› 
 › 
31.07.2017

Kova burcu tutulmaları burcunuzu nasıl etkileyecek?

Bitişlerin habercisi olan Ay tutulmalarında yeniliklerden uzaklaşmalıyız. Astrolog Nuray Sayarı Kova Burcu'nda ki tutulmanın burçlara etkilerini anlattı.

Koç Burcu

2 Ağustos tarihinde maddi konularda oldukça şanslısınız unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bugün gelebilir. Ev hayatınızı ilgilendiren konular da ise gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. .
7 Ağustos tarihinde Kova burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor... Ortaya çıkabilecek bir fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Aklınızdan geçenler her şeyi gayet tabii ki gerçekleştiremezsiniz ancak elinizden gelenin en iyisini yapmak durumundasınız. Yaratıcılığınız içgüdülerinize yansıyacaktır. Bugün bundan sonra ne yapmak istediğiniz hususunda hayal kurmalısınız.
9 Ağustos'ta duygusal bir ruh hali içine olabileceğinize dikkat çekmekte. Özellikle eş ya da sevgilinizin yaklaşımlarını adil bir şekilde değerlendiremeyebilir. Geçmişte yaşananlarla hesaplaşarak ona karşı kırıcı bir tutum sergileyebilirsiniz.
11 Ağustos' a kadar gelecek planlarınız hususunda fazla üzülmemeli ve hayal kurmalısınız. Özel ilişkilerde duyduğunuz heyecanı azaltabilir.
17 Ağustos' a iş ve özel yaşamınızda gerçekleşmesini istediğiniz arzu ve isteklerinize odaklanarak tüm kalbiniz ve zihninizle isteklerinizi Gerçekleştirmeniz için bir adım atmanız için destekliyor sizleri. Ev ve ailenizdeki gerilimin yüksek oluşu nedeniyle bu alanlarda yakın vadeli geleceği tahmin etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak Yeniayın 5. Yaratıcılık Evinizi harekete geçirmesi
18 Ağustos tarihinde oldukça huzurlu olmanıza rağmen yakın çevrenizde huzurunuzu kaçırmak için size geçmişte yaşadığınız olumsuz olayları hatırlatacak ve enerjinizi düşürmek için uğraşacak kişilere karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri.
21 Ağustos tarihinde Aslan burcu Güneş Tutulması, artık her alanda kontrolü ele alabilirsiniz. Ancak otorite kullanırken saldırganlıktan uzak kalmalısınız. Otorite kolay su istimal edilen bir güçtür ve herkes otorite kullanma yeteneğine sahip değildir. Bu nedenle konumunuzu iyi düşünmelisiniz.
29 Ağustos' ta iş yerinizde üstünüze düşen tüm görevleri yerine getirecek kapasiteye sahip olacaksınız. Ancak bugün oluşacak Güneş-Plüton birlikteliği onlara Uranüs'ün katılımıyla yaptıklarınızı beklenmedik sonuçlara taşıyabilir, dikkatli davranın!
31 Ağustos' ta iş arkadaşlarınızla gerçekleştireceğiniz dayanışma uzun zamandır yaşanan finansal sorunların ortadan kalkması için olumlu sonuçlar alınmasını sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise durgun haliniz birlikte olduğunuz insanın sizin için kaygılanmasına neden olabilir.

Ağustos ayının iki önemli gökyüzü hareketlerinden ilki 7 Ağustos 2017 Kova burcunda Ay Tutulması ve ikincisi de 21 Ağustos 2017 Aslan burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması...

Ay tutulmaları büyük bitişlerin habercisi olurken güneş tutulmaları geçmişi bırakıp yeniliklere adım atmanın ve başlangıçların habercisidir. Merkür gerilemesi 7 Ağustos’ ta Başak Balık aksında başlıyor. Ay boyunca yeniliklerden uzaklaşmalıyız. Bakalım Ağustos ayındaki Ay ve Güneş tutulmalarının burçlar üzerindeki etkileri neler olacak.
 
h
 
  • Koç burcu  Bu ay çok yoğun olacaksınız ve yaşamınızdaki değişikliklere ayak uydurma durumunda kalacaksınız.
 
  • Boğa Burcu
Geleceğiniz sadece etrafınızda gördüğünüz dünyadan ibaret değildir ve hayaller insanın gelecek için geniş vizyon edinmelerini sağlar. Bu ay siz de aktif ve kararlı davrandığınız bir sürece gireceksiniz.
 
  • İkizler Burcu
Bu ay yaşamınız sürpriz dolu değişikliklerle sürecek. Bugün geleceği düşünmekten bugünü düşünmeye fırsat bulamayacaksınız. Yalnız içinde bulunduğunuz iyimserlik yanlış varsayımlar, yanlış anlamalar veya yetersiz hazırlıklar nedeniyle kötümserliğe dönebilir. Bu nedenle dikkatli olmalısınız.
 
  • Yengeç Burcu
Bu ay işinizle ilgili konularda yaşanacak hassasiyetlere işaret etmekte üzerinize gelinebilir baskılarla karşılaşabilirsiniz duygusal davranmamalı tepkilerinizi diplomatik bir şekilde ortaya koymalısınız. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız özlemle andığınız mutluluk kapınızı çalışıyor şimdi size düşen güzelliklere sahip çıkıp aşk hayatınızı aşkla emekle ilmek ilmek işlemek olmalı.
  
  • Aslan Burcu
Ağustos ayında hedeflerinize ulaşabilmek ve iyi hissetmek için ilgi alanınızı daraltıp belirli konulara odaklanmalısınız.
 
  • Başak Burcu
Yaşamınızı zenginleştirecek bir yolculuğa çıkarken atacağınız her adımdan emin olmanız gerekmez. Özel ve iş yaşamınıza katacağı net görüş açısı ile başlayacak.
 
  •  Terazi burcu
Ağustos ayı aşk hayatınızda son derece coşkulu gelişmelerle yüreğinizin coşacağına işaret ediyor. İşinizle ilgili ise bugün alacağınız bir haber kaygılarınızı sona erdirebilir. Aya güçlü bir başlangıç gerçekleştirebilirsiniz…
Ağustos'ta Jüpiter seyahat planlarınızın hayatınızı değiştirecek bir maceraya dönüşmelerini sağlayabilir. Bu ay yaşamınızda heyecan, endişe, güçlenme, hayal kırıklığı ve tatmin duygularının tümünü yaşayabilirsiniz. Bir duyguya odaklanmak yerine yaşamınıza bir bütün olarak bakmalısınız.
 
  • Akrep Burcu
Akreplerin yaşamlarında sağlamak istedikleri kontrol için bu ay özel yaşamlarıyla iş hayatlarını dengelemeleri gerekecektir. Bu ay başarıya ulaşmak için standartlarınızı iyi ayarlamalısınız ve bu standartları yakalayacak sürate çıkabileceğinizden emin olmalısınız. Yaşamda başarı ancak mükemmel karışımlar ve ayarlar sayesinde kazanılır.
 
  • Yay Burcu
Ağustos ayında Yayların yaşamlarına tat ve zevk katacak faaliyetleri düşünmenin onları gerçekleştirmekten kolay olduğunu unutmamalı. Zevk ve eğlence herkes gibi sizin de hakkınız ancak sabırsız olup kendinizi ve çevrenizi üzmemelisiniz.
 
  • Oğlak Burcu
Beklenmedik finansal fırsatlara karşı gözlerinizi açık tutmalısınız. Yüksek getiri sağlamak için her zaman ilgilendiğiniz alanların dışına yatırım yapmanız akıllıca olacaktır. Her zaman sizinle aynı görüşte olan kişilerle birlikte olmak yerine size gerektiğinde doğruları söyleyecek kişileri yaşamınıza katmalısınız.
 
  • Kova Burcu
Kovalar için bu ay çok zevkli ve eğlenceli başlayacak. Kendinize ve amaçlarınıza İnandığınız sürece bu ay karşınıza çıkacak tüm zor işler çocuk oyuncağı gibi gelecek.
 
  • Balık Burcu
Ağustos ayı Balıklar için maneviyat ve duygularını geliştirecekleri bir süreç olacaktır. Ruhunuz zenginleşecek ve hisleriniz çok kuvvetlenecek. Hayal kurmanın en büyük amacı bilinçaltınızdaki bilgileri su yüzüne çıkararak gerçek yaşama taşımak olmalı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2