09.10.2018

9 Ekim 2018 Salı Terazi burcu dolunayının burçlara etkisi

Bu hafta Terazi burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Her yeni ay yeni başlangıçların filizlendiği dönemlere işaret eder. Peki burcunuzda etkisi ne olacak?

9 Ekim 2018 Salı günü saat 06.46’da Terazi burcunda yeni ay, dolayısıyla bir dolunay gerçekleşecek. Biz de haftalık ay takvimi yorumlarımız için uzun zamandır birlikte çalıştığımız Zeynep Süzmen Şen ve UZMANTV'nin astroloji uzmanları arasında yer alan Aytaç Öner'den bu yeni ay ile ilgili yorumlarını aldık.

9 Ekim 2018 Salı Terazi burcunda dolunay

Her yeni ay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir.

Terazi burcunda gerçekleşen yeni ay hem kişisel düzeyde hem de tüm dünyada ilişkiler ve diplomasiyle ilgili yepyeni bir dönemin başladığını sembolize eder. Hepimiz hayatımızın bu alanlarında yenilenmeye gitmemiz gerektiği mesajını almalı, yeni dengeler için hazır olmalıyız. Bu belki de hayatımıza yeni insanlar gireceğinin göstergesi, ya da ilişkilerimizde yeni bir tutum benimsememiz zamanının geldiğinin sembolü olabilir. Öte yandan bütün diplomasi ve denge ihtiyaçlarına rağmen gökyüzünün sembolizmi bugün duygusal olarak zorlanabileceğimizi göstermekte. Bu zorlanmalar sayesinde hayatımızda neleri değiştirmek istediğimizi daha iyi tespit edebiliriz.

Bu hafta Terazi burcunda bir yeni ay gerçekleşecek ve hafta boyunca bu yeni ayın etkisi altında olacağız. Hayatınız ile ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz.

9 Ekim dolunayında dikkat etmeniz gerekenler

👇İZLE: TERAZİ DOLUNAYI ETKİLERİ👇

Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs geri harekette. Bu dönemde kararlarınızı iki kere gözden geçirmeniz gerekiyor. Çok hızlı hareket etmemeli; biraz yavaş  olmalı, sakin kalmalı, konuları iyice analiz edip anlayarak ilerlemeniz gerekiyor. Geçmiş meseleler de açılıyorsa, öncelikle bunları halletmelisiniz. 

Haftanın burçlara özel etkilerini öğrenmek için Aytaç Öner ile hazırlanan UZMANTV videolarını izleyebilirsiniz. İzlemek için tıklayın: www.uzmantv.com/konu/8--14-ekim-2018-haftasi-burc-yorumlari

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar

Özellikle ikili ilişkiler, ortaklık, evlilik gibi konular gündeme gelecektir. Birisi ile, başkasıyla hareket etmeyi öğreneceksiniz. 

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar

Özellikle iş, çalışma, hizmet etmek gibi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz, yeni haberler alabilirsiniz; bu dönemde yeni bir işe başlayabilirsiniz. 

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar

Özellikle aşk, ilişkiler, flört gibi konularda hareketli bir döneme gireceksiniz. Yaşamdan ve hayattan keyif almak adına da atılması gereken adımları atacaksınız.Biraz yavaş olmalı, sakin kalmalı, konuları iyice analiz etmekte, anlayarak ilerlemenizde fayda var. Acele etmeyin. Geçmiş meseleler de açılıyorsa, bunları halletmekte fayda var. 

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar,

Eviniz, yuvanız, aileniz ve aile gibi gördüğünüz insanlarla konular gündeme gelecektir. Yatırım yapmak için birtakım fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yaşadığınız yeri güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Aile gibi gördüğünüz insanlardan da destek göreceksiniz. 

Bu dönemde kararlarınızı iki kere gözden geçirmeniz gerekiyor. Biraz yavaş olmalı, sakin kalmalı, konuları iyice analiz etmekte, anlayarak ilerlemelisiniz. Kesinlikle aceleci olmayın.

Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, 

Özellikle yakın çevre ilişkileriniz gündeme gelecektir. Kardeşleriniz, kuzenleriniz, yakın akrabalarınızla hareket edebilirsiniz. Bir eğitim programına başlayabilirsiniz. Sosyal medyada aktif olabilirsiniz. İletişiminizi de etkili kullanmayı öğreniyorsunuz. Bu dönemde kararlarınızı iki kere gözden geçirmeniz gerekiyor. Biraz yavaş olmalı, sakin kalmalı, konuları iyice analiz edip anlayarak ilerlemeniz gerekiyor. Acele etmeyin. Geçmiş meseleler de açılıyorsa, bunları halledin. 

Başaklar ve yükseleni Başak olanlar,

Parasal ve maddi konularda yeni gelişmeler olabilir. Para kazanmak, gelir elde etmek adına yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak acele etmeyin. Geçmiş meseleler de açılıyorsa, öncelikle bunları halledin. 

Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar,

Hayatınız ile ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Yetenek ve kabiliyetlerinizi çok net bir şekilde kullanabileceksiniz. Kendinizi ön plana çıkarma isteği içinde olacaksınız. Fakat burcunuzun yönetici gezegeni Venüs geri harekette. Bu dönemde kararlarınızı iki kere gözden geçirmeniz gerekiyor. Geçmiş meseleler de açılıyorsa, öncelikle bunları halledin. 

Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar,

Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler, flört gibi konularda görmediğiniz, anlayamadığınız olaylar varsa, bunlar önünüze gelecektir. İlişkilerle ilgili korkularınızı yeneceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde acele karar vermeyin; biraz yavaş olun, sakin kalın, konuları iyice analiz edip anlayarak ilerleyin. Hemen yargıya varmayın. Geçmiş meseleler de açılıyorsa, bunları halledin.  

Yaylar ve yükseleni Yay olanlar,

Sosyal çevre ve arkadaşlar arasında ön plana çıkma isteği içinde olacaksınız. Üyesi olduğunuz kulüp, dernek veya kuruluşlar varsa, buralarda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Gelecekle ilgili daha iyimser ve umutlu olacaksınız. Çalışmalarınızın getirilerini de daha rahat bir şekilde kazandığınızı göreceksiniz. Bu dönemde iyimser olsanız da biraz yavaş olmalı, sakin kalmalı, konuları iyice analiz edip anlayarak ilerlemelisiniz.

Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar,

Bu yeni ay sizin için özellikle kariyer, iş, çalışma, toplum statünüzle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapma fırsatı sunuyor. Fakat Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs geri harekette. Bu dönemde özellikle kariyeriniz ve işiniz ile ilgili başarı elde etmek arzusundayken kararlarınızı iki kere gözden geçirmeniz gerekiyor. Biraz yavaş olmalı, sakin kalmalı, konuları iyice analiz edip anlayarak ilerlemelisiniz.

Kovalar ve yükseleni Kova olanlar,

Yeni ayın etkisi ile beraber hayata daha umutla, pozitif bakacaksınız. Sosyal medyada da çok aktif olabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayat felsefeniz, hayata bakış açınız değişecektir ve bu inandığınız konularla hayatınıza yön vereceksiniz. 

Balıklar ve yükseleni Balık olanlar,

Parasal ve maddi konularda bazı gelişmeler olacaktır. Borçlar, ödemeler, kredi gibi konular gündeme gelecektir. Para kazanmak adına başka insanlardan da destekler görebilirsiniz. Bu dönemde özellikle ilişkilerle ilgili konuları  iyice analiz edip anlayarak ilerlemeniz gerekiyor. Acele etmeyin. Geçmiş meseleler de açılıyorsa, bunları halledin.

İlgili haberimiz: 

​8-14 Ekim 2018 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya ilişkileri, ortaklıkları, estetik ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER