@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2015

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık yay burcu yorumu

Ayşegül Kuyumcu Türker, Pudra.com okuyucuları için 2016 yılında Yay Burçlarını nelerin beklediğini yazdı.

Sevgili Yay’lar,

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık yay burcu yorumu
2016 hayatınızda büyük değişiklikler vaad ediyor. Satürn’ün burcunuzda, Jüpiter’in kariyer alanında, Güneş Tutulmalarının ise aile-iş hayatı ekseninde yer alması bu senenin yeniliklerle dolu olacağını işaret ediyor.

2016 boyunca “Karmanın Lordu” – “Büyük Öğretmen” Satürn ile bir olgunlaşma sınavına hazırlanıyor olacaksınız. Hayatınızda yeni bir sayfa açıyorsunuz. Geçmişe ait ve hayatınızda artık size hizmet etmeyen her şeyi silip atabilirsiniz. Somut ve sağlam adımlar atabilmek için sizin için en değerlileri yanınıza alıp hareket etmek isteyeceksiniz. Hedeflerinizi, ideallerinizi, kariyer ve ikili ilişkilerden beklentilerinizi yeniden tanımlıyorsunuz. Kendi geleceğinizin sorumluluğunu elinize alarak hareket edeceksiniz. 2015 Ekim’den 2017 Aralık’a kadar olan bu süreçte kendinize daha gerçekçi bakmayı öğreneceksiniz. Hayatın her alanında sınandığınızı, özgürlüklerinizin kısıtlandığı, inançlarınızın baskı altına alınmak istenildiğini hissedebilir; zorlanabilirsiniz. Ancak bu dönemden daha güçlü, daha gerçekçi ve sağlam bir “benlik” yaratacağınızı unutmayın.

Kariyerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymanızı ve daha fazla sorumluluk almanızı sağlayacak yeni bir pozisyona talip olabilirsiniz. Daha fazla çalışacak ve disiplinli olacaksınız. Yeni bir girişimde bulunmak için uzmanlaşmanız gerekebilir. Yeni bir eğitim ya da kursa katılabilirsiniz.

Hayatınız ile ilgili sorumluluk almak istediğiniz alan ikili ilişkileriniz olabilir. Bekar Yay’ların bu dönemde evliliğe yönelik adımlar atmaları ya da yeni ve ciddi bir ilişkiye adım atmaları mümkün. Evli Yay’lar ise eşleri ile birlikte hayattan beklentilerini yeniden tanımlayabilirler. Özgürlüklerinizin kısıtlandığını düşünebileceğiniz bu dönemde daha sağlam bir ilişki için mücadele etmeniz gerekebilir.

25 Mart- 23 Ağustos yeni bir adım atmakta zorlanabilirsiniz. Satürn Retro sürecinde sağlığınıza, özellikle kemik ve dişlerle ilgili konularda, dikkatli olmanız gerekir. Bu dönemde sağlam temeller atmak için plan, program yapmak faydalı olabilir. İkili ilişkilerinizde otorite problemleri yaşayabilirsiniz.

Kariyeriniz ile ilgili atacağınız adımlar için 23 Mart ve 26 Mayıs  önemli tarihler olacak. Kariyer alanınızda Jüpiter’in seyri ile aşırı iyimser, genişlemeci bir bakış açısı içinde olabilirsiniz. Satürn ile etkileşimi büyümeyi planlı ve disiplinli olarak yönetebilme fırsatı verebilir. Öte yandan başarılı olmak için kaynaklarınızın kısıtlandığını da hissedebilirsiniz. Hukuki, akademik ya da uluslararası bir projede daha yetkin olabilirsiniz. Kendi işinizi medyada duyurmak isteyebilir ancak bunun baskısını hissedebilirsiniz.

Kendi hayatınız ile ilgili oturtmak istediğiniz sağlam temeller, aile ve ev yaşantınızdan gelen etkilerle dağılabilir. Planlarınız, programlarınız aksayabilir. 18 Haziran, 10 Eylül tarihlerinde konsantrasyonunuzu sağlayabilmek için özel çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Aileniz ile ilgili konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir.
 

Kariyer fırsatları

Sevgili Yay’lar, 2015 - 2016 Eylül ayları arası kariyeriniz için 12 yılda bir gelen şanslı bir dönem. Kendinizi topluma daha iyi gösterebilmek; hedefleriniz, mesleğiniz, üstleriniz, kendi işiniz, pozisyonunuz da olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz. Şans ve gelişim gezegeni Jüpiter’in kariyer alanında seyri size saygınlık, tanınma, takdir ve ödüller getirebilir. Kendi iş alanınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde mesleki eğitimler ve seyahatler artabilir. Sosyal organizasyonlarda yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak, yeni bir pozisyona geçiş yapmak için 1-7 Ocak ya da 9 Mayıs-9 Eylül tarihleri arasını tercih etmelisiniz. 7 Ocak-9 Mayıs arası Jüpiter geri hareketi ile süreçler yavaşlayabilir ya da aksayabilir. Ancak geçmişten gelen iş fırsatlarını da beraberinde getirebilir. 17 Mart ve 26 Haziran maaşınıza zam istemek; portföyünüze yeni bir müşteri ya da ürün katmak için verimli dönemler olabilir.

1 Eylül’de Başak Burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması aile ve iş yaşantınız arasındaki denge, kariyer hedefleriniz gibi konularda durumu daha gerçekçi görmenize olanak sağlayacak. Bu dönemde yeni iş fırsatları ortaya çıkabilir. Başka bir iş ya da pozisyona geçiş yapmıyorsanız bile kendinizi göstermek için yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.
 

Ümitler ve şanslar

9 Eylül’de şans ve gelişim gezegeni, ümitleriniz ve şanslarınızı temsil eden alana geçiyor. Jüpiter’in Terazi Burcuna geçişi ile önümüzdeki bir yıl, umutlarınız ve ideallerinizin artacağı ve sosyal çevrenizden önemli şans ve fırsatlar yakalayacağınız bir süreç olacak. 

Sosyal yaşantınız hareketleniyor. Yeni arkadaş grupları, sosyal organizasyonlar, hayır işleri, kulüp, dernek aktiviteleri ya da ekip çalışmaları içinde yer alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın vasıtası ile yeni çevrelere girebilir, yeni arkadaşlıklar edinebilir ve de işler kazanabilirsiniz. İlişkiler ile ilgili düşünceleriniz değişebilir. Destek aldığınız kadar çevrenize kendi bilgilerinizi paylaştığınız bir dönem de olabilir.

24 Kasım ve öncesinde arkadaşlar, para ve değerler ile ilgili zorlayıcı konular gündeme gelebilir. Borç, alacak ya da kişisel değerlerin yargılanması abartılı çıkışlara sebep olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.
 

Aile, ev değişiklikler

9 Mart’ta Balık Burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile aile, ev, emlak işlerinde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu süreçte aileye karşı fedakarlık ve hoşgörü içinde olmanız gerekebilir. Aile bireylerinin maddi-manevi bir zorluk ve sağlık sebebiyle desteğe ihtiyacı olabilir. Bir son ya da ayrılık sebebi ile yaşadığınız yeri değiştirebilirsiniz. Hüzünden çok daha güzele gitmenin verdiği olumlu enerji ile geçmişinizle ve geride bıraktıklarınızla vedalaşabilirsiniz.
 

Retroda iş ve para

2016 boyunca iletişim ve zihin gezegeni Merkür dört kez geri harekette bulunacak. Kariyer ve iş yaşantısı ile finansal durumunuzda aksaklıklar yaşamak istemiyorsanız bu dönemlere özellikle dikkat etmelisiniz. Zira bu sene Toprak Burçlarında kariyer, iş, günlük rutin, sağlık ve maddi kaynaklar alanlarınızda geri harekette olacak.

05-25 Ocak ve 19 Aralık-08 Ocak 2017 arasında Merkür gelir kaynaklarınız, kazançlarınız, nakit akışınız ve yatırımlar ile ilgili alanınızda geri harekette olacak. Bu dönemde nakit akışınızda aksaklıklar yaşamamak için önceden planlama yapmanız faydalı olacaktır. Beklenmedik ve gözden kaçan giderler söz konusu olabilir. Verilen sözlerin tutulmaması, yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için para ile ilgili konularda işlerinizi mümkünce yazılı ve başka bir göze daha danışarak yapmanızda fayda var. Ayrıca bu süreçte teknolojik cihazlara büyük yatırımlar yapmak uygun olmayabilir.

28 Nisan-22 Mayıs arasında Boğa Burcunda geri harekete geçen Merkür bu kez günlük yaşantınız, çalışma ortamınız, rutininiz, sağlığınız ile ilgili konularda kendini gösterecek. Geçmişten gelen bir rahatsızlık ile ilgili bir konu yeniden gündeme gelebilir. Bu dönemde özellikle iş ile ilgili yazışmalar, görüşmeler, iş ortamında konuşmalarda dikkatli olmanızda fayda var. Fikirlerinizde inatçılık yapmak sizi zorlayabilir; iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stres yaşayabilirsiniz. Aksaklıkların ortadan kalkması için yanlış anlaşılmaya olanak sağlamayacak şekilde düzeninizi kurmalısınız.

30 Ağustos- 22 Eylül arasında Başak Burcunda Merkür geri hareketi kariyeriniz, toplumdaki yeriniz ile ilgili alanda oluşacak. Bu dönemde yeni bir işe girmek, iş kurmak, ev ile ilgili değişiklikler yapmak ya da evliliğe adım atmak doğru olmayabilir. Yazılı, sözlü iletişim, sözleşme, anlaşma, sunum, görüşme gibi konuları bu dönemde ağırdan almak daha faydalı olabilir. Geleceğe yönelik kararlar almadan önce yeniden düşünmelisiniz. Bu dönemde fırsatlar çıksa bile prosedürler oldukça uzun sürebilir. Daha önce görüştüğünüz ancak haber alamadığınız firma, müşteri, iş fırsatı gibi konularda geri dönüşler, Merkür geri hareketinin fırsatları olabilir.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER