@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.02.2016

1-7 Şubat 2016 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta sakin kalmanız ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları...

1 Şubat Pazartesi burç yorumu

Haftaya duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda başlıyoruz ve bugün hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkıyor. Finansal konularda, özellikle de borçlar ve alacaklarla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Günün ilk yarısında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Neyse ki öğleden sonra desteklendiğimizi fark etmek bizi çok daha güçlü hissettirebilir ve bu saatlerde kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek ve fikirlerimize destek bulmak kolay olabilir. Akşama doğru bazı kronik endişelerimizi şifalandırmamız da mümkün olabilir. Gün boyunca iletişim sembolü zihnimizin gerginliği sözlere yanı sıra tartışmalara çok fazla eğilim gösterebileceğimizi sembolize ediyor. Bu yüzden zihnimizi rahatlatacak fırsatlar yaratmaya özen göstermeli, mümkünse meditasyon yapmaya zaman ayırmalıyız. Yaratıcılığımızın yükseldiği ve ilginç fikirlerin ortaya çıktığı bir gün olabilir.

1-7 Şubat 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

2 Şubat Salı burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borçlar ve alacaklarla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gece yarısından itibaren rahatlayabilir, iyimserleşebilir, manevi yönden çok güçlü hissedebilir, çeşitli fırsatlar yakalayabilir ve şükredebiliriz. Saat 02.36’dan 17.50’ye kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Sabahın erken saatlerinde kadersel olayların bizi istediğimiz yöne taşıdığını fark edebiliriz. Saat 17.50’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz.
 

3 Şubat Çarşamba burç yorumu

Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi karmaşa halinde hissedebilir, ne istediğimizi tam bilemeyebiliriz. Bu saatlerde dikkat gerektiren işlerle değil ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Günün geri kalanında ise otorite figürleriyle ilgili sıkıntı yaşayabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissedebiliriz. Ancak gece yarısına doğru kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz yükselebilir ve kendimizi daha da özgüvenli ve rahat hissedebiliriz. Zor sembollere rağmen işbirliği halinde önemli işler halledebileceğimiz bir gün de olabilir.
 

4 Şubat Perşembe burç yorumu

Bugün de daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında aşırılıklara kaçmadığımız sürece iyimser ve neşeli olabiliriz. Saat 12.04’ten sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Öğleden sonra geçmişi ve geleceği sorgulamamıza sebep olabilecek kadersel olaylar yaşayabiliriz.


5 Şubat Cuma burç yorumu

Bugün de daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Saat 02.45’te başlayan 2,5 günlük yeni döngüyle beraber hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gün boyunca ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Duygularımızı ifade edebileceğimiz işlerde çok daha fazla başarı elde etmemiz mümkün olabilir.


6 Şubat Cumartesi burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde duygusal olarak zorlanmaya başlayabiliriz ve bir şeylerin değişmesi gerektiğini anlayabiliriz. Baskı altında hissetmek gücümüzü zorlarken ani gelişen olaylar gerginliği yükseltebilir. Böylece hayatımızı nelerden arındırmak istediğimizi daha iyi kavrayabiliriz ve sonrasında desteklendiğimizi hissetmek de motivasyonumuzu yükseltebilir. Akşamüstüne doğru fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek çok daha kolaylaşırken rahatlayabilir, iyimserleşebilir, manevi yönden çok güçlü hissedebilir, şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Saat 17.54’ten sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Akşam saatlerinde kadersel olayların bizi istediğimiz yöne taşıdığını fark edebiliriz. Bugün iletişim, bilgi akışı ve yeni eğitimlerden yana şanslı bir gün olsa da, ilişkilerde büyük güç savaşlarının yol açabileceği değişim ve dönüşümlere dikkat etmek gerekebilir.


7 Şubat Pazar burç yorumu

Saat 08.00’da başlayacak 2,5 günlük süreçte idealist tarafımız ön plana geçecek. Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Öte yandan bugün ikili ilişkilerin zorda olduğunu gösteren iki ayrı sembol bulunuyor. Uzlaşıdan çok mücadele, rekabet ve ani gelişmelere açık olduğumuzdan sakin kalabilenler kazançlı çıkacaklardır. Ayın kapanan döngüsü de önemli bir adım atmak yerine biraz içe çekilerek geçtiğimiz ayın değerlendirmesini yapmamızın daha uygun olacağını sembolize ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER