@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık yay burcu yorumları

Astrolog Merih Akalın, Vedik Astrolojisi'ne göre 2016 yılında Yay Burçlarını (Dhanu) nelerin beklediğini anlatıyor.

Satürn, 2. ve 3. evin yöneticisi olarak, zararlı 12. evinizi ziyaret ediyor. Ayrıca Sade-Sati’nin (Yedi buçuk sene süren Satürn –Ay ilişkisi) de kötü olan ilk fazı etkin olmaya devam ediyor. Hayatı ruhsal bir açıyla değerlendirme zamanı. Satürn 12 ev döngüsünü bitirirken toplanmış, birikmiş çöpler temizleniyor. Bilinçaltında ne varsa elde olmayan nedenlerle, karşınıza olay olarak çıkıyor, yüzleşiyorsunuz. Dolayısıyla yeni başlangıçların değil, çözülmelerin, sonlanmaların yaşandığı bir süreç. Egonuzu yok ederek, ruhsal yolla rahatlayabildiğiniz bir dönem, çeşitli şeylerden feragat etmek zorundasınız. Geçmiş hayatlardan getirdiğiniz karma temizliği ağır geliyor. Böyle bir dönemde, Yararlı Guru Jüpiter ise, en şanslı 9. evden geçiş yapıyor. Satürn’den bakış almaya devam ediyor. Yüksek ruhsal bilgi zamanı geliyor. Yabancılar, yabancı ülkeler, uzak seyahatler, hac gibi ziyaretler, akademik başarılar, yazı ve yayım işlerinde başarılar sağlar. Yurt dışı seyahatlerinde çok dikkatli olmak gerekiyor. 17 Nisan-29 Haziran tarihleri arasında istenmeyen unsurlardan kendinizi koruyun. Rahu- Ketu 9/3 aksında yerleşiyor. Jüpiter ve Rahu büyüme ve yarar getiriyor. Yabancı din ve felsefelere, yüksek bilgiye çekiliyorsunuz. Kardeşlere Jüpiter görünümü var. Özellikle babayla ilişkiler gelişiyor. Küçük kardeşle karmik deneyimler yaşanabilir. 1. ev, 3. ev, şanslı 5. evlere olağanüstü ışıklar yolluyor. Hem iyi, hem kötü bir yıl. Genişleme isteği ve sınırlar yan yana.

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık yay burcu yorumları
 
Aşk ve aile: Jüpiter kadın haritasında koca karakası, yani göstergesi. Rahu yabancılarla ilgili. Yabancı bir sevgiliye çekim duyabilirler. Aynı zamanda gizli işler yapan biri de olabilir. Jüpiter, Satürn’e rağmen mutluluk ve Tanrı'nın lütuflarını veriyor. Gurularınız tarafından eğitimle korunma sağlayabiliyorsunuz. Felsefenizle büyüleyici olabilirsiniz. Bazı zorluklar deneyimlenebilir ama yine aşk hayatınız ve yaratıcılığınız Jüpiter tarafından destek görmekte. Çocuklarla olumlu ilişkiler var. Hamilelik ve doğum mümkündür. 11 Ağustos sonrası, iç mutluluk, aile ve anneye fayda getiren bir transit. Hasta ise iyileşebilir. Eğitim için de iyi zamanlar.
 
Kariyer ve finans: 11 Ağustos sonrası Jüpiter’in 10 eve geçmesiyle daha rahatlıyorsunuz. Jüpiter şans evinde bulunması nedeniyle hayal kırıklıkları sizi fazla etkilemeyecek. İstenmeyen unsurlardan kendinizi koruyun. Nüfuzlu kimselerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Davalar gündemde sizi uğraştırıyor ancak açılmış davaları kazanacaksınız. Ayrıca uzayan bir davanın içine çekilme ihtimali fazla. Sonuç için sabırlı olmak şartıyla uzun vadeli yatırımlar yapılabilir. 11 Ağustos itibariyle ev, araba, arsa gibi konularda alım satım işleri gündeme gelir. Ancak Mars şubat 19 kadar 11. ev daha sonra 12. evinizde Akrep’te 2 ay kalarak inanılmaz harcamalar veriyor. Bu yıl finansal dalgalanmalar olası.
 
Sağlık: Sağlığınız genelde iyi olacak, ancak Jüpiter’in Retro olduğu zamanlar 8 Ocak-9 Mayıs tarihlerinde sağlığınız ilgi isteyebilir. Çalışma saatleriniz, ofis hayatınız yorucu ve tüketici olabilir. 17 Nisan-29 Haziran enerjiniz çok düşebilir. Ofis çalışanlarıyla ters düşmek, rekabetin artması, tartışmalar olası. Sağlık için de hassas dönem. Mikrobik hastalıklar, enfeksiyon hastalıklarına açık bir dönem. Özellikle elde olmayan nedenlerle yaşadıklarınız sinir sisteminizi zayıflatabilir. Olumsuz düşünceyi derhal pozitife çevirerek, titreşiminizi yükseltin. Alternatif tıp iyi bir çare. Tabii meditasyon, namaz, zikir çekmeye ihtiyaç hissedeceksiniz.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER