Ayşegül Kuyumcu Türker 18.12.2015

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık aslan burcu yorumu

Ayşegül Kuyumcu Türker, Pudra.com okuyucuları için 2016 yılında Aslan burçlarını nelerin beklediğini yazdı.

Sevgili Aslanlar,

2016’ya bolluk, bereket, para ve kazanımlardan yana şanslı başlıyorsunuz. Jüpiter’in Başak Burcu seyri 2015 yazından itibaren “çalıştıkça kazanmak” konusunda size kanatlarını açmış durumda. Gelirlerinizde bir anda sürpriz bir artıştan bahsetmiyoruz; ancak sürekliliği olan, kademeli ve kalıcı çözümler getirebilecek bir gelir modeli yaratabilirsiniz. Başak Burcu'nun evhamlı, detaylar üzerinde fazlasıyla yoğunlaşan ve endişelenen yanını biraz fazla görebilirsiniz. Bazen yok yere dert edindiğinizin farkına bile varmayabilirsiniz. Ancak bu süreçte beklediğiniz hızlı artışları yakalayamazsanız da gerçekçi ve detaycı çalışmalarınızla kendinize iyi bir finansal alt yapı sağlayacağınıza eminim. Çalışkanlığınız ve dünyevi pratikliğiniz sayesinde daha fazla kazanabilirsiniz.



Ayşegül Kuyumcu Türker'den Aslan burcu yorumları
Bu dönemde yazmak, analiz ve araştırma yapmak, becerilerinizi kullanmak, ustalığınızı sergilemek size para getirebilir. Muhasebe, tarım, sağlık, şifacılık, analist, eleştirmen gibi mesleklerde uzmanlaşabilir ya da daha fazla para kazanabilirsiniz.

Jüpiter’in 9 Eylül’de Terazi Burcu'na geçişi ile seyahatleriniz, eğitimleriniz, telefon trafiğiniz artıyor. İkili ilişkilerde denge ve uyumun sembolü olan Terazi Burcu'nun desteği ile yakın akrabalar, arkadaşlar, kardeşler, komşular ile ilişkilerinizde harmoniyi yakalayabilirsiniz. Bu dönemde sanatsal kurslar, estetik ile ilgili seminerler ya da sizi heyecanlandıran kültürel kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Diplomatik ya da uluslararası konularda bilgilerinizi arttırmak isteyebilirsiniz. İlişkileriniz daha girişken, uzlaşmacı ve ılımlı olabilir; bunu ticari ilişkilerinize yansıtarak yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Bu dönemde kararsızlığınız sebebi ile birçok konuyu öteleme eğilimi gösterebilirsiniz. İlişkileriniz vasıtası ile sizi geliştirecek, önemli sözleşmelere imza atabileceğinizi bilerek adım atmalısınız.


Hem para hem kariyer hem günlük düzen

Jüpiter’in Başak Burcu'nda maddi ve manevi sahip olduğunuz tüm değerleri korumanızı ve geliştirmenizi sağlayan seyri boyunca kariyer ve günlük yaşantınıza da dokunabileceğiniz önemli günler olacak. 12 Mart ve haziranın ilk günlerinde iş değiştirebilir; daha fazla gelir kazanacağınız bir pozisyona geçebilir ya da işiniz ile ilgili gözle görülür olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu günlerde ayrıca daha sağlıklı bir yaşam tarzına geçebilmek için somut adımlar atabilirsiniz.


Günlük rutinde değişiklikler

Merkür her yıl ortalama üç kez geri gitmekte. 2016 yılında toplam dört geri hareketi göreceğiz. Merkür’ün ilk geri hareketi Kova Burcu'nda başlayarak ikili ilişkiler ve ortaklıklar, geçmişten gelen aşklar gibi fırsatları ortaya çıkaracak. Oğlak Burcu'nda diyet, spor programları gibi konuları 5-25 Ocak arası değerlendirme fırsatı sağlayacak. Bu dönemde iş ile ilgili yazışmalar, konuşmalar, sözleşmelerde dikkatli olmalısınız.

28 Nisan-22 Mayıs arası gerçekleşecek Merkür Geri Hareketi süresince iş teklifleri, sözleşmeler, mülakatlar, yapılan görüşmelere geri dönüşler gibi konularda aksaklıklar ile karşılaşabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaların olabileceğini göz önünde bulundurarak önce veya sonrası tarihleri tercih etmelisiniz. Ayrıca bu süreçte geçmişte görüştüğünüz kariyer fırsatları yeniden ortaya çıkabilir ancak sözleşme ya da anlaşma için Merkür Retrosu'nun geçmesini beklemeniz faydalı olacaktır.

Merkür bu yıl üçüncü Geri Hareketini 30 Ağustos-22 Eylül arasında Başak Burcu'nda gerçekleştirecek. Maddi kazançlar alanınız olduğu ve şans gezegeninin de gideceği bu alanda Merkür Geri Hareketi beklenmedik giderler ortaya çıkarabilir. Bu döneme gelen ödeme, alacak, verecek hesaplarında aksaklıklar, yanlış anlaşılmalar olabilir. Yine geçmişte konuşulmuş ancak somutlaşmamış işlerin yeniden ortaya çıkması söz konusu olabilir. Muhasebe hesaplarınızı öncesinde kontrol etmenizde fayda var.
 

19 Aralık ve son retro

Merkür 2016 yılının son günlerinde, ilk günlerinde olduğu gibi Oğlak Burcu'nda geri harekette olacak. Sağlığınıza, günlük düzeninize, çalışma ortamınıza, yanınızda çalışanlara ve verdiğiniz sözlere dikkat etmeniz gereken bir yılbaşı ve yıl sonu olacak. 16 Aralık’ta Oğlak Burcunda başlayan Retro 8 Ocak 2017’de bitiyor.


Hayatın tadını çıkarmak ciddi bir iştir!

Gökyüzünün “Büyük Öğretmen”i  “Karmanın Lordu” Satürn’ün Akrep Burcu seyri süresince aileniz, eviniz, kökleriniz, esaslarınız ile ilgili konularda sınandınız. 2,5 yıllık bu süreçte kendi esaslarınızı bulmak, kendinizi keşfetmek için yolculuklara çıktınız. Belki ailenizle birlikte yaşadığınız evden ayrıldınız; belki aile kurdunuz, ev aldınız. Hem öğrendiniz hem sorumluluk aldınız…

Şimdi Satürn Yay Burcu'nda! 2017 Aralık ayına kadar içinizdeki çocuğu ciddiyetle dışarı çıkarmaya davet ediyor. Hayatın tadını çıkarmak, eğlenmek, hobilerle uğraşmak, sevmek, çocuklarla olmak, çocuk sahibi olmak, tatil yapmak, yaratıcılığınızı kullanmak için kendi benliğinizi ortaya koyun.

Yapmış olmak için yaptığınız hobileriniz artık tat vermeyebilir; bunun zaman kaybı olduğunu düşünebilirsiniz. Becerilerinizi geliştirebileceğiniz, öğrenebileceğiniz ve öğretebileceğiniz aktivitelere vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Hatta hobilerinizden birini işe dönüştürmek için kolları bile sıvayabilirsiniz.

Bu dönemde bir birlikteliğiniz varsa ilişkinizi bir sonraki adıma taşımak için sorumluluk alabilirsiniz. Bekarsanız kendinizden yaşça büyük, daha olgun ya da daha küçük biri ile ilişkiye başlamanız ilişki adına sorumluluk almanıza sebep olabilir. Önemli olan kiminle değil, siz ilişkiye nasıl ve hangi gözle bakıyorsunuz, bunu keşfetmeniz. 2017 Aralık’a kadar öğrenilecek dersler ve kişisel gelişiminiz aşk deneyimleriniz vasıtası ile olacak.

Çocuk sahibi olmak isteyebilir ya da çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimi, geleceği ile ilgili önemli sorumluluklar alabilir, mesai harcayabilirsiniz. Bu sene riskli yatırımlardan uzak durmanız faydalı olabilir. Borsa ve kumar ile ilgili konularda kısıtlanmalar, engeller ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

25 Mart-13 Ağustos tarihleri arasında bu engellerin daha fazlalaştığını hissedebilir ya da bu dönemde attığınız adımlardan somut sonuç alamayabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var.

Satürn ve Neptün ikilisinin yumuşatıcı etkisi maddi konularda 26 Haziran ve 10 Eylül tarihlerinde dikkatli olmamız gerektiğini söylüyor. Bu günler ve öncesinde maddi yatırımlarımızın somut sonuçlarını alamayabiliriz. Yaratıcılığınız artıyor; ilham gücünüzü kullanarak ciddi işlere girişebilirsiniz. Ancak büyük maddi yatırımları bugünlerde yapmamanız faydalı olacaktır. Sevgiliye, çocuklara ya da kendi yaratıcılığınızı kullandığınız bir işe aşırı fedakarlıktan hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
 

Sahip olduklarım ve olduklarımız

9 Mart 2016 ve 1 Eylül 2016’da gerçekleşecek Güneş Tutulmaları finansal konularda aydınlanmanızı sağlayacak. Gerek ailenizle, eşinizle ve ortağınızla ortak gelirler, yatırımlar, gelir dışı kaynaklar, gerekse kendi gelirleriniz konusunda planlı ve programlı olmanız gereken bir yıl sizi bekliyor.

9 Mart’ta Balık Burcu'nda gerçekleşecek Güneş Tutulması kredi, miras, sigorta, bonus, ortak gelirler ve gelir dışı kaynaklar konusunda gizli kalan bir şeylerin ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Öncelikle bu yeni duruma adapte olmaya çalışmanız ve temiz bir sayfa açmanız gerekebilir.

1 Eylül’de gerçekleşecek Başak Burcu Tutulması ile gelir getirebileceğini düşündüğünüz yeni projelere adım atmak isteyebilirsiniz. Ancak bu dönemde geri hareketini sürdüren gezegenleri göz önünde bulundurarak hareket etmeniz faydalı olacaktır.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER