› 
 › 
05.11.2019

Tehlikeli kavuşum: Mars & Plüton karesi

Bu haftanın en dikkat etmemiz gereken açısı Mars - Plüton karesi. 5 Kasım ve ardından gelen 3 gün boyunca öfke patlamalarına karşı dikkatli olun.

İZLE: MARS'IN BURÇLARA ETKİSİ👇 
5 Kasım 2019 Salı günü, 13:27 itibari ile başlayan Mars - Plüton karesi, sert etkiler barındırıyor. Mars 20° Terazi, Plüton 20° Oğlak'ta gerçekleşen bu sert etkileşim, manipülasyonlara karşı dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Aynı zamanda öfke patlamalarına karşı açık bir dönemdeyiz. +3 gün boyunca hem kendi sözlerimize dikkat etmeli hem de öfke, kavga, saldırı, şiddet ve meydan okuma gibi olaylara daha açık olduğumuzdan, gergin ortamlardan uzak durmalıyız. 

Tehlikeli kavuşum: Mars & Plüton karesi

Astrolog Aytaç Öner'den aldığımız bilgilere göre, 5 Kasım 2019 Salı günü, 13:27 itibari ile başlayan Mars - Plüton karesi konumu kişileri manipülasyolara açık hale getiriyor. Bu açı insanları kendi bilgileri dışında veya istemedikleri halde etkileme ve yönlendirme anlamına geliyor. Politika, siyaset ve benzeri pek çok alanda çok farklı şekillerde gerçekleştirilebilen bu yönlendirmelerde, işin içinde Mars olduğu zaman daha dikkatli olmamız gerektiği anlamına geliyor. Bu hafta öfke, kavga, saldırı, şiddet, meydan okuma gibi olaylara daha açığız.

Mars - Plüton karesi sırasında nelere dikkat etmeliyiz?

Plüton Oğlak burcunda olduğu için hukuğun kabul etmediği, kanuna aykırı davranışlar bu hafta daha fazla baş ağrıtabilir. Bu nedenle gerçekleştirmeniz gereken bir mücadele varsa her zaman kanunlara uygun olacak şekilde hareket edin.
 
5 Kasım 2019 Mars - Plüton karesi

Tartışmalarınızda sözlerinize dikkat edin. Karşı tarafı kışkırtmaktan kaçının. Mümkünse tartışmalardan uzak durun. Bir tartışmaya gireceğinizi hissettiğiniz anda oradan ayrılmaya gayret edin. Bu dönem aynı zamanda kontrolsüz enerjinin ortaya çıkacağı bir dönem. Bu nedenle sakin kalmaya gayret edin. Zor bir dönemden geçiyorsanız, sinirinize hakim olmaya çalışın, enerji çalışmalarına yoğunlaşın ve rahatlatıcı bitki çayları ile kendinizi sakin tutun.

Ne kadar para kazanacağınız Jüpiter burcunuza bağlı!
Dünyanın en zengin 125 insanı üzerinde yapılan araştırmaya göre, şans gezeni Jüpiter'in haritanızdaki konumu zengin olup olmayacağınıza dair bir işaret.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER