@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.03.2014

14 Mart 2014 günlük burç yorumları

Günün ilk yarısı sorumluluklar öne çıkıyor. Detay içeren konuları akşam üstüne ertelemelisiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da

Türkiye saatine göre cuma 09.25 ile 16.18 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz.

14 Mart 2014 günlük burç yorumları

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Günün ilk kısmını kendinize ayırabilirsiniz. Sanat, spor gibi kişisel konulara yönelebilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Zira öğleden sonra yoğun bir gündem sizi beklemektedir. Birçok işi bir arada yapmanız gerekebilir. Bu kadar işin altından kalkmak için destek almaya özen göstermelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Evde yapmanız gereken işler varsa sabah saatleri halletmeniz yerinde olacak. Aile büyüklerinle ilgilenmeyi unutmamalısınız. Öğleden sonrasını ise kendinize ayırabilirsiniz. Güzel bir film seyredebilir, spor yapabilir ya da hobilerinize yönelebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgilenmek için de fırsatınız olabilir.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Sabahtan yapmanız gereken ziyaretleri halletmeniz yerinde olacak. Birileriyle konuşmak, fikir alışverişinde bulunmak için uygun şartlar oluşabilir. Ancak öğleden sonrasını ailenize saklamalısınız. Evinizi toparlamak, düzenlemek için adım atmanız yerinde olur. böylece ev ve iş arasındaki dengeyi sağlayabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Günün ilk saatlerinde parasal işleri halletmeniz yerinde olacak. İyi bir bütçe yapmalısınız. Ancak alışverişler için acele etmemelisiniz. Öğleden sonra yapacağınız alışverişler çok daha karlı olacak. Fazla çeşit ve alternatiflerle karşılaşabilirsiniz. Çevrenize daha dikkatli bakmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Sabahı kendinize ayırmalısınız. Kılık, kıyafet düzenleme ya da kişisel bakım için şans sizden yana olacak. Öğleden sonra ise maddi konular gündeme gelecek. Harcamalarınızı kontrol etmeniz, bütçenizi düzenlemeniz gerekecek. Alışveriş yapmanız gerekirse hesabınızı bilmelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Günün ilk kısmına sabırlı olmalısınız. Ters giden şeyleri boş yere düzeltmeye çalışmayın. Olayları akışına bırakırsanız enerjinizi boşa harcamazsınız. Öğleden sonra rahatlayabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ortaya koyacak, yeteneklerinizi göstermekte zorlanmayabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Sabah saatlerini kalabalık yerlerde geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak hedefleriniz için bağlantı kurabilirsiniz. Ancak öğleden sonra şartlar değişecek. Ters giden olaylara karşı daha sabırlı olmalısınız. Geçmiş konular gündeme gelir, canınızı sıkarsa sabırlı olmalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Günün ilk saatlerinden itibaren zirvede olabilirsiniz. Önemli kişilerle bir araya gelebilir, kendinizi gösterebilir, saygınlığınızı artırabilirsiniz. Ancak öğleden sonra şartlar değişecek. Herkes için hareket etmeniz gerekecek. Arkadaşlarınız, dostlarınız adına da düşünmelisiniz. Ekip ruhunu yakalayabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Günün ilk saatlerinden itibaren kendinizi geliştirmeye özen göstermelisiniz. Yurtdışı, yabancılar, basın, yayın ya da medyayla ilgilenebilirsiniz. Yeni öğrendiğiniz bir düşünce ya da aldığınız bilgi işinize yarayabilir. Zira öğleden sonra değişen şartlar sizi zirveye taşıyacak. Hazırlık yapmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Sabah saatlerinde ortak hesapların üstünde durmak, eşinizle birlikte bütçe yapmak için uygun olacak. Borç, alacak, kredi dengesini kurmanız sayesinde rahatlayabilirsiniz. Öğleden sonra daha iyimser olabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye çalışmalısınız. Alacağınız bir dergi ya da katılacağınız eğitim sizi geliştirecek.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Günün ilk kısmı eşinize, partnerinize ayırmanız yararlı olacak. Onun isteklerine yönelmeniz gerekebilir. Öğleden sonra ise daha derin düşünmeniz gereken konular ortaya çıkacak. Özellikle maddi konularda hızlı hareket etmelisiniz. Kredi, borç, alacak, vergi gibi hisseli paralarda kontrollü olmanız yararlı olacak.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Öğle saatlerine kadar hızlı hareket etmeli, tüm işleri halletmeye çalışmalısınız. Başkaları için çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra daha rahat olabilirsiniz. Ancak bu kez de tek başınıza hareket etmemelisiniz. Eşinizle ilgilenmeniz yerinde olacak. Birlikte hareket etmek, aradığınız huzuru sağlayacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER