@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.11.2013

11 Kasım 2013 günlük burç yorumları

Duygusallığın öne çıktığı bir gündeyiz. Olayları kontrol etmek yerine duygularınıza güvenerek hareket etmelisiniz. Kendinize zaman ayırmanız sayesinde başarınız artacak. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

11 Kasım 2013 günlük burç yorumları

Türkiye saatine göre Pazar 07:57 ile Pazartesi 04:36 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz. Elinizdeki işleri bitirmeniz en iyisi olacak.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugün daha sabırlı olmalı, olayları geniş açıdan değerlendirmelisiniz. Hayatın üstünüze geldiğini düşünmeniz normal. Ancak sabrınızın denendiğini fark ettiğinizde rahatlayabilirsiniz. Dış dünyayla savaşmak yerine içinize dönmeli, manevi konulara ağırlık vermelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Etrafınızın kalabalıklaşacağı bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla görüşebilir, onlarla sohbet edebilirsiniz. Duyduğunuz sözleri eleştiri olarak değerlendirmemeli, öğüt olarak algılamalısınız. Grup çalışması yapmak, ortak hedeflere yönelmek ve başkalarına yararlı olmak için iyi bir gündesiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Gün içinde bütün şartlara çok önem vermenizi tavsiye ederim. Ön planda olacağınız ve işinizle ilgili gelişmeler yaşayacağınız olaylar gündeme gelebilir. Önemli kişilerle bir araya gelerek ideallerinizi gösterip, saygınlığınızı artırabilirsiniz. Çalışmalarınızdaki detayları atlamamalı ve yararlı olmaya özen göstermelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Yeni kişilerle tanışabileceğiniz için karamsar olmamalı, olayları üst basamaktan değerlendirip iyimserliğinizi artırmalısınız. Yeni fikirleri, düşünceleri ya da inanışları daha ilahi bir şekilde gözden geçirmenizi ve eleştirmeden önce anlamaya çalışmanızı öneririm. Farklı düşünceler daha sonra yeni fırsatlara dönüşecek.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Maddi konulara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Beklemediğiniz harcamalar ve kredi kartınızın ekstresi huzurunuzu bozabilir. Daha özenli ve ayrıntılı bütçe yapmalı, hatta eşinizin gelir giderlerini de hesaba katmalısınız. Birlikteliğiniz ortak paylaşımlarını göz ardı etmemenizi tavsiye ederim.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Bugün tek başınıza plan yaparsanız eleştirilere mazur kalabilirsiniz. Eşinize veya ortağınıza danışmanız yararlı olacak. Yanı sıra rakiplerinizi farklı bir gözle irdelemeli, neler yaptıklarını ciddiye almalısınız. Ancak tüm bu ilişkilerde eleştirisel yaklaşmamanızı ve detayları olumlu bir şekilde değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Yoğun bir iş gününe hazırlıklı olmalısınız. Pek çok işi bir arada yapmak sizi huzursuz edebilir. Kendinize çok yüklenip sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Gündelik diyetinize, hijyeninize dikkat etmenizi öneririm. Size yardım eden başkalarından veya astlarınızdan destek alırsanız daha verimli çalışmanız mümkün.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Gün boyunca şanslısınız. Ancak kendinize fazlaca güvenmeniz gereksiz riskler almanıza sebep olabilir. İsteklerinizi ve hayat enerjinizi ortaya koyarken daha dikkatli olmalısınız. Sanatla, sporla ya da hobilerle ilgili işler yapıyorsanız hızlı ve verimli bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
İş hayatında pek çok şeyle uğraşırken, bir yandan da ailenizle ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızı ihmal etmeden yerine getirmeniz iş başarınızı ve verimliliğinizi artıracak. Böylece kendinize güveniniz daha artacak ve kariyerinize ilişkin planlar yapabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik keyfinizi artırsa da, iletişim sorunlarıyla huzursuz olabilirsiniz. Özellikle kardeşinizin, komşunuzun ya da yakın bulduğunuz kişilerin söylediklerini eleştiri olarak algılamanız mümkün. Ancak olayları iyi analiz etmeli ve yargılamadan önce haklılık payını düşünmelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Gün içinde harcama yapmadan önce bir kenara çekilip bütçenizi gözden geçirmeniz, hesaplarınızı kontrol etmeniz yerinde olur. Böylece kaynaklarınızı daha verimli ve yararlı bir şekilde değerlendirirsiniz. Fayda-zarar ilişkisine göre yapacağınız alışverişlerden daha keyif alabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Yeteneklerinizi doğal olarak ortaya koyarak beğeni toplayabilirsiniz. Ancak kişisel konularla da ilgilenmelisiniz. Başta sağlığınız olmak üzere, kılık kıyafet ya da kişisel bakıma zaman ayırmanız yararlı olacak. İlişkilerinizi düzenlemek için kendinizden başlamak en doğrusu.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER