@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık akrep burcu yorumları

Astrolog Merih Akalın, Vedik Astrolojisi'ne göre 2016 yılında Akrep Burçlarını (Vrishicha) nelerin beklediğini anlatıyor.

Ay Burcu ve yükseleni Akrep olanlar, üzerinizde kısıtlayıcı Satürn transiti var. Sadhe Sati’nin dayanılmaz ağırlığı var. En güçlü sorumluluk verdiği, zorladığı dönem. İçe bakış, derin düşünme, kendinizle yüzleşme zamanı. Zor ve yorucu süreç devam ediyor. Varoluşunuzu yeniden yapılandırıyorsunuz. Sabırlı olursanız önümüzdeki yıllarda ödüller sizin olabilir. Korkmuş ve yılmış olsanız bile, kaderin kuvvetini anlayarak teslim olma olgunluğuna ermeniz, en iyi çıkış yolu.

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık akrep burcu yorumları

Rahu- Ketu 10/4 aksında yerleşiyor. Rahu, Jüpiter ile, kariyer evinde, Ketu iç mutluluk, anne ve yuva evinde geçişte. Rahu kariyerde hırs ve tatminsizlik verirken, Jüpiter’le işleri büyütmek isteyecek. Satürn de engellemeye çalışacak. Bu dönemde işler yavaş ilerler, başarı gecikebilir. Annenin sağlığına dikkat etmek gerekiyor. Kendinizi suçlu hissettiğiniz bir dönem. İç mutluluk azalmış olabilir. Sizden yaşça küçük kardeşler ile sorunlar yaşanabilir. Cesaretiniz ve yaşam sevinciniz azalmış olabilir.
 
Aşk ve aile: Yeni aşk ilişkilerinde sınırlı fırsatlar, evlilik hayatında ise engeller ve anlaşmazlıklar beklenebilir. Sadhe Sati döneminde (7½ sene süren Satürn –Ay ilişkisi) 2. fazı olan (Janma Sani). ve halk dilinde Kandaka Sani olarak bilinen bu dönemin iyi olduğunu maalesef söyleyemiyorum. Duygusal ve fiziksel dalgalanmalar yaratabilir. Bu tehlikelerin canlı bir hayat tarzı benimsenerek ve üstüne giderek aşılabileceği malum. Sağlık kurallarına sıkıca uyulursa bir sorun kalmaz. 

Planlarınızdaki görünmeyen engeller sabırlı olmanızı gerektiriyor. Maceralar ve deneme yapmak için uygun olmayan zamanlar. Yine de Jüpiter sizi fazlasıyla destekleyerek önünüzü açıyor. Jüpiter’in aile evine yolladığı güzel ışıklar, bu karamsar tabloda kurtarıcı rol oynayarak mutluluk veriyor. Anne ile ilişkiler geliştirilebilir. Anneden yarar sağlayabilirsiniz.11 Ağustos sonrası Jüpiter büyüyen ve kazanç getiren 11. eve geçecek. Arzu ve istekleriniz yerine gelecek. Büyük kardeşlerden iyilik göreceksiniz.
 
Kariyer ve finans: Jüpiter pek de iyi sayılmayan 10. evde transit yapıyor ancak görünüm yaptığı 2. ev, 4. ev ve 6. eve çok güzel değerler bağışlıyor. Ününüzün arttığı bir dönem. İş yeriniz ve çalışanlarınız için iyi enerjiler mevcut. İyi çalışma koşulları, hem pratik konularda hem dünyevi olaylarda başarı var. Düşmanlar ve rakipler rahatsız edici olsa da yeniliyor. Maalesef, Sadhe –Sati döneminde fazla bir şey beklersek hayal kırıklığı olur.
 
Sağlık: Jüpiter sağlığınızı destekliyor ama bedeniniz özen istiyor. Egzersiz programlarına, formda kalmak için uygun diyetlere, gerekli perhizlere girmek size iyi geliyor. Zaman zaman çok yorgun olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hassas zamanlardan geçtiğiniz için çok dinlenmeli, sağlıklı yaşamalı,  bol temiz hava almalısınız. Dişler ve kemikler için kalsiyum almanın tam zamanı. Kendinizi melankoliye kaptırmamalısınız. Kilo kaybı, vücut ölçülerinde daralma bu dönemde olası. Yaşam enerjinizi yükseltmek için bol meditasyon, her türlü ruhsal gelişim tekniği işinize yarar.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER