@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.03.2014

19 Mart 2014 günlük burç yorumları

Öğlene kadar daha sabırlı olmalısınız. Sonrasında hırstan uzak durmalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Türkiye saatine göre çarşamba 03.08 ile 11.14 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz.

19 Mart 2014 günlük burç yorumları

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Bugün eşinizle aranızda güzel bir uyum yakalayabilirsiniz. İstenmeyen sürtüşmelerle karşılaşmamak için karşı tarafı iyi dinlemelisiniz. Böylece daha kolay destek alabilir, birlikte hareket etmekten zevk duyabilirsiniz. Öğleden sonra ilişkinizi daha mahrem yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle başbaşa olmak, romantik dakikalar geçirmek için fırsat bulabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Günlük hayatının rutinleri önünüzü tıkamasın. Üst üste yığılan işlerin altından kolayca kalkmak için pratik taraflarınızı kullanmalısınız. Ancak sağlığınızı riske atmamalısınız. Size yardım edenleri, altınızda çalışanları organize etmenin yararını görebilirsiniz. Öğleden sonra eşinizle ilgili konularda gelişmeler olabilir.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Kendinizi yaratıcı, enerjik hissettiğiniz bugünde, ne zamandır istediğiniz şeylere zaman ayırmalısınız. Hobilerinize yönelebilir, güzel bir filme gidebilir ya da spor yapabilirsiniz. Zevkli konularla ilgilenerek canlanabilirsiniz. Öğleden sonra ise gündelik hayatınızda yapmanız gereken işlerin üstünden geçmeniz iyi olur.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Evinizdeki gelişmeler, ailevi konular bugün de etkili olacak. Bazı sıkıntıları aşmak için sorumluluklarınızı ihmal etmemeli, gücünüzü yerinde kullanmaya çalışmalısınız. Ailenizden, atalarınızdan kalan değerlere sahip çıkmalısınız. Öğleden sonra üstünüzdeki yükleri atmayı başarabilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilir, aşka yakın olabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Etrafınızdaki telaş, çevrenizdeki hareketlilik sizi bunaltmasın. Kafanız karışıp, yanlış anlamalara sebep olmamalısınız. Çevrenizde dedikodu yapılsa da sinirlerinize hakim olmalısınız. Duymazdan gelmenin yararını hızla görebilirsiniz. Öğleden sonra rahatlayıp evinize zaman ayırabilirsiniz. Ev ve iş arasındaki dengeyi ihmal etmemelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Maddi kaynaklarınızla, paranızla ilgili hareketli bir gündesiniz. Alışveriş yaparken bütçenizi iyi düşünmelisiniz. Satın aldığınız şeylerin ihtiyacınız olup olmadığını iyi saptamalısınız. Öğleden sonrası alışveriş için daha uygun olacak. Küçük mesafelerle ulaşacağınız yerlerde aradıklarınızı daha rahat bulabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Ön planda olacağınız, kendinizi gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak sorumluluklarınız da, sizinle beraber gündemde yer alacak. Kontrollü olmanız gerekmektedir. Özellikle sağlığınızla ilgili konuları ön plana almanız endişelerinizin yersin olduğunu gösterecek. Öğleden sonra dikkatiniz parasal konular üzerine kayabilir. Masraflara dikkat etmelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Gün içinde el, ayak altından çekilmek isteyebilirsiniz. Çok da haklısınız. Kendinize yönelip, sorunlarınızı çözmek için ideal bir gündesiniz. İçinize döndüğünüzde, gizli kalmış konuları, geçmiş sorunları kolayca çözebilirsiniz. Öğleden sonra tazelenen enerjiyle rahatlayacak, ön planda olabilirsiniz. O zamana kadar sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Arkadaşlarınızla birlikteliklerinizin ön planda olacağı bir gündesiniz. Gelecek günlere ilişkin planlarınızda düzenlemeler yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çevreyle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Öğleden sonra kalabalıklardan bulanıp, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Biraz dinlenmek, inzivaya çekilmek için fırsat yakalayabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Kariyerinizle ilgili konular gün içinde ön planda olacak. Yapmanız gereken bir proje gündeme gelebilir. Adım atmadan önce yöneticilerinizle iyi bir koordinasyon kurmanızı tavsiye ederim. Zor konuları onlardan gelen destekle kolayca aşabilirsiniz. Öğleden sonra hedefleriniz için arkadaşlarınızdan destek isteyebilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Hukuki konularda, yurtdışı bağlantılı işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmak ya da planlamak için uygun günlerde bulunuyosunuz. Acele etmeden şartları araştırmalısınız. Öğleden sonra işinizle ilgili daha önemli konular gündeme gelebilir. Herkesin bakışlarını üstünüzde toplayabilirsiniz. Öncesinde iyi hazırlanmalısınız.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Kredi, borç konularındaki gelişmelere dikkat etmenizi öneririm. Kayıplara uğramamak için dikkatli olmalısınız. Eşinizin gelirini de hesaba katmanız iyi olur. Ortak harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Öğleden sonra daha rahatlayabilirsiniz. Olayları bir üst basamaktan değerlendirebilebilirsiniz. Hukuksal konularda rahatlayabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER