizi güçlendirecek, böylece yaratıcı yanınızı iş yerinde daha çok gösterebileceksiniz. Bu süre boyunca Jüpiter yöneticin olan Plüton ile etkileşime girecek ve finansal açıdan refahtan ötesini hissedeceksiniz.
 
Neptün bazen biraz şüpheli davranabilir. Eylül ayında Jüpiter etkisine karşıtlık yapacak ve dikkatinizi dağıtmaya çalışacak. İşlerinizi bitirebilmek için kendinizi iş yerine bağlamanız gerekebilir çünkü dikkatiniz çok dağılacak ve sürekli günlük iş rutininden kaçmak için bir yol arayacaksınız.
 
Eylül'ün 10'unda Jüpiter Terazi Burcu'na ve iş hayatıyla ilgili olan altıncı eve gelecek. Bu zamanlardan yılın sonuna kadar iş yeri manevi açıdan aradığınız tamamlanmayı bulacağınız yer olacak. Yeni bir amaç hissine kapılacaksınız, bu yeni bir iş, finansal açıdan gelişim veya ikisi birden de olabilir.
 
Akrep için 2016 cevapların yılı olacak ve doğru cevaba ulaşmak için sürekli bir şeyler deneyeceksiniz. Bazılarınızın tavır ve davranışlarında büyük değişiklikler olabilir. Bu yıl geçtiğimiz yıllara göre hayatınızdan daha memnun olabilirsiniz ve içinizdeki gayretli Akrep, birkaç gül koklamak için molalar verse de hayatın akışına ayak uydurmayı başaracaktır.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER