@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.04.2014

10 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Bugün hızlı hareket etmemeli, ama sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Türkiye saatine göre Perşembe 09:26 ile Cuma 01:08 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz.

10 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Çocuklarınızla ilgili konular gündemde yer almaya devam edebilir. Aceleci olmamalı, sabırlı davranmalısınız. Bugün genel olarak hayatın hızından zevk alabilir, ancak kendini motivasyonunuzun azaldığınız görebilirsiniz. Olayları akışına bırakmak, girişimde bulunurken acele etmemek en doğrusu olacak.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Ailenizdeki, evinizdeki hareketlilik bugün de devam edeceğe benzer. Bir yandan işinizle ilgili fırsatlar karşınıza çıkarak, denge kurmanızı zorlayabilir. Aldığınız kararlarının sonuçlarını görmek için, mantığınızı kullanmanız, beklemeniz uygun olur. Böylece işinizle ilgili konularda yeni adımlar atmak için enerji toplamış olabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik devam edecek. Kardeşleriniz, komşularınızla ilişkileriniz artabilir. Merak duyduğunuz, öğrenmek istediğiniz şeyler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Okumak, yazmak, öğrenmek için iyi bir gündesiniz. Ancak yeni şeyler için sabırsızlanmamalısınız. Elinizdeki konulara nokta koymak en iyisi olacak.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Paranın ve maddi kaynakların öne çıktığı bir gündesiniz. Bütçenizi, cebinizi, gelir, giderlerinizi değerlendirebilirsiniz. Öğrenmek istediğiniz şeylere veya kitap, defter, telefon gibi iletişim araçlara para harcayabilirsiniz. Ancak sürpriz sonuçlarla karşılaşmamanız için, pahalı şeyler almamalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Kendinizi ifade etmekte çekinmeyeceğiz bir günde bulunmaktasınız. Ancak içinizdeki motivasyonun azaldığını hissedebilirsiniz. Bu hisselerinize güvenerek, kendinizle ilgili konularda yeni başlangıçları ertelemenizi tavsiye ederim. Bitirmek, derleyip toparlamak istediğiniz kişisel konulardan yana şanslı olabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Hızla geçen günlerden sonra kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. Dinlenmeye, yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. El ayak altından çekilmek, kendinizi dinlemek için uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sevdiklerinize karşı bazı fedakarlıklarda bulunarak, yardımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Güne iyimser ve umutlu başlayabilirsiniz. Çeşitli arkadaş organizasyonları yapmak için uygun fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak enerjinizi dikkatli kullanmanız gerekebilir. Merakınız başınıza dert olabilir. Derleyici, toparlayıcı çalışmalar yaparak, gelecek günlerinizi planlayabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
İşinizdeki hareketlilik bugün de devam etmektedir. Bazı konuların sonuçlandığını görmeye başlayabilirsiniz. Yeni adımlar atmak yerine, mevcut hedeflerinizi gözden geçirmeniz daha uygun olur. Bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ani gelişen olaylarla da mücadele etmeniz gerekebilir.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Güne eğitim ve öğrenim temaları içeren konularla başlayabilirsiniz. Yurtdışına yönelik işlerinizde bilgi akışının hızlandığını görebilirsiniz. Yayıncılık, medya ya da akademik alandaki işlerinizde bazı çözümlere doğru gidebilirsiniz. Hukuksal konulardaki olaylarda dağılmalar, sonlanmalarla karşılaşabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Eşinizin bütçesiyle veya kredi kartınızın ekstresiyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Borç, alacak ilişkinizi dengelemeniz kaçınılmaz olabilir. Prim alacaklarınızı tahsil etmek için çalışabilirsiniz. Ortaklaşa gelirlerinizi düzenlemek için uygun bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirebilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Güne ikili ilişkileriniz damgasını vuracak. Eşiniz, partneriniz veya ortağınızla ilgili konularda iletişim ve hareketlilik yaşanabilir. Daha esnek olmalı, empati kurabilmek için iletişim kanallarını açık tutmalısınız. Sorunlarınıza çözüm bulabilmek, için anlatmaktan çok, dinlemeyi denemelisiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Günlük rutinlerinizin artışıyla ve ofis işlerinizdeki hareketlilikle sinirleriniz biraz gerilebilir. Daha akılcı çözümler bularak sorunlarınızı halledebilirsiniz. Yardımcılarınızla iletişim içinde olmanız, aradığınız çözümleri beraberinde getirecek. Sağlığınız ve diyetinizle ilgili konularda sonuçlar elde etmek için sabırsızlanmamalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER