Habertürk 28.05.2013

28 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

Bugün hedeflerimize sakin ve emin adımlarla yürüyecek gücü bulabiliriz. 28 Mayıs 2013 günlük burç yorumlarınız Pudra.com'da!

KOÇ: Bugün, yakın çevre ilişkilerinizde genişleme ve ferahlama gibi etkileriniz yüksek olacak. Satış ve reklama dayalı işlerinizde ilişkilerinizin faydasını görebilirsiniz. Gözler üzerinizde olacak.

28 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

BOĞA: Para getirileriniz elinizi bollaştırabilir. Bir para teklifinde bulunurken abartmadan hareket etmeye çalışın. Ulaşacağınız sonuçlar yüzünüzü güldürecek. Seyahat alanlarınız hareketlenecek.

İKİZLER: Bugün, alışveriş ve güzelleşme etkilerinizi abartabilirsiniz. Hayatınızdan alacağınız keyif fazla olacak. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin. Ortaklaşa para konularınız devreye girecek.

YENGEÇ: Başkalarına yapacağınız yardımlarda aşırıya kaçma isteğiniz gün boyunca yüksek olacak. Ruhani olarak kendinizi doyuma ulaşmış hissedebilirsiniz. Bu durumun tadını çıkarmalısınız.

ASLAN: Katılacağınız bir davet veya organizasyonda kendinizi çok mutlu hissedebilirsiniz. İlişkilerinizden fayda görecek, arkadaşlarınızla bir arada olmaktan fazlasıyla mutluluk duyacaksınız.

BAŞAK: Gün içinde iş ilişkileriniz size yeni kapılar açabilir. Kariyerinize yönelik adımlarınızda güzel sonuçlar ve tekliflere açık olacaksınız. Aşk hayatınızda güvensizliklerinizi bir kenara bırakın.

Bu haftanın astrolojik ipuçlarını okudunuz mu? Pudra.com'da!

TERAZİ: Bugün, yabancılarla olan iletişiminizde etkili ilişkiler devreye girebilir. Eğer seyahatteyseniz, tembelliği yüksek olacak. Tamamen keyfinize göre bir tatil yapacak ve çok rahatlayacaksınız.

AKREP: Ortaklaşa para alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Sigorta veya prim karşılığı elinize bir para geçebilir. Sevdiğiniz insanın parasal gelişmeleri hayatınıza olumlu şekilde yansıyacak.

YAY: Ortaklaşa işlerinizde önemli ortaklıklar veya anlaşmalar devreye girebilir. Karşı taraftan alacağınız bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. Bu etki, hayatınızı paylaştığınız insanda da oluşabilir.

OĞLAK: İş ve hizmet alanlarınızda oldukça önemli ilişkiler devreye girebilir. Bir iş teklifi alabilir veya yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yeme-içme merakınız artacak. Bu konuda abartıdan kaçının.

KOVA: Aşk hayatınızda alacağınız bir teklif sizi havalara uçurabilir. Sanatsal konularda verimli bir dönemdesiniz ve bunun karşılığını göreceksiniz. Sevdiğiniz insanla ilişkiniz dört dörtlük olacak.

BALIK: Bugün, ev ve aile alanlarınızda keyfiniz ve tembelliğiniz yüksek olabilir. Kendinizi manen mutlu hissedecek ve çok güzel haberler alacaksınız. İş alanlarınızda çekimserliğiniz yüksek olacak.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER